Skip to content

Kuinka mainostaa pizzeriaa markkinointi -ideasuunnitelman avulla asiakkaiden houkuttelemiseksi

26 de elokuu de 2021
hombre devorar pizza 10438

Jos haluat aloittaa ruokayrityksen, erityisesti pizzeria, haluat varmasti sen olevan erittäin menestyvä ja tunnettu. Tätä varten sinun on sovellettava useita markkinointitemppuja myydäksesi enemmän ja että useammat ihmiset haluavat käydä pizzeriaasi. Haluatko yrityksellesi hyvän markkinointisuunnitelman innovatiivisilla ideoilla? Annamme sen sinulle, joten jatka lukemista Kuinka mainostaa pizzeriaa suunnitelmalla markkinointi -ideoita asiakkaiden houkuttelemiseksi.

Jotta voit olla varma menestyksestäsi pizzeriassasi, on tärkeää kehittää markkinointistrategiasuunnitelma, jonka avulla voit saada yrityksesi kasvamaan paljon enemmän, joten katsotaanpa ideoita pizzeriasi mainostamiseen.

Tee houkuttelevia tarjouksia ja tarjouksia

Kuka ei pidä tarjouksesta? Tämä on kiinnostus, joka useimmilla meistä on yhteinen ja joka on se, joka ei halua hyödyntää hyvää tarjousta ja enemmän, jos se liittyy pizzaan. Siksi voit houkutella lisää asiakkaita pizzeriaasi luo tarjouksia ja tarjouksia erilaisissa mielenkiintoisissa muodoissa, kuten:

  • ”Ensimmäiset 20 saapuvaa saavat 50% alennuksen kaikista pizzoista”
  • ”Jos ostat toisen pizzan, maksat puolet sen hinnasta maanantaisin ja keskiviikkoisin”
  • ”Osta perhepizza ja saat soodan ilmaiseksi”
  • ”Perjantaisin erikoistarjous viipale pizzaa vain …”

Tämäntyyppiset luovat kampanjat ja tarjoukset, joihin liittyy hauskoja nimiä, voivat houkutella monia asiakkaita ja tehdä niistä suosittele pizzeriaasi muille, sen lisäksi, että he pitävät pizzeriasi aina läsnä promootioiden aikana.

Luo kuponkeja

Kupongit ovat aina toimineet tyydyttävästi pizzerioissa, joten tätä tekniikkaa on hyvä soveltaa tietenkin Rajoitettu aika, koska niukka myy paljon ja kiinnittää median huomion.

Näiden kuponkien julkaiseminen aikakauslehdissä, sanomalehdissä tai niiden tekeminen digitaalisesti ja lähettäminen postitse mahdollistaa a suurempi tulva yrityksesi ihmisistä, jotka kokeilevat pizzasi ja hyvää palvelua, ja he ovat varmasti koukussa, vaikka kuponkeja ei enää olisi.

Rekisteröi pizzeriasi toimituspalveluihin

Toimituspalvelut tai ruokatoimitus Ne ovat hyvä tapa tehdä itsesi tunnetuksi paikkakuntasi ihmisten keskuudessa ja kasvattaa asiakkaita sovelluksilla, kuten Rappi, Glovo, Uber Eats jne. Jos sinulla on mahdollisuus, voit alkaa myydä elintarvikkeiden toimitusta itse tai rekisteröidä yrityksesi Rappi-, Glovo-, Uber Eats- ja alueellasi saatavilla oleviin elintarvikkeiden toimituspalveluihin.

Osallistu tapahtumiin ja keräyksiin

Tapahtumat ovat erittäin tärkeitä itsesi tuntemiseksi, koska jotkin alueet järjestävät tapahtumia, kuten pizzafestivaaleja, pizzamaisteluita, yrittäjätapahtumia jne., Joissa voit ottaa herkullisia pizzoja ja osallistua tai järjestää tämän itse. niin enemmän ihmisiä tuntea yrityksesi.

Toinen tapa mainostaa pizzeriaasi on osallistua varainkeruutapahtumiin tai hyväntekeväisyystapahtumiin kirkoissa, urheiluseuroissa, kouluissa ja järjestöissä, jotta heidät nähdään yhteisössäsi olkapäänä, johon nojata ja saada hyvä käsitys Tule sinäkin yritykseesi ja suosittele sitä.

Palkitse kanta -asiakkaasi

Jos sinulla on luettelo säännöllisistä asiakkaista, se on hyvä osoita arvostustasi Luo uskollisuuttaan antamalla heille erityisiä alennuksia luomalla erityistarjouksia näille asiakkaille tai kanta -asiakkaille, joissa he saavat yksinoikeuksia.

nainen ravintola syödä siivu pizza ottaa suuhun

Tällä tavalla pidät asiakkaita että sinulla on jo ja saat jopa enemmän heidän suosituksensa kautta.

Käytä tekniikkaa

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, voit käyttää tekniikkaa Saa kasvamaan pizzeriaasi esimerkiksi sosiaalisten verkostojen luomisen avulla, jossa olet vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa, jaat valokuvia pizzoistasi, uutisia, näytät valikon, arpajaiset, tarjoukset jne.

Voit myös luoda kampanjoita sähköpostimarkkinointi, Mailchimpin kaltaisten alustojen kautta, joilla voit luoda ja lähettää sähköpostimarkkinointikampanjoita.