Skip to content

Kuinka nähdä Ping ja FPS Overwatchissa Mitä komentoa käytetään?

27 de elokuu de 2021
bandera overwatch 11224

Seuraavan oppaan kautta opetamme sinulle Kuinka nähdä Ping ja FPS Overwatchissa Mitä komentoa käytetään? Tämä on erittäin hyödyllistä sen varmistamiseksi, että peli toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Pingin merkitys Overwatchissa

Jokainen, joka osaa moninpelivideopelejä, on yleensä hyvin tietoinen pingistä. Jos et tiedä, ping viittaa viive toiminnon suorittamisen ja palvelimelle saapumisen välillä.

Tämä informaatio näytetään millisekunteina (ms), koska latenssi viittaa viiveeseen. On selvää, että on erittäin toivottavaa, että ping on mahdollisimman alhainen. Alhainen ping tarkoittaa, että tekemisesi ja palvelimelle välitettävän tiedon välinen viive on minimaalinen.

Korkea ping on yleensä suuri haittapuoli, kun pelaat verkossa. Tästä syystä on erittäin suositeltavaa harkita latenssin parantamista ja Internet -pingin alentamista.

Kun ping on korkea, tunnetaan niin sanottu ”viive”, joka haittaa suuresti pelikokemusta ja tekee usein mahdottomaksi pelata kunnolla. Kilpailukykyisessä videopelissä, kuten Overwatch, ping on erittäin tärkeä. Älä missään tapauksessa sekoita Windowsin pingistävää CMD: tä pingotuspeleihin.

FPS: n merkitys Overwatchissa

Kun puhumme FPS: stä, tarkoitamme kuvaa sekunnissa videopeleistä. Toisin sanoen se viittaa erityisesti näytössä näkyviin kuviin sekunnissa.

Mitä korkeammat otsikon kehykset ovat, sitä suurempi on juoksevuuden tunne, minkä vuoksi FPS: ää pidetään kilpailupelien kannalta tärkeänä. Itse asiassa kilpailukykyiset pelit vaativat välitöntä reaktiota ja juokseva kuva auttaa tässä.

Joka tapauksessa useimmat edulliset näytöt eivät voi näyttää yli 60 kuvaa sekunnissa. Tämä on selvästikin muuttunut, ja nykyään on olemassa kilpailukykyisiä videopelejä varten suunniteltuja näyttöjä, jotka tarjoavat mahdollisuuden nähdä 144, 240 tai jopa 360 kuvaa sekunnissa.

Tämän tietomäärän siirtämiseksi on selvästikin oltava erinomainen tiimi ja osaaminen optimoida PC -pelit mahdollisimman tehokkaasti. Siitä huolimatta ei ole mitään syytä virittää tietokonettasi, jos et näe kunnolla sekä ping- että FPS -toimintoa Overwatchissa.

Pelaa Overwatch ping fps

Katso Ping ja FPS Overwatchissa

Kuten mikä tahansa kilpailupeli, Overwatchilla on mahdollisuus näyttää verkkotiedot (tai ping) sekä ruudulla näkyvien kuvien määrä sekunnissa (FPS). Voit tehdä yllä olevan seuraavasti.

  • Kun olet pelissä, siirry Overwatch -päävalikon ”Asetukset” -osaan.
  • Siirry ”Grafiikka” -välilehdelle, joka on ensimmäinen kokoonpanovaihtoehdoissa.
  • Näet nimiosion ”Näytä suorituskykytilastot”Varmista, että tämä vaihtoehto on päällä.
  • Alivalikko tulee näkyviin ”Kehittyneet suorituskykytilastot”, napsauta ”+” -symbolia.
  • Jos kyseessä on kehys, jota kutsutaan myös FPS: ksi, tarkista, että vaihtoehto on aktivoitu ”Näytä kuvat sekunnissa”.
  • Etsi ping -puolella vaihtoehto ”Näytä verkon viive” ja varmista, että vaihtoehto on ”Päällä”.
  • Kun olet tehnyt kaikki aiemmat muutokset, napsauta ”Käytä” -vaihtoehtoa, joka löytyy näytön oikeasta alakulmasta.

Edellisten vaiheiden jälkeen näet ping ja FPS liittyvät tiedot Overwatch -peleissäsi. Epäilemättä sitä suositellaan kaikille tämän videopelin käyttäjille, mutta harkitse myös WiFi -yhteyden nopeuden parantamista ja Internetin nopeuttamista, mikä on välttämätöntä moninpelien pelaamiseksi oikein.