Skip to content

Mistä tietää, kannattaako pelireitittimen ostaminen suoratoistoa varten?

4 de maaliskuu de 2022
router netgear 18593

Pelireititin on verkkolaite, jonka avulla voit perinteisten reitittimien tavoin yhdistää verkkoja ja hallita niiden sisällä olevaa liikennettä. muussa tapauksessa peli on laite, joka mahdollistaa sen parantaa verkon nopeutta ja saatavuutta, eli se on paljon tehokkaampi reititin, joka mahdollistaa suoratoistosisällön toistamisen suurella nopeudella.

Eroilla on pelireititin yleisestä reitittimestä

Pääasiassa näkyvin ero on sen hinta, perinteinen reititin on alle 100 dollaria, kun taas pelireititin on noin 500 dollaria; tämä johtuu monista parannettuja ominaisuuksia ja toimintoja jotka erottavat sen tehden toisesta paremman eri tilanteisiin. Seuraavaksi merkittävimmät erot, jotka saavat sinut päättämään pelireitittimen ostamisesta.

Siinä on langattomat standardit: Evolution Wifi 5 ja Wifi 6

Tällä hetkellä paras Internet-standardi on 802.11ac (WiFi 5), se on paras pelaajille, koska sillä on pienempi latenssi, parempi vakaus ja hyvä nopeus ilman kaapeleita; siksi reititin pitää pelaamisestasinulla on oltava langattomat standardit kuten WiFi 5. WiFi 6:n käyttöönotto on kuitenkin jo käynnissä.

802.11ax- tai WiFi 6 -standardi on saavuttamassa Ethernetin tason, koska siinä on monia parannuksia, jotka mahdollistavat sen toiminnan 2,4–5 Ghz:n taajuuksilla, jotka tarjoavat jopa 9,6 Gbps:n kaistanleveyden. jonka avulla neljä laitetta voivat lähettää lataustietoja samanaikaisesti riippumattomia keskeytettyjä kanaviajoka eliminoi latenssin ja pakettihäviön, koska sinun ei tarvitse odottaa ”käännöstä” lataamista varten, mikä tapahtuu perinteisissä reitittimissä.

Yllä olevaan solmittuina, jos sinulla on WiFI 6, voit lisätä kanavien määrää ladata ja ladata dataa saavuttaen jopa 8 itsenäistä kanavaa keskeytyksettä, mikä on hyvin lähellä Ethernet-kaapelin yhdistämistä, voit pelata Netflixiä ilman keskeytys ja riippumatta siitä, kuinka monta laitetta on kytketty verkkoon.

Sisältää 5 GHz:n monikaistaisen Wi-Fi-yhteyden

Pelireitittimet eroavat tavallisesta reitittimestä tarjoamalla a korkeampi suorituskyky kaksi verkkoa 5 GHz ja yksi 2,4 GHz, jonka avulla voit omistaa kukin näistä verkoista tietyille laitteille, esimerkiksi 5 GHz:n verkko voidaan ohjata toistamaan Smart TV:si sisältöä.

Edellä mainittu johtuu siitä tosiasiasta, että laitteet on suunniteltu pelaamaan, joten ne pystyvät paremmin tunnistamaan ja hallitsemaan jokaisen verkkoon kytketyn laitteen tarpeita. suurin mahdollinen yhteys tällä hetkellä olla etusijalla muihin nähden, jotta he voivat käyttää koko kaistanleveyttä; ominaisuus, jota perinteinen reititin ei pysty toimittamaan, koska ne jakavat resurssit tasaisesti kaikille yhteyksille.

Mitkä pelireitittimet ovat markkinoiden parhaita nykyään?

Näistä reitittimistä on tulossa yhä suositumpia pelituotteiden markkinoiden kasvaessa, koska joka päivä tulee lisää videopelejä, jotka saavat pelaajat kiinni ja heidän on parannettava laitteitaan tullakseen ammattilaisiksi. Videopelit, kuten The Legend of Zelda, tekevät pelaajat tarvitsevat parempia laitteitamukaan lukien alla kuvatut paremmat reitittimet.

langaton reititin

Xiaomi AX3600 pelireititin

Xiaomin puhelinyhtiön AloT AX3600 -reititin on tuotemerkin ensimmäinen reititin, joka tukee WiFi 6- tai WiFi 802.11ax -yhteyttä ja tuottaa jopa 2976 Mbps nopeuden tuen ansiosta Prosessori IPQ8071A 4-ytiminen A53 Qualcom 1GHz, yhdessä 512 MB RAM-kortin kanssa, joka mahdollistaa 2,4 GHz ja 5 GHz taajuuksien tarjoamisen, joista kahdessa antennissa on ensimmäinen ja muissa neljässä toisessa kaistassa sekä lisäantenni loT:lle.

Siirrot ovat jopa 2402 Mbpss 5 GHz ja 574 Mbps taajuudet 2,4 GHz:n taajuudella. Toisaalta se jakaa WPA3-salausprotokollan tehdäkseen reitittimistä turvallisempia kyberhyökkäyksiä vastaan ​​ja suojatakseen tietojasi haitallisilta ihmisiltä, ​​jotka haluavat varastaa tietosi.

Tenda AC10 One Gaming Router

Johtava reitittimien valmistaja Tenda puolestaan ​​näyttää tietä reitittimille AC10-mallilla, joka tarjoaa kaksinkertaisen taajuuden 802.11ac (WiFi 5) Wave 2.0:lla, 1 GHz:n suorittimella ja 128 DDR3:lla, joka tarjoaa 2,4 GHz – 5 GHz neljässä antennissaan nopeus jopa 867 Mbps jokaisessa, jotka yhdessä tarjoavat jopa 1167 Mbps kaistanleveyden.

Tämä reititin tarjoaa korkean suorituskyvyn sisällön suoratoistoon vahvan kaksoissignaalin, tiedonkäsittelykapasiteetin ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta vahvistaa kotisi Internet-verkkoasitoimistossa tai yrityksessä, jotta saat kaiken irti internetistäsi.

Harkittavia näkökohtia vaihtaessasi yleisen reitittimen pelireitittimeen

Ensinnäkin käyttäjän tarpeet on otettava huomioon, koska ei ole välttämätöntä investoida pelireitittimeen saadakseen paremman pingin videopeleihin, joskus tämä ei ole pakollista, voit jatkaa hyvää suorituskykyä yleisellä reititin, sinun on vain osattava parantaa pingiä temppuilla.

Pelireitittimen prosessori ja RAM

Pelireitittimissä on yli 512 megatavun RAM-muistia, jotta käyttäjämäärät voidaan hallita samanaikaisesti ilman vaihtoongelmia; Prosessori on yli 1,8 GHz, mikä vähentää ping-huippuja ja parantaa verkon sujuvuutta.

valkoinen reititin

Pelireitittimen antenni ja kantama

Jos mahdollista, siinä tulisi olla vähintään 3 antennia WiFi-taajuuskaistalla 5, jota AC1900-luokka suosittelee; kun taas WiFi 6:ssa tarvitaan vähintään kaksi antennia kullekin taajuuskaistalle ja tuki 160 MHz:n kanavaleveydelle, mikä suosittelee AX3000-luokan antenneja.