Skip to content

Mitä tehdä, jos kiinalainen matkapuhelimeni ei muodosta yhteyttä WiFi -verkkoon – Määritä Android

2 de syyskuu de 2021
celular chino problema senal 14223

Jos olet kiinalaisen matkapuhelimen käyttäjä tai omistaja, sinulla on todennäköisesti ollut yhteysongelmia. Tässä osiossa kerromme sinulle Mitä voit tehdä, jos kiinalainen matkapuhelimesi ei muodosta yhteyttä Wifi -verkkoon?. Älypuhelimien maailmassa kohtaamme joka kerta suuren määrän näitä matkapuhelimia. Joten on erittäin hyödyllistä tietää nämä tiedot.

Tietoja kiinalaisista matkapuhelimista

On hyvä, että harkitset, että ne on tehty erittäin suosittu kaupoissaHe ovat jopa hallinneet teknologiamarkkinoita kaikkialla alhaisen kustannussuhteensa ansiosta. Näistä laitteista voidaan huomata, että niiden ostokustannukset ovat suhteellisen alhaiset verrattuna muihin merkkisiin matkapuhelimiin, jopa huippuluokan älypuhelimiin.

He ovat onnistuneet herättämään huomiota silmiinpistävistä ja hyvin varustetuista malleistaan ​​varastoinnin suhteen. Mitä tulee ohjelmistoon, niillä on yhteensopivuus ladata suosittuja sovelluksia ilman ongelmia, kuten WhatsApp.

Yksi negatiivisista kohdista, jonka monet käyttäjät ovat huomanneet, on kuitenkin Wi-Fi-yhteysongelma. Niillä on taipumus irrottaa signaali helposti verkosta. Ja tässä vaiheessa autamme sinua. Teetkö sinäMitä voit tehdä, jos kiinalainen matkapuhelimesi ei muodosta yhteyttä Wi-Fi-verkkoon? Tarjoamme sinulle useita vaihtoehtoja.

Vaihtoehto 1. Vaiheet Wi-Fi-yhteyden muodostamiseksi

 • Kiinalaisella matkapuhelimella on oltava Android -käyttöjärjestelmä yhteysongelman ratkaisemiseksi. Etsi kuvakeryhmästä ”Asetukset” ja paina sitä.
 • Siirry kohtaan ”Internet -yhteydet”.
 • Useita rivejä heijastuu. Wi-Fi-osiossa huomaat sen verkon nimen, jota haluat käyttää. Napsauta riviä ”Wifi”. Ja sitten siihen ”Verkon nimi”.
 • Löydät 2 painiketta, paina sitä, joka sanoo ”unohtaa”. Ja toistat tämän vaiheen niin monta kertaa kuin käytettävissä olevat verkot näkyvät.
 • Myöhemmin käynnistä matkapuhelin uudelleen.
 • Kun matkapuhelin käynnistetään uudelleen, siirry kuvakkeeseen ”Asetukset”, myöhemmin ”verkkoyhteydet” ja lopuksi ”Wifi”. Tässä vaiheessa matkapuhelin alkaa muodostaa uudelleen tai luoda uudelleen aiemmin muodostamansa verkkolinkin.
 • Tähän asti sen pitäisi toimia. Jos ongelma kuitenkin jatkuu, tässä on toinen menetelmä. Sinun on sovellettava nollausta verkkoihin. Se on tapa pakottaa uudet yhteydet muodostamaan uudelleen.

Vaihtoehto 2. Vaiheet verkon nollaamiseksi

 • Siirry ensin päänäyttöön. Ja siirry kohtaan ”Asetukset”.
 • Lehdistö ”Internet -yhteydet”. Kosketa 3 pisteet oikealla puolella.
 • Viesti näkyy: ”Nollaa verkkoasetukset”. Painamalla sitä palautat Wi-Fi-verkot, mobiilidatan ja Bluetoothin. Painamme nappia ”Palauta asetukset”.
 • Lopuksi palaat, kunnes saavutat vaihtoehdon ”Wifi”.
 • Yritä muodostaa yhteys verkkoon, johon olet muodostanut yhteyden. Uusi yhteys alkaa muodostua ilman virheitä.

Koska nämä ovat kuitenkin kiinalaisia ​​matkapuhelimia, ne ovat yleensä arvaamattomia odotetuissa tuloksissa. Mutta älä huoli! Meillä on toinen melkein erehtymätön vaihtoehto ja selitti yksinkertaisella tavalla.

käyttäjä on tyytyväinen ongelman ratkaisuun

Vaihtoehto 3. Vaiheet Wi-Fi-yhteyden luomiseksi

 • Palaa kuvakkeeseen ”säätö”.
 • Ja sitten osioon ”Wifi”. Valitse signaali, jota haluat käyttää (sinulla on ensin oltava sen salasana). Pidä sormeasi painettuna vapauttamatta. Ja kun 2 vaihtoehtoa sisältävä ikkuna peilataan, napauta ”Muokkaa verkkoa”.
 • Näyttöön tulee ikkuna, jossa kerrotaan verkon tiedot. Vieritä alas ja ota käyttöön Näytä lisäasetukset -vaihtoehto.
 • Paina sitten sitä osaa, joka sanoo DHCP. Tällä rivillä saavutetaan monia asioita muuttamalla IP -osoitetta. Kun viesti paljastuu, aktivoit kohteen ”staattinen”. Samalla se näyttää enemmän vaihtoehtoja.
 • Osassa ”IPv4 -osoite” on joukko numeroita, joita muutamme. Voit tehdä tämän painamalla numeroita ja näppäimistö tulee heti näkyviin.
 • Muokkaamasi numero on 2 viimeistä numeroa. Esimerkki: Jos sarja oli 192.168.1.128, uusi sarja tulee olemaan 192.168.1.50. Ja paina ”Tallentaa”.

Kun tallennetaan huomaat melkein heti, että se muodostaa yhteyden verkkoon. Tämä johtuu siitä, että vanha numero, joka päättyy numeroon 128, näyttää olevan yhteensopimaton yhteyden kanssa. Ja siksi ongelma esiintyy hyvin usein. Voit kokeilla 60 tai 70. Toivomme, että kerrot meille kokemuksestasi matkapuhelimesi korjaamisesta.

Onko matkapuhelimen päivittäminen tarpeen verkon tunnistamiseksi?

Ohjelmisto -ongelma Se voi olla syy Wifi -verkon häiriöihin ja verkot. Android -ohjelmiston päivittäminen tehokkaasti voi auttaa, joten jos huomaat, että matkapuhelimessa on päivitys, älä ohita sitä ja asenna sitä, on mahdollista, että verkon tunnistamisvirheet ratkaistaan ​​tällä tavalla.

Tunnistaako matkapuhelimesi WiFi, mutta se ei muodosta yhteyttä? Ratkaisu

Joskus matkapuhelin ei voi muodostaa yhteyttä verkkoon, koska siinä on myös ongelmia pääsy voi olla estetty uusille käyttäjille. Toisaalta on suositeltavaa poistaa Internet -jakamisasetukset käytöstä, jotkut käyttäjät ilmoittavat, että niiden aktivoiminen tekee mahdottomaksi muodostaa yhteyden verkkoon.

Mitä tehdä, jos kiinalainen matkapuhelin ei muodosta yhteyttä WiFi -verkkoon?

Matkapuhelimeni ei tunnista WiFi -verkkoa, mutta muut havaitsevat.

Mahdollisin syy on se verkossa on määritysongelma. Tarkista ensin toisella matkapuhelimella tai laitteella, näkyykö verkko ja voit muodostaa yhteyden. On puolestaan ​​suositeltavaa määrittää reititin uudelleen verkon virheiden ratkaisemiseksi.

WiFi -verkon ongelmien korjaaminen

Kaiken näytetyn lisäksi on muitakin asioita, jos kiinalainen matkapuhelimesi ei muodosta yhteyttä WiFi -verkkoon. Älä huoli ovat perustoimenpiteitä, mutta sinun ei pidä jättää sivuun jos sinulla on ongelmia matkapuhelinverkon kanssa.

Nollaa modeemi tai reititin

Modeemeja ja reitittimiä on tarkoitus käyttää monta tuntia kerrallaan, mutta joskus tämä aiheuttaa ongelmia. Itse asiassa, jos matkapuhelimesi ei muodosta yhteyttä Wifi -verkkoon, yksinkertainen modeemin ja reitittimen uudelleenkäynnistys voisi ratkaista ongelman.

Käynnistä matkapuhelin uudelleen

Yksinkertainen matkapuhelimen uudelleenkäynnistys voisi olla ratkaisu, jos kiinalainen matkapuhelimesi ei muodosta yhteyttä Wifi -verkkoon. Joskus se on väliaikainen ongelma Tämä ratkaistaan ​​sulkemalla kaikki ja sammuttamalla matkapuhelin on nopein ja tehokkain tapa tehdä tämä.

Unohda WiFI -verkko

Se on yksi yksinkertaisimmista ratkaisuista, mutta verkon unohtaminen yleensä toimii. Siirry vain matkapuhelimen Wi-Fi-määritykseen, tarkkaile käytettävissä olevia verkkoja ja paina muutaman sekunnin ajan sitä ongelmaa. Edellä mainitun jälkeen vaihtoehto ’Unohda verkko’ tulee näkyviin, napsauta sitä ja kirjoita salasana uudelleen muodostaaksesi yhteyden.