Skip to content

Kuinka määrittää TP-Link Extender lisäämään langatonta verkkoani?

23 de maaliskuu de 2022
repetidor tplink 18664

Kodissa on erittäin tärkeää, että Internet-yhteys on hyvä. Varsinkin kun meillä on kodeissamme erilaisia ​​teknisiä laitteita, kuten Smart TV, tabletit, älypuhelimet tai tietokoneet. Tästä syystä on tärkeää, että meillä on hyvä langaton internetyhteys, jotta voimme yhdistää ja nauttia kodeissamme olevista laitteista.

Mitä minun tulee ottaa huomioon, ennen kuin käytän TP-Linkkiä langattoman verkkoni kantaman lisäämiseksi?

Internet-signaali voi olla heikko. Joko Internetin hitauden vuoksi tai siksi, että signaali on heikko eikä mahdollista sujuvaa yhteyttä. Eri laitteet kohtaavat korjaa nämä ongelmat saadaksesi laajemman kattavuuden paikoissa, joissa signaali on heikko.

Jotkut suosituimmista laitteista ovat toistimet. Niiden tehtävänä on ottaa modeemista lähetetty signaali ja sitten tehostaa ja laajentaa olemassa olevaa peittoaluetta. TP-LINK-laitteesi avulla voit laajentaa langattoman Internet-yhteytesi kantamaa.

Ennen kuin käytät TP-LINKiä laajentaaksesi kantamaa verkossamme. Olipa kyseessä toimistomme tai kotimme, se on laitteen tyypin tunteminen, koska markkinoilla on laaja valikoima. Jokainen malli täyttää eri tehot, jotka kattavat tarpeet. Siksi, signaalilla on taipumus menettää tehoa jokaisessa huoneessa tai tilaa, jonka läpi se kulkee.

Internet-reitittimen nopeus

On huomattava, että Internet-reitittimen nopeus on erittäin tärkeä, koska on olemassa reitittimiä, joiden kapasiteetti on tietty MB sekunnissa. Tämän seurauksena ne rajoittavat internetin tehoa. Eli jos olemme tehneet palvelusta sopimuksen Internet laajakaista, jonka kapasiteetti on 200 Mt sekunnissa. Vaikka reitittimemme on vain 100 Mt, menetämme puolet tehosta kapasiteetin vuoksi.

Yhdistettävien laitteiden lukumäärä

Toinen syy, miksi signaali voi vaikuttaa tai Internetin nopeuteen, on Wi-Fi-verkkoon kytkettyjen laitteiden määrä. Tämä johtuu siitä, että Internetin teho alkaa jakautua laitteiden kesken. Se tarkoittaa, että mitä enemmän laitteita on kytketty, sitä suurempi käynnistymisen todennäköisyys teho heikkenee verkosta.

tp-linkin kattavuusalue

Mikä on TP-Link Extender -toistimien kantama?

Markkinoilla on useita TP-LINK Extender -toistinmalleja. Kuitenkin, Ne ovat keskimäärin 900 metrin päässä. Tämä huomioiden signaali on muuttuva siinä tapauksessa, että se on avoimella paikalla tai signaalin on ylitettävä kerroksia sivuille ylös tai alas. Tässä mielessä tehoa muutetaan ja se riippuu erittäin tarkasti kustakin mallista.

Kuinka yhdistää TP-Link Extender Internet-palveluntarjoajani reitittimeen?

TP-LINK Extender -mallit ovat erikoistuneet langattoman verkon laajentamiseen. Siksi niillä on suuri etu työskennellä minkä tahansa Internet-operaattorin kanssa. Meillä ei siis tule olemaan yhteensopivuusongelmia. Koska se on vain jatke tai toistin kodissamme tai toimistossamme olevalle signaalille.

TP-LINK Extender -mallit ovat tällä hetkellä markkinoiden myydyimmät helpon käytön ja kokoonpanojensa ansiosta. Lisäksi meillä on useita tapoja määrittää se WPS-reititinpainikkeella tai ”laajennetulla kantamalla”.

Reitittimen WPS-painikkeella

Jotta voimme määrittää TP-LINK-laajentimen WPS-painikkeella, meidän on löydettävä WPS-painike sekä reitittimestä että toistimesta. Jatkamme sen painamista, sitten se alkaa etsiä signaalia linkitystä varten.

Kun painike on löydetty, siirrymme paikkaan, johon haluamme toistimen. Muista, että meidän on etsittävä paikka, jossa signaali on melkein rajalla. Joten voimme laajentaa signaalia sektorille, jossa ei ole Wi-Fi-signaalia. Siksi jatkamme sen liittämistä virtaliittimeen.

määritä tp link Extender

Odotettuamme TP-LINK-laajentimen käynnistymistä, odotamme muutaman sekunnin sen käynnistymisen jälkeen ja jatkamme Wi-Fi-reitittimen WPS-painikkeen painamista useiden sekuntien ajan. Vapautuksen jälkeen meidän on nyt siirryttävä TP-LINK-alueen laajennuslaitteen painikkeeseen ja painetaan myös painiketta muutaman sekunnin ajan.

Tiedämme, onko wifi-laajennus kytketty ja määritetty, jos tietokoneen valot syttyvät ympyrässä. Sitten tiedämme, että asennus on valmis.

Range Extenderin käyttäminen

Jos Wi-Fi-reitittimessämme ei ole WPS-painiketta, meidän on jatkettava asennusta manuaalisesti. Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on kytkeä Internet-teema pistorasiaan, kunnes odotamme, että laitteet alkavat vilkkua.

Kuitenkin, Voimme yhdistää sen ethernet-kaapelilla tai langattomasti. Jos päätämme käyttää kaapelia, tietokone on katkaistava langattomaan verkkoon, jotta se voidaan yhdistää.

Jos päätämme yhdistää sen langattomasti, meidän on yhdistettävä tietokoneeseen kaapelilla. Langattoman verkkoyhteyden valinta&quo. Nyt meidän on napsautettava päivityskuvaketta ja yhdistettävä laajennus. Näin voimme nähdä TP-LINK-laajentimena näkyvän laitteen nimen sekä sen tunnistavan numeron.

aktivoi toistin tp-linkki

Siirrymme nyt tietokoneellamme millä tahansa selaimella viralliselle TP-LINK-sivulle ja siirrymme vastaavaan osioon laajentaaksemme valikoimaa. Painamme Enter avataksemme sivun menetelmillä, jotka voimme valita asennuksen yhteydessä.

Kun valitset yhden niistä, laitamme sitten käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotka tässä tapauksessa molemmissa sinun täytyy laittaa sana admin. Saapuessamme voimme valita pikamääritysosion. Valitsemme reititinverkon ja kirjoitamme salasanan. Näin voimme nähdä, onko toistimessa merkkivalot päällä.

Kyllä, tarkistamme, että merkkivalo alkaa vilkkua, se tarkoittaa, että yhteys on muodostettu. Nyt voimme kytkeä laajennuksen kiinteään paikkaan signaalin toistamiseksi ja paremman peiton saamiseksi.