Skip to content

Kuinka nähdä ja lisätä FPS ARK: ssa: Survival Evolved – ARK Tricks

25 de elokuu de 2021
dos dinosaurios ark juego survival evolved 11692

Yksi suurimmista haitoista peleissä, joissa on erilaisia ​​visuaalisia elementtejä, kuten ARK: Survival Evolved ja mitä sillä on tekemistä selviytymisen kanssa, on FPS: n tai kehysnopeuden määrä heillä on pelatessaan. Tämä summa vastaa pelistä, jossa on parhaat olosuhteet.

Kuvataajuudesta on tullut a videopelien olennainen parametri, ja jos voidaan sanoa, on tärkeää, että tiedät mitä se on ja mikä sen merkitys on ARK: Survival Evolvedissa ja sen muissa itsenäisissä peleissä. Tämän tiedon avulla voit tietää, miten voit optimoida online -pelisi niin, että voitat aina.

Mitä FPS on ARK: Survival Evolvedissa?

FPS on a laadun ja nopeuden mittaus jolla peli kulkee tai juoksee. Sen silgat käännetään kehyksiksi sekunnissa, ja se mittaa kuvien määrän, joka voidaan antaa sekunnissa, kun tarkkailemme.

Videopelien tapauksessa tämä määrä kuvia tai valokuvia aikayksikköä kohti voi määrittää laadun, jolla tiettyä videopeliä pelataan.

Jotta voimme tallentaa pelin ARK: Survival Evolved -ohjelmassa, meidän on tiedettävä tämä, koska se on videopeli, jossa on liikaa asioita, kuten olentojen, esineiden ja ympäristötyyppien lukumäärä, on peli, joka vaatii hyvää FPS- tai kehysnopeutta voidakseen pelata sitä mukavasti.

Toisaalta, jos pelaaja esittää Erittäin korkea FPS, käsiteltävien kuvien määrä aikayksikköä kohti, joka on tässä tapauksessa toinen, on suurempi ja siksi pelin tai pelin sujuvuus paranee.

Toisaalta, jos FPS on maassa, se heijastuu kuvan juoksevuuteen ja siksi pelistä tulee fiasko. Näin FPS vaikuttaa ARK: Survival Evolvediin pelaamaan päivällä tai yöllä, ja heidän on pelattava ammattilaisena tai aloittelijana.

Miksi FPS on tärkeä ARK: Survival Evolvedin kaltaisissa videopeleissä?

Edellä selostetun perusteella voit alkaa vastata tähän kysymykseen. Riittää, kun sanon, että ARK: Survival Evolved on äskettäin luotu videopeli, jossa on uusinta tekniikkaa, mikä tarkoittaa, että se on erittäin raskas grafiikan lataus ja mahdolliset visuaaliset apuvälineet.

Katson vain ARK: Survival Evolved -peliä, jossa skenaario koostuu taisteluista lohikäärmeiden ja eksoottisten olentojen välillä sukupuuttoon kuolleiden lisäksi muiden taistelun keskellä kehittyvien pelaajien ja graafisen kuormituksen kanssa, joka muodostaa ympäristön. ympäristössä, riittää ymmärtämään, että tämä selviytymispeli ansaitsee suuren kapasiteetin käsittelyyn ja myös suuri kehysnopeus, jotta kuva ei vaikuta ja juoksevuus saavutetaan.

Juuri tässä seikassa piilee FPS: n vertaansa vailla oleva merkitys, jotta peli kulkee tai kävelee parhaalla mahdollisella tavalla, parhaalla mahdollisella tavalla. pelejä vahingoittamatta joissa esiintyy monia ARK: Survival Evolved -taisteluita tai joissa pelin eri graafisten elementtien liikkeet eivät vaikuta tai vahingoita hetkeä.

Kuinka nähdä ja lisätä FPS ARK: Survival Evolvedissa?

Pelin graafisen suorituskyvyn optimointi riippuu paljon käytetyn tietokoneen tai laitteen kapasiteetista, ja sitä on vaikea optimoida niille tietokoneille, joilla on vähän resursseja. Kuitenkin videoasetuksista sama, löydät vaihtoehdot grafiikan suorituskyky, ja leikkiä heidän kanssaan luodakseen laitteen paremman tilan pelissä.

Nyt pelistä, eli ARK: Survival Evolvedin sisällä, voit myös tehdä jotain parantaa FPS -suorituskykyä ja videopelin grafiikka.

lapsi leikkii tietokoneella

ARK: Survival Evolved -vaihtoehdon osiosta löydät segmentin, jonka otsikko on GRAPHICS, jossa voit hallita kuvien asetuksia. Kun olet löytänyt, yritä testata seuraavien parametrien eri vaihtoehdoilla: kuvaajan laatu, katseluetäisyys ja resoluutioasteikko.

Näiden työkalujen avulla sinun on vain pelattava ja järjestettävä visuaalisten elementtien optimointitaso. Se on myös mahdollista katsoa ja lisätä FPS: ää tuolla tavalla, vain hyvä järjestely tietokoneen mukaan.