Skip to content

Kuka laulaa ja antaa äänen Mercadona -mainoksen kuuluisalle laululle?

24 de elokuu de 2021
tienda mercadona 11100

Oletko koskaan ihmetellyt Kuka laulaa ja äänittää Mercadona -mainoksen kuuluisan kappaleen? Tänään vastaamme tähän kysymykseen ja kerromme hieman tästä kuuluisasta kappaleesta, joka on loistava osoitus mainonnan eduista yrityksen tai yrityksen menestyksessä.

Mercadona -laulu

Jos olet espanjalainen, tiedät varmasti Mercadona -kappaleen ja tietäisit ulkomaalaisille, että se on kulttuurinen maamerkki. Mercadona ei olisi sama ilman tätä tunnettua vihjettä, joka asuu pysyvästi suuren osan espanjalaisen alitajunnassa.

Itse asiassa Mercadona laulu Se on yleensä keskustelun aihe sen äärimmäisen yksinkertaisuuden vuoksi, mutta suuri kyky viipyä sitä kuuntelevien mielessä. Se on todellakin erittäin tarttuva kappale, joka korostaa, kuinka hyviä strategisia mainosideoita on edistää ostoskeskusta.

Hauskinta siinä on, että tarkoitus Mercadona se on erittäin yksinkertainen, ja siinä on kirjain, joka koostuu sanan ”Mercadona” toistosta. Se saattaa kuulostaa naurettavalta ja itse asiassa se saattaa olla, mutta ei voi kiistää, että tämän takana on paljon muutakin.

Tästä syystä puhumme hieman tarina tästä hauskasta kappaleesta yhdestä Espanjan tärkeimmistä supermarketeista.

Kuka laulaa ja äänittää Mercadona -mainoksen kuuluisan kappaleen?

Lähes jokainen espanjalainen tuntee Mercadona -kappaleen, minkä vuoksi se on melkein yhtä tärkeä kuin Mercadonan omistaja yritykselle. Joka tapauksessa hyvin harvat ovat pysähtyneet miettimään, kuka sen säveltäjä on. Koska kyllä, vaikka se oli yksinkertainen kappale, se vaati säveltäjän työtä. Itse asiassa, niin yksinkertaiselta kuin se saattaa vaikuttaa, kuten olemme aiemmin huomauttaneet, se on virstanpylväs suuri vaikutus.

Lluís Miquel ja Tabalet Hän olisi vastuussa tämän teoksen luomisesta, joka on vainoanut satojen tuhansien ja jopa miljoonien espanjalaisten päitä. Lluís Miquel i Tabalet on mahdollisesti yksi niistä merkittävistä hahmoista, jotka elävät nimettöminä.

The Mercadona -kappaleen kirjoittaja Hän on muusikko, jolla on upea ura, itse asiassa hänet arvostetaan Valencian kaupungin ensimmäisen kopiointi- ja äänistudion luomiseen. Tässä paikassa he ovat nauhoittaneet useita espanjalaisen musiikin hahmoja, kaikki Lluís Miquel i Tabaletin ansiosta.

Mercadona paikallinen laulu

The Mercadona laulu se voi kestää alle 5 sekuntia, mutta sen vaikutus on ollut sellainen, että sitä pidetään nykyään yhtenä Mercadonan houkuttelevimmista ominaisuuksista. Siksi emme voi kiistää sen merkitystä ja Lluís Miquel i Tabalet’n suurta vastuuta tämän yksinkertaisen mutta tärkeän teoksen luojana.

Mercadona -kappale, jotain analysoinnin arvoista

Beyond jatkuva vitsejä, jotka tehdään perustuu Mercadona ja sen hauska laulu. Totuus on, että tämä on ilmiö, jota kannattaa tutkia markkinoinnin sisällä ja sen ulkopuolella, mikä jokaisen yrittäjän tulee ottaa huomioon.

Markkinalaulu osoittaa, että yksinkertaisuus on monta kertaa parempi kuin monimutkaisuus markkinoinnin ja mainonnan maailmaa. Täydellinen mainostrategia on todellakin luoda jotain yksinkertaista, mutta huomiota herättävää, joka houkuttelee uusia asiakkaita.

Lisäksi kappaleen tekemiseen liittyy luovuutta, ja monissa tapauksissa on tarpeen palkata kokenut säveltäjä. Siitä huolimatta epäilemättä hyvä kappale pystyy luomaan katseita (tai pikemminkin korvia) ja saamaan ihmiset puhumaan brändistäsi.

Mercadona -kappale on osoitus mainonnan voimasta ja siitä, miten joukkotiedotusvälineet voivat luoda tällaisen vaikutuksen. Älä siis pelkää käynnistää outoa mainosta radiossa, koska vaikka se on vanha viestintäväline, se on edelleen sillä on suuri vaikutus yhteiskuntaan.

Varmasti Mercadonan menestys ulottuu paljon pidemmälle, sen jatkuva kehitys ja sen palvelut ovat myös syitä tämän supermarkettiketjun menestykseen. Tästä syystä toimenpiteet, kuten tilausten tekeminen verkossa Mercadonassa ja monet muut, edustavat myös yrityksen menestystä.