Skip to content

Kuinka voin harjoitella Carrefour -kursseilla – Carrefour Training Spain

26 de elokuu de 2021
carrefour fondo azul logo

Etsitkö uusia mahdollisuuksia laajentaa opetussuunnitelmaasi, parantaa kokemustasi ja optimoi taitosi työssä? No, meillä on sinulle hyviä uutisia! Jos työskentelet tai haluat työskennellä Carrefour Espanjassa, sinulla on erinomainen vaihtoehto täydentää työharjoittelua.

Mutta saatat ihmetellä: Kuinka voin kouluttaa Carrefour -kurssit? Tässä selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää päästäksesi näihin opintosuunnitelmiin.

Mitä ovat Carrefour Espanjan kurssit?

Perustamisestaan ​​Espanjaan vuonna 1973 Carrefourin markkinaketju on valinnut työvoimansa jatkuvan koulutuksen, joka on tällä hetkellä yli 50 000 työntekijää.

Suurin osa näistä työntekijöistä on nuoria yrittäjiä, jotka haluavat mainostaa itseään aktiivisemmin ja siten saavuttaa uransa dynaamisen kehityksen ilman, että heidän tarvitsee vaihtaa yritystä. Tätä varten Carrefour on perustanut koulutuskeskuksen, jossa on erilaisia koulut, jotka tarjoavat erinomaista erikoiskoulutusta eri kaupoissa.

Jo useissa ketjun hypermarketeissa eri puolilla maata tarjotaan koulutusohjelmia eri tehtäviin. Nämä kurssit ja ohjelmat on tarkoitettu kouluttaa eri myymälöiden henkilökuntaa optimoida suorituskykynsä eri osastoilla ja saada ajantasaista tietoa tehokkaasta asiakaspalvelusta.

Esimerkiksi leipomoille, teurastajille ja kalamyymälöille sekä jakeluketjun eri tuotteiden myynnin määrääjille määrätään koulutusohjelmia.

Kuinka pääsen Carrefourin koulutuskurssille?

Vaikka Carrefour -markkinoiden eri paikoissa on jatkuvia koulutuskursseja, on myös muita, jotka on suunniteltu tiettyihin vuodenaikoihin tai tiettyyn henkilöstöön. Kaikki nämä tiedot saat Carrefour Trainingin viralliselta sivulta; Siellä voit tutustua kursseihin ja liittoutumiin maan eri akatemioiden tai yliopistojen kanssa sekä tietoja niiden suorittamisen vaatimuksista.

Lisäksi sinun tulee olla tarkkaavainen työpaikallasi toteutettaviin koulutusmahdollisuuksiin, monet näistä kursseista ovat melko lyhyitä ja tarjoavat käytännön harjoittelu; täysin sopusoinnussa yrityksen kanssa suoritettavan työn kanssa.

Carrefour -kurssien harjoittelun edut

Carrefourin tarjoamat kurssit ja ohjelmat toimivat yhteistyössä eri autonomisten alueiden yliopistojen, akatemioiden ja koulujen kanssa ja auttavat sinua antamaan parantaa uraasi ja valita uusia haasteita Yrityksen sisällä.

Lisäksi, jos haluat saada töitä tässä yrityksessä, voit kirjoittaa ansioluettelosi riippumatta siitä, onko sinulla kokemusta, lähettää se ja saada jatkuvaa koulutusta, kun aloitat työskentelyn. Voit myös luoda ansioluettelon Canvassa. Mutta on monia muita etuja:

Carrefourin työntekijät

  • Siellä on yli 12 koulutuskoulua Carrefour -yrityksen eri hypermarketeissa; mukaan lukien pääkonttori Sevillassa, Madridissa, Barcelonassa, Alicantessa, Valenciassa ja monissa muissa paikoissa.
  • Yhtiöllä on ohjelmia Córdoban yliopistossa ja San Telmossa osastopäälliköiden, keskijohtojen ja myymäläpäälliköiden koulutukseen.
  • Tarjottu koulutus tulee aina olemaan ajan tasalla nykyisten markkinoiden vaatimusten kanssa; ja uusia käsityksiä markkinoinnin, asiakaspalvelun ja yrityksen tavoitteiden suhteen.
  • Pääset käyttämään erilaisia ​​ohjelmia riippumatta siitä, kuuluvatko ne siihen alaan, jossa suoritat nykyisen työsi. Monet ovat aloittaneet myynnin koulutuksen ja kehittäneet uraansa myymäläpäälliköksi.
  • Vaihtoehtoja on myös lyhyet verkkokurssit eri maissa saatavilla olevien verkko-oppimisalustojen kautta.

Epäilemättä Carrefour on erinomainen vaihtoehto löytää työtä ja laajentaa taitojasi kurssien ja koulutusohjelmien avulla. Työskennellessäsi tässä yrityksessä sinulla on monia mahdollisuuksia ylennykseen säilyttäen samalla taloudellinen vakaus ja olosuhteisiisi sopiva rytmi.

Mutta jos et vieläkään ole päättänyt työskennellä Carrefourissa tai haluat tietää muita vaihtoehtoja työpaikan löytämiseksi, suosittelemme, että vierailet parhailla Internet -sivuilla etsimään työtä. Löydät varmasti työtarjouksia, jotka kiinnittävät huomiosi ja jotka on räätälöity työtarpeidesi, palkkasi ja taitojesi mukaan.