Skip to content

Kuinka nähdä tykkäyksiä tai tykkäyksiä Instagram -viesteissä, joista pidit

2 de syyskuu de 2021
foto publicacion instagram 14236

Sosiaaliset verkostot ovat kasvaneet ja kehittyneet vuosi toisensa jälkeen, ja niistä on vähitellen tullut osa jokapäiväistä elämäämme, koska niiden ansiosta voimme olla tietoisia kaikkien ystävien ja tuttavien toiminnasta sen lisäksi, että voimme tietää kaikenlaisista tapahtumista eri puolilta maailmaa mukavasti mobiililaitteellemme tai tietokoneellemme.

Monet näistä ovat suosittuja siten, että on melkein epätodennäköistä, että joku ei tiedä näiden olemassaolosta, koska miljoonia ja miljoonia ihmisiä on rekisteröity näille alustoille. Maailman tunnetuimpien joukossa voimme nimetä joitakin, kuten Facebook, Tik Tok, Twitter, Snapchat ja tietysti Instagram.

Jälkimmäinen on saavuttanut a suuri vaikutus markkinoihin, koska se on omaperäinen käyttömuodossaan ja sen eri toiminnoissa, työkaluissa, välineissä ja palveluissa, jotka ovat täysin erilaisia ​​kuin muut Play -kaupassa ja App Storessa julkaistut sosiaalisen median sovellukset. Epäilemättä Instagram on perustamisestaan ​​lähtien onnistunut herättämään käyttäjien huomion positiivisella tavalla.

Mutta mitä Instagram esittelee, joka on tarpeeksi innovatiivinen aiheuttaakseen tällaisen vaikutuksen markkinoihin? Älä huoli, tässä selitämme sen sinulle. Alla kerromme sinulle tämän sosiaalisen verkoston eri toiminnoista ja siitä, mitä niistä pidetään parhaina, joten seuraa meitä ilman lisäselvityksiä ja selvitä kaikki tähän liittyvät tiedot, tiedot ja yksityiskohdat.

Mitä toimintoja ja vaihtoehtoja Instagram tarjoaa?

Instagramissa on pitkä luettelo vaihtoehdoista ja ominaisuuksista täysin ainutlaatuinen ja mielenkiintoinen, jota et löydä muista sosiaalisen median sovelluksista. Jos meidän on tehtävä lyhyt katsaus näistä, on täysin varmaa, että meidän on aloitettava tarinoista. Tämä ominaisuus on epäilemättä tämän alustan suosituin työkalu.

Instagram -tarinat olivat tämän sosiaalisen verkoston pääkohta sai miljoonia käyttäjiä alkuvuosina ilman ongelmia tai haittaa. Se on toiminto, jonka avulla voimme julkaista kaikenlaista multimediasisältöä, kuten kuvia tai videoita, jaamme myös julkaisuja. Asia on, että nämä viestit kestävät vain 24 tuntia.

Siksi vain ne ihmiset, jotka ovat yhteydessä kyseisenä ajanjaksona, voivat nähdä julkaisun, muuten se vain katoaa. Tämä toiminto on kehittynyt vuosien varrella ja kehittäjät ovat toteuttaneet uusia mielenkiintoisia toimintoja, joita voidaan lisätä tarinoihin, työkaluihin, kuten tarroihin, gif -tiedostoihin, musiikkiin, kaikenlaisiin suodattimiin ja muihin.

Toinen Instagramin erinomainen ominaisuus on, että tämä alusta on keskittynyt vain multimediasisällössäSiksi voimme lähettää vain valokuvia tai videoita. Toisin kuin muut sosiaaliset verkostot, joissa voimme myös kirjoittaa mielipiteemme ja julkaista sen postauksena. Tämä antaa alustalle ripauksen omaperäisyyttä ja osoittautuu erilaiseksi kuin muut.

Meillä on myös paljon enemmän sisäisiä vaihtoehtoja, kuten mahdollisuus tallentaa tarinamme, voida arkistoida julkaisumme niin, että vain me näemme ne, voimme tallentaa postaukset, jotka haluamme nähdä myöhemmin ja voimme myös nähdä luettelo julkaisuja, joista olemme pitäneet alustalla.

puhelinsovellus

Kuinka nähdä tykkäykset tai tykkäykset Instagram -viesteistä, joista pidit?

Kuten aiemmin sanoimme, joidenkin julkaisujen antamien tykkäysten näkeminen on mielenkiintoinen piirre Instagramissa. Mutta miten voimme tehdä tämän toimenpiteen? Pysy kanssamme ja selvitä seuraavat vaiheet.

  • Ensinnäkin siirrymme ”3 raidalla” rajattuun painikkeeseen, joka näkyy Instagram -profiilimme oikeassa yläkulmassa.
  • Kun tämä on tehty, etsimme kokoonpanoruudun, joka on meille esitetyn valikon alaosassa, ja napsautamme sitä.
  • Sieltä näemme laajan luettelon vaihtoehdoista, painamme ”tili” -osiosta.
  • Kun tämä on tehty, meille esitetään jälleen valikko tilillemme sellaisenaan liittyvistä vaihtoehdoista, siellä valitsemme ”julkaisut, joista pidit” ja siinä kaikki. Meillä on pääsy kaikkiin näihin.