Skip to content

Kuinka päästä ylös Mercadonassa Mitä koordinaattorina toimiminen edellyttää? Mercadona -koulutus

25 de elokuu de 2021
supermercado mercadona coordinador 11042

Mercadona, espanjalainen yritys, joka on perustettu vuonna 1977, on perhepääoma. Se on yksi Espanjan tärkeimmistä markkinayrityksistä, sillä on sekä fyysisiä että online -alustoja. Sen työntekijät on määritelty parhaaksi vaihtoehdoksi ostajille, jotka tuovat tuotteitaan ja karismaa 5,5 miljoonaan kotiin Espanjassa. Heillä on tällä hetkellä noin 1 650 laitosta Espanjassa ja 20 Portugalissa.

Mercadonassa on työntekijöitä, jotka ylittää 100 000Samoin se on markkinoiden ketju, jolla on suurin läsnäolo koko Espanjassa, ja se edustaa siten 25,6 prosenttia jakelusta Espanjassa.

The Mercadonan tärkein tehtävä on tuoda lopullinen tuote kuluttajalle, sinulla on ratkaisuja ruokaan, juomiin, lemmikkieläinten hoitoon, kotihoitoon, henkilökohtaiseen hoitoon jne. Mercadona haluaa rakentaa kestävän ravintoketjun, jota he johtavat.

Teema nousu on monimutkaistaSinun on ymmärrettävä, että sinun lisäksi edessäsi on 20 ihmistä, mutta jos olet kunnianhimoinen ja positiivinen ihminen, sinun on työskenneltävä kovasti ja puhuttava paljon pomosi kanssa, jotta hän voi ymmärtää kovan työsi.

Koska paljaalla silmällä tai yksinkertaisella työllä ei edistetä, mitä edellä on sanottu. On esimerkkejä ihmisistä, jotka ovat olleet samassa asemassa 4 vuotta, toiset, jotka ovat olleet samassa asemassa vuoden ajan ja jotka on jo ylennetty. Voisi sanoa, että se riippuu sinusta ja innostuksestasi.

Mitä koordinaattorina toimiminen edellyttää?

Jos haluat olla Mercadona -koordinaattori, sinulla on oltava sitoutuminen brändiin, sinun on suoritettava 18 kuukauden koulutus ja 1 vuoden koeaika. Se on melko monimutkaista, jos et ole täysin valmis, joten on suositeltavaa, että koordinaattoriksi haluavalla henkilöllä on joustava aikataulu. Vaatimukset ovat seuraavat:

 • Täytyy olla a vahva johto ohjaamaan muille työntekijöille.
 • Ole hyvä viestintä.
 • On oltava vuorovaikutustaitoja.
 • Motivoi aina Heidän työntekijöilleen. Varsinkin kun varastonlaskuja tehdään.
 • Toimii erinomaisesti paineen alla.
 • Kuuntele työntekijöitäsi ja asiakkaita.
 • Vastaa asiakkaiden kysymyksiin.
 • Työskentele yksi yhteistyössä muiden koordinaattoreiden kanssa.
 • Sinun on tiedettävä, miten tehdä työhaastatteluja.
 • Sinun on valittava hyvä henkilöstö.

Jos otat tämän kaiken huomioon, voit nauttia hyvästä työympäristöstä, koska se ei koske pelkästään aikataulujen laatimista, lähettämistä ja hallintaa, vaan sillä on muutamia vaatimuksia, jotka on täytettävä jo mainittujen takana. Koordinaattoreiden on tuettava koordinaattoreita Uusi, opettaa tekniikoitasi tavoittamaan asiakas tai ”pomo” paremmin.

Esimerkki on Estrella, nykyinen Espanjan Mercadonan koordinaattori, hän on työskennellyt yrityksessä 10 vuotta ja toimii tällä hetkellä koordinaattorina. Hän sanoo, että pitkän ajan jälkeen vaatii, esittelee ja työskentelee, hän saavutti etsimänsä, mutta ei kuitenkaan ole laskenut malttiaan ja etsii aina jotain muuta tekemistä. Ja se on auttanut viittä uutta koordinaattoria kasvamaan koordinaattoreiksi.

supermarket mercadona banaanit

Mikä on koordinaattorin merkitys?

Koordinaattori tietää kaikki liikkeet sen Mercadona -päämajassa, eli hän visualisoi kaikki liikkeet. Koordinaattori on tärkeä, koska:

 • On avustaja, osaa luoda suhteita työntekijöiden ja ostajien välille.
 • He tuovat koulutukseensa aiemmin opittuja asioita, jotta he voivat opettaa muita.
 • Koordinaattorin on aina puututtava ongelmiin, toimiin ja tapahtumiin Mercadonan päämajassaan.
 • Pakko tehdä heijastaa ryhmälle jos jokin epäonnistuu.
 • Sinun on pysyttävä rauhallisena huonoina aikoina, jotta voit inspiroida samaa rauhaa muissakin.
 • Koordinaattorin on oltava toinen ryhmän jäsen, toisin sanoen hänen on oltava paitsi johtaja, myös hänen on ymmärrettävä tiiminsä tarpeet.

Ilman koordinaattoria ei ole hyvää toimintaa Mercadonassa on siis aina oltava koordinaattoreita, jotka pystyvät tähän, tarkoitan, että he tietävät mitä tekevät.