Skip to content

Milloin Overwatch 2 ilmestyy? Kuinka paljon se maksaa ja kuinka paljon tilaa se vie?

26 de elokuu de 2021
logo overwatch 11380

Overwatch -fanit odottavat innolla toisen pelin julkaisua. Tästä syystä vastaamme alla oleviin kysymyksiin Milloin Overwatch 2 ilmestyy? Paljonko se maksaa ja kuinka paljon tilaa se vie?

Overwatchin julkaisupäivä ja sen historia

Johtopäätöksen tekemiseksi siitä, milloin Overwatch 2 voi ilmestyä, olisi kätevää analysoida kaikkea, mitä tiedämme ensimmäisen nimikkeen julkaisupäivään asti. Overwatch julkaistaan ​​virallisesti Windowsille, PlayStation 4: lle ja Xbox Onelle 24. toukokuuta 2016mutta ei kannettavaa tai mobiilikonsolia. Siksi, jos haluat ladata hyvän mobiilipelin, lataa, asenna ja pelaa PUBG Mobile. Jatketaan Overwatch -julkaisutarinan kanssa.

Blizzard oli jo jonkin aikaa ajatellut videopelin tai Online -pelin julkaisemista, ensinnäkin heillä oli ajatus massiivisesta moninpelityypistä World Of Warcraft. Joka tapauksessa projekti jonka nimi oli ”Titan” se peruutettiin lopulta vuonna 2013.

Joka tapauksessa pienen ryhmän ryhmässä oli tehtävä muutos tämän videopelin ajatukseen. Juuri tällä hetkellä syntyy ajatus videopelin tekemisestä hyvin Team Fortress -tyyliin, Valven joukkueen ammuntaotsikko. Myös yrityksen perinteen mukaan fantasian oli oltava osa projektia.

Tässä vaiheessa selvisi, että Overwatchista tulee sankari ja ensimmäisen persoonan ampujavideopeli. Tuolloin se oli alkuperäinen ajatus, joka kiinnitti Blizzardin edustajien huomion ja määritti siten, minkä tyyppinen peli Overwatch on ja mistä on kyse.

Ovewatchin käsite

Overwatch -projekti julkistetaan lopulta 7. marraskuuta 2014 virallisessa Blizzard -kokouksessa. Tämä herätti jännitystä Blizzard -fanien keskuudessa, mutta vasta 27. lokakuuta 2015 pelin suljettu beta -aika alkoi.

Tästä syystä pelin julkistamisen ja sen lähdön välillä kuluu hieman yli vuosi, kuten aiemmin mainitsimme 24. toukokuuta 2016. Siitä hetkestä lähtien Overwatch voidaan saada pelaamaan kaikista mainituista konsoleista.

Overwatch 2: n julkaisupäivä

Kun tiedämme alkuperäisen Overwatchin taustan, tiedämme, että on vain ajan kysymys, milloin heidän seuraava nimensä julkaistaan. Kuten ehkä tiedätte, BlizzCon vuonna 2019 pidettiin marraskuussa Overwatch 2: n virallinen ilmoitus.

Joka tapauksessa vuoden 2020 pandemiaan liittyvät tapahtumat ovat vaikuttaneet syvästi moniin videopelimaailman aloihin. Mahdollisesti tämä tarkoittaa, että Overwatch 2: n julkaisussa on huomattavia viiveitä.

pelin ylityshahmo

Joka tapauksessa tähän asti Overwatchille ei ole tarkkaa julkaisupäivää. Tällä hetkellä videopelin uskotaan tulevan myyntiin vuonna 2021. Monet vakuuttavat, että Overwatch 2 myydään vuoden 2021 alkupuoliskolla, mutta viimeaikaiset uutiset vahvistavat, että se tulee vasta vuonna 2022.

Lähtöpäivä on keskeneräinen

Hyvin todennäköisesti Overwatch 2 tulee saataville kaikille edellisen ja nykyisen sukupolven konsoleille sekä PC: lle. Itse asiassa on suuri mahdollisuus, että peli olla ristipeli, Toisin sanoen pelejä voidaan pelata eri konsolien käyttäjien kanssa.

Ristipeli -tila on yhä suositumpi, kuten pelit Fortnite ja Call Of Duty: Warzone he ovat osoittaneet, että tämä valinta on yleensä erittäin myönteinen. Joka tapauksessa Blizzard ei ole antanut virallista ilmoitusta, joten meidän on vain odotettava.

Mitä tulee tilaan, jonka Overwatch 2 vie, voimme vain arvailla. Joka tapauksessa, kun nähdään trendi, että pelit painavat yhä enemmän, ei olisi kohtuutonta sanoa sitä vaativat yli 60 Gt. Joka tapauksessa odota virallista ilmoitusta pelistä ja sen vähimmäisvaatimuksista, jotka varmasti annetaan pian.

Varmasti Overwatch 2: n julkaisupäivä on keskeneräinen, joten sinun pitäisi harkita alkuperäisen pelin pelaamista. Tätä varten on tärkeää tietää, toimiiko Overwatch -peli tietokoneellasi, ja katsoa, ​​onko sen lataaminen kätevää.