Skip to content

Kuinka poistaa kommentti, jonka olen tehnyt tai toiselta henkilöltä Instagramissa

13 de elokuu de 2021
persona tablet instagram

Kommentit ovat yksi tärkeimmistä keinoista kommunikointi instagram -käyttäjien välillä ja hänen seuraajansa. Joka tapauksessa teemme usein virheitä tai haluamme päästä eroon kommentista, siksi on kätevää tietää, miten poistan kommentin, jonka olen tehnyt tai jonkun muun Instagramissa.

Instagram on ehkä tärkein sosiaalinen verkosto tänään ja pidä ruokamme puhtaana, jotain olennaista, kun luot Instagram -profiilin yrityksille, mutta tätä suositellaan myös, jos olet keskimääräinen käyttäjä. Ensinnäkin kommenttien poistaminen voi olla erittäin kätevää.

Miksi poistaa kommentti Instagramista?

Monet eivät kiinnitä huomiota sosiaalisten verkostojen sanomiseen, mutta tästä tilasta suosittelemme varovaisuutta, koska tämä on aika ajoin positiivista poista kommentti Instagramista. Nämä ovat joitakin syitä, miksi haluat poistaa kommentin tästä sosiaalisesta verkostosta.

Muutit mielesi

Tällä hetkellä Instagramilla on jo yli 8 vuotta sosiaalisten verkostojen maailmassa. Siksi useimmat ihmiset tarvitsevat luottotilinsä jopa 7 tai 8 vuoden pitkäksi. Toisin sanoen Instagram -tilisi näkyy ”sinun” noista alkuvuosista lähtien.

On totta, että ajan myötä muutumme, joskus muutokset ovat radikaaleja ja pahoittelemme menneitä asioita. Tätä varten, jos haluat poistaa epämiellyttävät tai ärsyttävät kommentit Mitä voit tehdä, sinun pitäisi tietää, että Instagram tarjoaa tämän mahdollisuuden sinulle.

Todellakin, vuosien varrella muutamme mieltämme, ja tämän lisäksi, jos haluat muuttaa nimesi ja heijastaa nykyistä persoonallisuuttasi, sinun pitäisi harkita Instagramin parhaita nimiä ja valita tällä tavalla jotain, joka vastaa nykyistä paremmin ” itse ”.

Olit väärässä

Toinen hyvin yleinen syy poistaa kommentti on se, että teit virheen, tässä tapauksessa paras asia on korjata tai muuttaa viestimme. Joka tapauksessa tätä varten se on poistettava etukäteen.

Onneksi Instagram sallii kommenttien poistaminen, jotta voit korjata virheen.

Mikä tahansa halventava kommentti

Jokainen, jolla on paljon seuraajia, tietää, että aika ajoin törmää myrkylliseen henkilöön, joka haluaa vain satuttaa loukkaavilla sanoilla. Siksi on hyvin yleistä nähdä Vihaan kommentteja Instagram -tileillä.

Nämä viestit roskaavat selvästi syötteemme jättäen negatiivisen ympäristön, minkä vuoksi olisi parasta päästä eroon näistä epämiellyttävistä kommenteista. Instagram antaa sinulle myös mahdollisuuden poista ne ärsyttävät kommentit että häikäilemättömät ihmiset voivat tehdä sinusta.

Tähän liittyen voit myös poistaa kommentit käytöstä Instagram -viesteissä, mutta kuten voit kuvitella, sinun pitäisi harkita sitä vain viimeisenä vaihtoehtona.

Kuinka poistan tekemäni kommentin tai jonkun muun Instagramissa

Aiemmin sovelluksella oli tiettyjä vaikeuksia, jotka vaikeuttivat tämänkaltaisten yksinkertaisten tehtävien suorittamista. Onneksi uusimmissa päivityksissä Instagram helpottaa kommenttien poistamista.

  1. Kuinka looginen ensimmäinen askel on siirtyä Instagramiin ja avata sovellus sitten mobiililaitteellasi Android tai iOS.
  2. Nyt sinun on löydettävä poistettava kommentti. Muista, että voit poistaa vain kommentteja sinulta tai muiden ihmisten julkaisuistasi. Et voi poistaa muiden kommentteja muiden tilien viesteistä.
  3. Kun olet löytänyt poistettavan kommentin, on aika poistaa se. Prosessin suorittamiseksi sinun on vain painettava mainittua kommenttia muutaman sekunnin ajan.
  4. Näytön yläosaan ilmestyy tyypillinen tyhjennyslokero. Napsauta sitä ja kommentti tulee poistettu pysyvästi.

Instagramin sosiaalinen media

Edellisellä menetelmällä voit helposti poistaa sekä omat että tilillesi jääneet kommentit. Tällä tavoin puhdistat Instagram -tilisi, pitää hyvän kuvan.

Jos toisaalta sinusta tuntuu jo, että tilisi on täynnä kommentteja ja tietoja, joista et ole kiinnostunut, voit aina poistaa Instagram -tilisi ikuisesti.