Skip to content

Kuinka luoda paras yhdeksän Instagram -valokuvieni avulla (esimerkki)

12 de elokuu de 2021
sonrisa chica bella foto ciudad

Jokaisella päivityksellä Instagram yllättää käyttäjiään tarjoamalla uusia tapoja herättää muistomme elämään, jotka ylittävät vain valokuvan lataamisen, voit luoda valokuvamosaiikkeja, ladata tarinoita ja nyt yksi näistä kiehtovista ideoista on, että voit luoda Instagramin yhdeksän tai yhdeksän parasta, silmiinpistävä julkaisu, joka antaa paljon puhuttavaa tässä kuuluisassa sosiaalisessa verkostossa.

”Jotta voimme siirtyä eteenpäin, meidän on katsottava taaksepäin”; Tämä lausunto saa meidät näkemään, kuinka paljon olemme edistyneet sekä fyysisesti että henkilökohtaisesti; samalla motivoi meitä toimimaan täältä hyvän tärkeys valokuvaus, joka saa meidät näkemään, mitä olemme ja mitä haluamme.

Mikä on paras yhdeksän?

Top 9 tai ”paras yhdeksän” on kollaasi, joka kokoaa 9 kuvaa, jotka ovat suosituimpia ja jotka julkaistaan ​​Instagram -tilillämme vuoden aikana. Tämä aloite saa meidät katsomaan menneisyyttä hauskalla tavalla, näyttäen parhaat hetket, joita olemme eläneet, tai ne, joista pidimme eniten tämän kauden aikana.

Kaikkien kokemustemme (tai sen osan) laskeminen on paljon helpompaa kuin luuletkaan, sinun on vain ladattava ja julkaistava valokuvat jopa tietokoneeltasi, jos Oikeat online -työkalut ovat erittäin helppoja.

Instagramissa on hyvin tavallista löytää tällaisia ​​julkaisuja, koska useimmat käyttäjät haluavat näyttää parhaita valokuviamme (tämä ei tarkoita, että se olisi aina kaunein) tai jopa päätämme muokata kuvaa. Ihanne on käytä vaikuttavaa kuvaa seuraajillemme, jolloin saamme paljon enemmän tykkäyksiä kuin odotimme.

Instagram on eronnut siitä Valokuvasovellus eniten käytetty maailmanlaajuisesti. Yhdessä Facebookin kanssa tämä sosiaalinen verkosto on antanut ainutlaatuisen merkityksen digitaaliselle elämällemme, jolloin voimme arkistoida kaikki julkaisumme ja muistomme käytännöllisellä tavalla. Miksi et siis näytä maailmalle, kuinka upea tämä vuosi on ollut meille?

Luo parhaan yhdeksän parasta Instagramissa helposti

Jotta voimme luoda Instagramin yhdeksän parhaan joukon, meidän ei tarvitse olla Photoshop -velhoja, ja vielä vähemmän tarkastella julkaisujamme yksitellen nähdäksesi, mikä on suosituin. Käytännöllisin asia on käyttää työkalua, jotta he tekevät kaiken tämän tavalla helppoa ja nopeaa. Mielestäni paras vaihtoehto tämän saavuttamiseksi on Bestnine.net, verkkosivusto, joka tekee kaiken työn puolestasi.

Miksi käyttää tätä verkkosivustoa? Tämä sivusto säästää paljon aikaa. Koska käytämme sitä kerran, meidän ei tarvitse ladata ja asentaa vaihtoehtoisia sovelluksia, Bestnine.net on erittäin yksinkertainen ja takaa erinomaisen kuvan; Tämän saavuttamiseksi sinun on vain noudatettava seuraavia vaiheita:

Siirry sivulle bestnine.net Olen kirjoittanut Android -laitteestasi tai tietokoneestasi Instagram -käyttäjänimesi tekstipalkkiin. Kun olet tehnyt tämän, sinun on vain napsautettava Hae tai hanki, tämän toimenpiteen jälkeen jakamis- tai lataamisvaihtoehdot tulevat näkyviin.

Suosittelen sinua lataa kuva ennen kuin jaat sen Instagramissa. Jos ei, sinun on otettava kuvakaappaus, jotta voit tallentaa sen matkapuhelimeesi. Lataamisen jälkeen sinun on ladattava se vain Instagramiin.

Luo parhaat instagram -valokuvat

Siten tällä helpolla ja nopealla tavalla voit saada parhaan 9 ilman minkäänlaista komplikaatioita. Tämä menettely voi tietysti kestää useita minuutteja, ja on olemassa muita verkkosivuja, joita voimme käyttää, kuten bestnine.net, kuten topnine.com. Tämä on myös erittäin hyvä vaihtoehto tehdä yhdeksän parasta.

Jos sinulla on kysyttävää parhaan yhdeksän parhaan luomisesta Instagramissa, älä unohda jättää sitä kommentteihin, jotta voimme olla vuorovaikutuksessa kanssasi. Voit myös jakaa tämän julkaisun sosiaalisissa verkostoissasi, jotta muut ihmiset voivat hyötyä siitä. Älä unohda tulla verkkosivustollemme ja lukea toinen Instagramiin liittyvä artikkeli, varmasti pidät niistä.