Skip to content

Kuinka parantaa suorituskykyä ja herkkyyttä Overwatchissa ja parantaa sitä

26 de elokuu de 2021
convencion blizzard juegos 11223

Tämän oppaan kautta opetamme sinulle kuinka parantaa suorituskykyä ja herkkyyttä Overwatchissa ja saada se näyttämään paremmalta, jotta voit pelata mukavammin.

Paranna suorituskykyä Overwatchissa

Jos haluat Overwatch menee paremmin, sinun on otettava huomioon tietyt näkökohdat, mutta lähinnä pelin graafisen laadun heikentämiseksi.

Alempi graafinen laatu

epäilemättä ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä voidaksesi parantaa suorituskykyä Overwatchissa, on heikentää graafista laatua. Tämä voi tuntua monimutkaiselta tehtävältä, mutta se ei todellakaan ole sitä. Useista graafisista asetuksista huolimatta voit ottaa huomioon tiettyjä ehtoja.

Huomaa ensinnäkin, että näyttötila on asetettu tilaan ”Näyttö saattaa loppuun ”. Koko näytön tila on yleensä tehokkaampi suorituskyvyn suhteen. Pystysuuntainen synkronointivaihtoehto voi auttaa sinua saamaan tasaisemman suorituskyvyn, mutta pienellä syöttöviiveellä (viivytys tekemiesi toimintojen ja näytöllä näkyvien tietojen välillä).

Paras tapa tehdä, jos et halua olla liian monimutkainen Overwatch -asetusten kanssa, on siirtyä ”Grafiikan laatu” -välilehdelle ja valitse ”Matala”. Epäilemättä tämä nopea määritys voi olla erittäin hyödyllinen suorituskyvyn parantamiseksi.

On selvää, että voit tehdä haluamasi kokoonpanon, suositeltavinta on analysoida suorituskyky ja tehdä johtopäätökset. Arvioimalla pelin suorituskykyä voit päätellä, onko mahdollista parantaa graafista ulkonäköä vai valita parempi suorituskyky.

Pienennä resoluutiota

Resoluutio -osa on myös graafisten vaihtoehtojen joukossa, ja se on otettava huomioon. Tämä on yksi vaihtoehdoista suurempi vaikutus on suorituskykyävarsinkin yksinkertaisimmilla näytönohjaimilla.

Parasta olisi käyttää näytön natiivitarkkuutta. Silti, jos sen jälkeen huonompi graafinen laatu sinulla on edelleen ongelmia, joudut tekemään muutoksia. Resoluution pienentäminen on viimeinen asia, jonka haluat, mutta jos tietokoneesi ei mittaa, sinun on ehkä tehtävä se.

On erittäin hyödyllinen työkalu, jonka avulla voit tarkistaa, miten komponentit toimivat pelin kanssa. Käytämme MSI Afterburneria, jonka avulla voit seurata FPS: n, suorittimen, GPU: n ja RAM -muistin lämpötilaa ja käyttöä. Epäilemättä tämä on hyödyllistä tarkistaa, jos komponentti ei mittaa, jos on, sinun on ehkä muutettava sitä

Vaihda jokin komponentti

Tietokoneemme osan vaihtaminen on mahdollisesti viimeinen asia, jonka haluamme parantaa suorituskykyämme. Valitettavasti jos laitteet ovat hyvin vanhoja se on yleensä ainoa ratkaisu.

Onneksi nykyään on mahdollista rakentaa halpa pelitietokone, jonka avulla voit epäilemättä pelata Overwatchia oikein. Se on jotain suositeltavaa, jotta lopetat turhautumisen. Kokoa vain muutama kuukausi ja varmista, että ostat jotain, joka antaa sinulle mahdollisuuden pelata mukavasti.

Paranna Overwatch -herkkyyttä

Herkkyys on ratkaiseva tekijä pelata Overwatchia oikein. Riittämätön herkkyys voi pahentaa peliämme. Edellä mainituista syistä se on epäilemättä asia, jota sinun pitäisi harkita.

yliherkkyys

Siitä huolimatta aloittelijoiden on usein vaikea löytää oikea herkkyys, mutta tietyillä vinkeillä se on helpompaa.

Ensinnäkin sinun on tiedettävä, että täydellistä herkkyyttä ei ole ja että kaikki kyse on sopeutumisesta. Tästä syystä etsit vähitellen herkkyyksiä, jotka menevät paremmin kanssasi, vaikka varmasti suositeltavinta on tottua alhaisiin herkkyyksiin, mikä on sama periaate kuin Fortnitessa ja muissa vastaavissa peleissä.

Varmasti lähtökohtana on suositeltavaa tarkastella Overwatch -ammattilaisten herkkyysasetuksia. Onneksi meillä on Overwatch Professional Prosettings -sivusto, jossa voit nähdä huippupelaajia pelistä ja sen asetuksista.

Etsi vain suosikkisoittimesi ja tarkkaile asetuksia, myös herkkyys. Kokeile asiantuntijan herkkyyttä ja katso, sopeudutko siihen. Muista, kaikki on kyse on harjoittelusta ja sopeutumisesta.