Skip to content

Mistä tiedän Carrefour -korttini ja jäsennumeroni? – My Carrefour Pass (esimerkki)

25 de elokuu de 2021
tarjetas carrefour 9133

Carrefour on yksi parhaista vaihtoehdoista tehdä ostoksia. Tämä johtuu suuresta määrästä etuja, joita he tarjoavat jokaiselle ostajalle. Siksi sinun pitäisi tietää enemmän tästä yrityksestä ja sen tarjoamista työkaluista, joten tänään opit Kuinka tietää Carrefour -korttini numero?

Yksi tämän miljoonan dollarin ketjun suurimmista eduista on kortit, joiden avulla voit liittyä Carrefour-klubiin, jonka avulla voit saat alennuksia jokaisesta ostoksestaja myös säästää rahaa haluamallasi tavalla.

Mistä tiedän korttini numeron?

Nyt päästäksesi suoraan asiaan ja ratkaistaksesi nopeasti alkuperäisen kysymyksen Kuinka tietää korttini numero?, Sinun on pidettävä mielessä, että on monia tapoja saada tällaisia ​​tietoja ja ne ovat kaikki erittäin helppoja.

Ensimmäinen näistä on virallisen verkkosivuston kautta. Ainoa asia, joka sinun on tehtävä tietääksesi korttisi numeron, on päästä tilillesi (sähköposti ja salasana).

Siirry sitten henkilön siluetin muotoiseen kuvakkeeseen, joka edustaa ”Oma tili” -osaa (se sijaitsee oikeassa yläkulmassa). Siellä ne tulevat ulos kaikki tilillesi linkitetyt tiedot, joiden joukossa on ilmeisesti korttisi numerot (olipa kyseessä nuori, moniperheinen jne.).

Mainittujen tietojen katsomisen lisäksi sivulla näet myös Carrefour -säästöstäni, selvittääksesi, mikä Carrefour -supermarket on lähellä ja kunnes tiedät tilaustesi tilan Carrefourissa.

Siksi on suositeltavaa oppia käyttämään tätä sivua täysimääräisesti, jotta voit puristaa täyden mehun Carrefour -klubin jäsenyydestä. Koska tämä on yksi parhaista ilmaisista palveluista supermarketeissa.

Tiedä sovelluksen kortin numero

Nyt kun olet oppinut tuntemaan korttini numeron virallisella verkkosivustolla, sinun on aika nähdä miten saat tämän numeron yrityksen sovelluksesta.

Tätä varten sinun tarvitsee vain mennä mobiilisovellukseesi ja kirjautua sisään tietoillasi, jos et ole vielä tehnyt niin. Kun olet sisällä, sinun on painettava ”Club” -painiketta, joka sijaitsee sovelluksen alaosassa ja on merkitty kortin kuvakkeella.

Siellä Näet säästösekkisi ja myös kaikki aktiiviset kortit. Ilmeisesti myös mainittujen korttien määrä tulee näkyviin (samoin kuin monia muita tietoja, jotka saattavat kiinnostaa sinua).

Toinen menetelmä sovelluksessa

Jos yllä oleva ei riittänyt, sinun pitäisi tietää, että on olemassa toinen tapa nähdä korttisi ja jäsennumerosi sovelluksessa, eli napsauttamalla ”Oma tili” -painiketta, joka on myös samalla rivillä kuin klubi -painiketta (Se tunnistetaan henkilön siluetin kuvakkeella).

carrefour nuori klubikortti

Kun painat sitä, saat luettelon vaihtoehdoista, joista ”Kortit”, siellä näet kaikki tarvitsemasi tiedot. Ja jos haluat tietää vielä enemmän, voit myös napsauttaa painiketta ”Omat tiedot”, missä Kaikki Carrefour -tilisi tiedot tulevat näkyviin.

Ja voila, nyt tiedät vastauksen alkuperäiseen kysymykseen Kuinka tiedän korttini numeron?

Lisäksi kun olet näillä osioilla, hyödynnä sitä, että saat lisätietoja Carrefour -klubista ja sen tarjoamista eduista (sekä tulevista), koska on hyödytöntä osallistua palveluun, jota et tiedä kuinka se toimii. Muista se tieto on maailmankaikkeuden suurin voima.