Skip to content

Kuinka merkitä ystäviä helposti videoon Facebookissa

12 de elokuu de 2021
manos telefono facebook

Näyttää siltä, ​​että vaihtoehdot ja toiminnot, joita Facebook sallii meidän käyttää, ovat rajattomat, monet niistä ovat erittäin helppokäyttöisiä ja toiset eivät yksinkertaisesti ole. me tiedämme.

Tämä on tapaus, josta aiomme puhua tässä artikkelissa. Ja se on vaihtoehto, jota jotkut tämän sosiaalisen verkoston käyttäjät pitivät mahdottomana tehdä ja siitä on kyse kuinka merkitä ystävät helposti videoon Facebookissa.

Kun merkitsemme kaverin valokuvaan tai videoon, lisäämme vain hänen nimensä mainittuun valokuva tai video. Tällä tavalla mainittu henkilö mainitaan niin, että tiedetään, että on olemassa julkaisu, joka liittyy kyseiseen henkilöön. Myös tällä tavalla on mahdollista rohkaista merkittyä henkilöä levittämään mainittua julkaisua seinälleen.

Kaikki näyttää hieman monimutkaiselta, mutta todellisuudessa se ei ole sitä, tämä sosiaalinen verkosto tarjoaa meille hienoja toimintoja, joita voimme hyödyntää täysimääräisesti, ja ystävien merkitseminen on yksi niistä. Mutta samalla tavalla voit tietää, mihin valokuviin ystäväsi ovat merkinneet sinut, ja tällä tavalla odottaa kontaktiesi reaktioita.

Kuinka merkitä ystäviä helposti videoon Facebookissa

Kun teet kaverin merkitseminen valokuvaan tai videoon viestissä Facebook, tämä henkilö saa ilmoituksen. Jos on ilmoitettu, että se on merkitty valokuvaan tai videoon.

Sama tapahtuu, kun vastaanotat kommentteja julkaisusta, johon se on merkitty; se on laajalti käytetty ja siksi suosittu toiminto sovelluksessa.

Jos olet merkinnyt tunnisteella kaverin aiemmin tai koko koko albumin, voit tarkistaa, että seuraavat vaiheet ovat hyvin samankaltaisia, ja pohjimmiltaan sinun on erittäin helppo tehdä sama, mutta nyt videossa.

Ne ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja lyhyitä askeleita, ja niiden suorittaminen oikein kestää enintään minuutin. Aloitetaan siis mistä merkitse kaikki ystäväsi.

Ohjeet kavereiden merkitsemiseen videoon Facebookissa helposti

Aloita opetusohjelmamme, emme mene sivulle Facebook Jotta voimme aloittaa istunnon, meidän on tietysti annettava käyttäjätunnus ja salasana.

Kun olemme suorittaneet tämän toimenpiteen, olemme profiilimme kotisivulla. Seuraava vaihe on siirtyä sivun yläosaan, jotta voimme valita Julkaisutyökalut -vaihtoehdon.

Seuraava askel, jonka aiomme ottaa, on sijoittaa itsemme ikkunan vasemmalle puolelle, ja meidän on valittava näytettävissä eri vaihtoehdoissa Videokirjasto.

Voit valita sen napsauttamalla vaihtoehtoa, se vie sinut videoiden sijaintiin. Valitse video johon haluat merkitä kaverin ja nyt sinun on vietävä hiiri sen päälle.

Seuraava askel on napsauttaa Kuvaile videota -vaihtoehtoa. ja sitten sinun on kirjoitettava tunnistettavan henkilön nimi ja valittava se luettelosta, joka näytetään sinulle.

Nyt lopettaaksesi sinun täytyy vain mennä loppuun ja napsauttaa sinistä painiketta, joka sanoo Pitää. Tällä tavoin ystäväsi merkinnät on tehty oikein.

tunnista ystävä facebook

Lisäksi uskomme, että kaverin merkitseminen videoon on helpompaa kuin valokuvassa, ja sanomme sen suoritettavien vaiheiden määrän perusteella.

Ystäväsi saa nyt ilmoituksen, jonka mukaan olet merkinnyt hänet videolla. Joten video näkyy profiilissasi; Ehkä tämä on yksi tämän sosiaalisen verkoston monista hyveistä, joita monet rakastavat.

Lopetamme tämän erinomaisen artikkelin, joka opettaa sinulle akateemisesti, mitä sinun pitäisi tehdä merkitse kaverit helposti videoon Facebookissa. Ja mikä parasta, olet oppinut tekemään sen aikana, joka kului tämän opetusohjelman lukemiseen.