Skip to content

Kuinka palauttaa tai vaihtaa salasanani carrefourille – Carrefour Pass

27 de elokuu de 2021
mi carrefour pass

Jos olet Carrefourin asiakas ja sinulla on ollut My Carrefour -tili pitkään saadaksesi kaikki edut, on normaalia, että haluat jossain vaiheessa vaihtaa salasanasi. Joko siksi, että olet unohtanut sen tai haluat yksinkertaisesti parantaa tilisi suojausta. Tässä mielessä opetamme sinulle myöhemmin kuinka palauttaa tai vaihtaa My Carrefourin salasana.

Epäilemättä tilin saaminen Mi Carrefour -verkkosivustolta tai -sovelluksesta antaa meille paljon etuja ostoksia tehdessämme, koska sen avulla voimme säästää muutaman euron, hallita kuluja täysin avoimesti ja sen avulla voimme myös nauttia monista tarjouksista.

Siksi joka vuosi enemmän käyttäjiä kannustetaan luomaan tili My Carrefouriin. Lisäksi se on melko yksinkertainen prosessi, joka ei vie paljon aikaa. Tässä artikkelissa puhumme myös hieman sen tarjoamista eduista luo tili My Carrefouriin.

Vaiheet My Carrefour -salasanan palauttamiseksi

Tässä uudessa osiossa näytämme sinulle kaikki tarvittavat vaiheet, jotka sinun on suoritettava palauta Carrefour -tilisi salasana jos olet unohtanut sen. Odotamme heti, että prosessi on melko yksinkertainen, ja voit suorittaa sen myös sovelluksesta, joka on saatavilla Google Play -kaupan uusimmassa versiossa.

  • Aloita ensin siirtymällä Carrefourin passin pääsivulle valitsemastasi selaimesta tai hakukoneesta. Tässä tapauksessa suosittelemme käyttämään Google Chromea kaikenlaisten haittojen välttämiseksi.
  • Kun olet syöttänyt Carrefour -passin virallinen sivu, sinun on napsautettava vaihtoehtoa ”Olen unohtanut salasanani”. Tämä vaihtoehto sijaitsee aivan sen kentän alla, johon sinun on annettava My Carrefour -tilisi salasana.
  • Sitten sinut ohjataan uuteen ikkunaan, jossa sinun tarvitsee vain täyttää kentät, joissa on henkilötunnuksesi ja syntymäaikasi. Kun olet valmis, valitse vihreä painike, joka sanoo ”Seuraava” ja joka on sen kentän alapuolella, johon meidän on kirjoitettava sekä syntymäkuukausi, -päivä että -vuosi.
  • Sitten saat tekstiviestin, jossa on Carrefour Pass -asiakaspalvelun lähettämä koodi salasanan vaihtaminen onnistui.
  • On aina välttämätöntä noudattaa neuvoja luodaksesi turvallisen salasanan, joka on helppo muistaa, koska tällä tavalla voit parantaa tilisi suojausta, jotta sinun ei tarvitse huolehtia kolmansista osapuolista, jotka yrittävät käyttää sitä ilman salasanaasi lupa.
  • Lopuksi suosittelemme, että opit hallitsemaan salasanoja Windowsissa, jotta sinun ei tarvitse kirjoittaa salasanaasi aina, kun haluat käyttää My Carrefour -tiliäsi. Tämä on erittäin hyödyllistä ja säästää aikaa.

Carrefour Club -tilin edut

Seuraavaksi puhumme sinulle yksityiskohtaisesti Carrefour Clubin jäsenyyden edut. Tällä tavalla voit analysoida hyvin, onko sinulle sopivaa liittyä jäseneksi voidaksesi nauttia kaikista näistä Carrefourin tarjoamista eduista.

  • Kun minulla on tili Carrefourissa, voimme säästää paljon rahaa, koska uskollisuus palkitaan. Toisin sanoen, mitä enemmän ostat Carrefourista, sinulla on enemmän mahdollisuuksia saada alennuksia, koska keräät pisteitä jokaisesta ostoksesta.

cambo pass -avain

  • Toisaalta voit myös saada alennuskuponkeja, tätä varten sinun on yksinkertaisesti käytettävä Carrefour -klubikorttia hypermarketeissa ja supermarketeissa.
  • Jopa sinä voit säästää arvonlisäveroa tuoreista tuotteista (kala ja äyriäiset) löytyy Carrefourin hypermarketeista, Market -supermarketeista, Expressistä ja verkkokaupasta.
  • Lopuksi myös voit nauttia yli 400 tarjouksesta monissa Carrefour -ostoskeskuksissa olevissa valikoiduissa myymälöissä.

Olemme jo lopettaneet! Suorittamalla tämän pienen opetusohjelman vaiheet olet voinut palauttaa tai vaihtaa tilisi salasanan Carrefourissa turvallisesti ja muutamassa vaiheessa. Jos näistä tiedoista on ollut sinulle hyötyä, muista jakaa ne kaikkien kontaktiesi kanssa sosiaalisten verkostojen kautta.