Skip to content

Kuinka poistaa Instagram -videoiden automaattinen toisto käytöstä?

25 de elokuu de 2021
aplicacion instagram 2

Sitten nähdään kuinka poistaa Instagram -videoiden automaattinen toisto käytöstä tallentaa mobiilidataa mm.

Kenellä ei ole Instagramia? Useimmat meistä nauttivat monista sosiaalisista verkostoista päivittäin, ja Instagram on yksi käytetyimmistä saapuessaan joko katsomaan, mitä ystävämme tekevät, tai nauttimaan meemisivuista, muun muassa ehkä hieman vakavammista.

Jostain syystä tämä on yksi tärkeimmistä sisällöistä sosiaalinen verkosto ovat videoita. Mutta jotain, joka voi olla erittäin ärsyttävää, on selata ja että ne toistetaan automaattisesti.

Mikä tämän synnyttää? Periaatteessa, jos et ole yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, kulutat liikaa mobiilidataa. Kuvittele, että tulet sosiaaliseen verkostoon melko usein ja joka kerta, kun teet sen, löydät muutamia videoita. Mahdollisesti muutamassa päivässä mobiilidatapakettisi loppuu.

Se ei ole miellyttävää, koska yleensä useimmat Instagramista löydetyt videot eivät ehkä kiinnosta meitä tarpeeksi kuluttaa dataa katsomassa niitä. Joten katsotaanpa, kuinka voimme poistaa ne nopeasti käytöstä tämän sosiaalisen verkoston tarjoamien vaihtoehtojen avulla.

Kuinka estää Instagram -videoiden toisto itse

Kun käytämme Wi-Fi-yhteyttä, emme voi estää videoiden toistamista automaattisesti. Instagramilla ei ole tällaista toimintoa. Kuitenkin, kun käytämme mobiilidataa, on tapa estää videoiden toistaminen, joten sinun on toimittava seuraavasti:

  • Avaa Instagram mobiililaitteellasi.
  • Nyt sinun on mentävä profiiliin, klikkaamalla avatar -kuvaketta näytön oikeassa alakulmassa.
  • Napsauta sitten kolme vaakasuoraa raitaa löytyy näytön oikeasta yläkulmasta.
  • Tässä uudessa valikossa sinun on siirryttävä kohtaan ”Asetus”.
  • Täällä sinun on päästävä ”Laskuttaa”.
  • Etsi Mobiilidatan käyttö.
  • Ja lopuksi, aktivoi tietojen tallennus.

Tällä tavalla, kun käytämme mobiilidataa, videoita ei toisteta, mikä tarkoittaa, että ne eivät kuluta tietoja hinnastamme. Muista, että tämä toiminto toimii vain, kun meillä on mobiilidataa. Jos olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, videoiden toisto jatkuu automaattisesti.

automaattinen toisto instagramissa

Poista videoiden automaattinen toisto käytöstä Instagramissa

Videoista tuli nopeasti olennainen sisältö Instagramille. Loppujen lopuksi miljoonat ihmiset lataavat päivittäin videoita päivittäisestä toiminnastaan. On selvää, että seuraatko vaihtelevan sisällön profiileja tai ystäviä, on normaalia törmätä ajoittain yhteen tai toiseen videoon.

Suuri ongelma sinänsä ei ole toistaa automaattisesti mutta mitä he voivat kuluttaa, kun meillä on mobiilidataa. Jos olemme huolimattomia, ne voivat loppua lyhyessä ajassa videoiden ansiosta, koska ne voivat kuluttaa paljon.

Kaikenlainen verkossa katsomasi video kuluttaa itsessään paljon mobiilidataa. Vaikka pidät videosta, joka lähetettiin sinulle WhatsAppissa.

Tästä syystä suosittelemme, että jos käytät muita sosiaalisia verkostoja ja sovelluksia, kuten WhatsApp. Automaattinen sisällön toisto ja lataaminen ovat hyvin rajallisia, kun käytät mobiilidataa.

Varsinkin jos käytät sosiaalisia verkostoja liikaa tai jos sinulla on monia WhatsApp -ryhmiä, koska ne lähettävät yleensä monia multimediatiedostoja, jotka eivät vain kuluttaa liikaa mobiilidataa automaattisesti ladattaessa, mutta myös varastotila joka ei loppujen lopuksi ole järkevää, koska suurinta osaa tästä sisällöstä emme edes näe.

Sosiaalisten verkostojen tapauksessa tapahtuu jotain vastaavaa, paljon täällä päivittäin näkemäämme sisältöä ei kiinnosta meitä ollenkaan. Miksi siis kopioida sitä ja tuhlata tietoja?