Skip to content

Kuinka poistaa Instagram -valokuvani nopeasti matkapuhelimestani

14 de elokuu de 2021
fotos movil

Siitä on aikaa, kun olet luonut kyseisen Instagram -tilin ja nyt huomaat, että et edes käytä sitä enää; mutta muista, että sinulla on monia valokuvia, jotka eivät edes ole enää relevantteja. Älä huoli, matkapuhelimesi mukavuudesta voit poistaa kuvia nopeasti joko muutama tai kaikki ilman niin paljon aikaa, joten sinulla on kaikki hallinnassa. Haluatko tietää, miten se tehdään? Jatka lukemista, tämä artikkeli on sinua varten.

Poista Instagram -valokuvasi muutamassa vaiheessa

Tietenkin ensimmäinen asia on syöttää Instagram -sovellukseen käyttäjätunnus ja salasana, jotta voit käyttää poistettavia valokuvia. Yksi vinkki, jos et muista Instagram -tilin käyttäjätunnusta tai salasanaa, sinun ei tarvitse huolehtia, koska nyt sen palauttaminen on hieman helpompaa, koska voit kirjoittaa myös Facebook -käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Kun olet tilillä, seuraavat vaiheet ovat hyvin yksinkertaisia. Kun olet kirjautunut tilille, siirryt alareunan työkalupalkin vaihtoehtoon; Se on ensimmäinen kuvake, jonka löydät oikealta vasemmalle ja jolla on henkilön muoto, napsautat sitä siellä.

Kun valitset tämän vaihtoehdon, sinulla on pääsy kaikkiin lataamiisi tiedostoihin, valokuvina tai videoina; Näet myös käyttäjänimesi, seuraajasi ja ihmiset, jotka seuraavat sinua. Mutta mennään siihen, mikä kiinnostaa meitä, näyttö jakautuu kahteen osaan, joista toinen on neliömäisen arkin näköisen kuvakkeen alla ja toinen kuvake, joka näyttää henkilöltä tunnistetulta kansiolta, aivan kuten alku.

Näytä poistettavat valokuvat

Olemme oikealla tiellä, katsomme jo kaikkia kuvia ja niitä, jotka olemme jo päättäneet poistaa pysyvästi. Jos haluat poistaa monia valokuvia, sinulla on oltava hieman kärsivällisyyttä, koska et voi valita useita ja poistaa niitä, mutta sinun on poistettava valokuva valokuva kerrallaan; kyllä, yksi kerrallaan, mutta älä huoli, se on erittäin helppo tehdä.

Kun olet jo valinnut poistettavan valokuvan, sinun on vain etsittävä yläpalkista kuvaketta, jossa on kolme pistettä, yksi toisensa alapuolella. se on oikeassa yläkulmassa, vain uusimpia versioita varten; mutta vaikka paikka, johon se on sijoitettu, voi vaihdella, kuvake pysyy samana kaikille.

Suuri hetki on saapunut, olet vain yhden askeleen päässä, joten sinun tarvitsee vain napsauttaa poistovaihtoehtoa. Ja siellä se on erittäin helppoa ja mukavaa tehdä se matkapuhelimestasi ilman, että sinun tarvitsee mennä tietokoneeseen, ladata minkäänlaisia ​​ohjelmia tai katsella pitkiä opetusohjelmia.

Turvallisuustoimenpiteenä hän esittää sinulle kysymyksen vahvistaaksesi, että haluat todella poistaa kyseisen valokuvan, sinun on vain tehtävä se vahvista, että haluat poistaa valokuvan Ja se on niin helppoa, vain muutamalla askeleella voit lopullisesti poistaa ne kuvat, jotka voivat olla ärsyttäviä sinulle, tai ei yksinkertaisesti ole niin, että olet ladannut ne kaikkien silmin.

Instagram -aloituskuva

Näitkö kuinka helppoa on poistaa Instagram -valokuvasi nopeasti matkapuhelimestasi? Ilman komplikaatioita tai loputtomasti sekavia vaiheita; voit kirjautua sisään uudelleen varmistaaksesi kaikki valokuvat poistettiin.

Ja muista, että matkapuhelimessasi oli automaattinen tallennuskokoonpano lähettämillesi kohteille, joten sinun kannattaa etsiä galleriasta Instagram -kansio, johon kaikki tiedostot on tallennettu varmuuskopiona, johtuen tilisi haavoittuvuushyökkäyksestä tai menetti sen vahingossa; Ja jos poistat sen myös matkapuhelimesi muistista, saat enemmän tilaa haluamasi tallentamiseen.