Skip to content

Kuinka poistaa ohjelma Windowsista, jota ei voi poistaa

24 de elokuu de 2021
aplicaciones windows

Kun sinulla on a tietokone, lataat aina kaikenlaista sisältöä, varsinkin jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka haluavat ladata kaikenlaisia ​​ohjelmia tai pelejä. Tämä tapahtuu jopa tietokoneen ollessa töissä, jolloin saatat päätyä lataamaan kaikenlaisia ​​tiedostoja sen muistiin.

Loppujen lopuksi on lähes väistämätöntä varata tilaa tietokoneellamme, ja se on todella sitä varten, joten älä pahastu siitä, että lataat mitä haluat, koska lopulta ainoa asia, joka on tärkeä, on tietokoneella ja jotka tuntevat tietokoneesi tallennuskapasiteetin.

Sinun on kuitenkin oltava myös varovainen tietokoneelle ladattavien tietojen suhteen, koska monet ladattavista tiedostoista voivat olla epäilyttäviä, mikä tarkoittaa, että tietokoneessamme on tietokoneviruksia tai että täysin käyttökelvoton joidenkin haittaohjelmien vuoksi.

Siksi, kun lataamme tiedostoja tai asennamme ohjelmia, meidän on oltava vastuussa ja luettava pieni rivi ikkunasta asennus sekä tarkistaa hieman lataussivuston aitous ja vakavuus.

Samoin sinun on pidettävä jonkin verran huolta tilasi, koska on aina suositeltavaa jättää osa kiintolevystäsi täysin vapaaksi levyn lukunopeuden optimoimiseksi. Jos olet nyt yksi niistä ihmisistä, jotka haluavat ladata tiedostoja ja ohjelmia niin paljon, ehkä olet nähnyt itsesi tilanteessa, jossa olet ladannut ja asentanut ohjelman, mutta nyt et voi. poista asennus.

Tämä tapahtuu useammin kuin voi kuvitella, ja siksi sinun on ladattava vastuullisesti. Jos sinulla on kuitenkin tämä vähän ongelmia, voit jatkaa lukemista, koska alla opetamme sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ohjelman poistamiseksi onnistuneesti.

Ohjelman asennuksen poistaminen tietokoneesta onnistui

Kun lataamme ja asennamme ohjelman, meillä voi olla ongelmia lyhyellä ja pitkällä aikavälillä, jos ohjelman alkuperä on joko laillinen tai itse ohjelma on jonkin verran synkkä.

Kun näin tapahtuu, saamme todennäköisesti haittaohjelmia, joilta meidän on suojauduttava, mutta mikä tärkeintä, emme ehkä pysty poistamaan ohjelmaa. Varmista myös, että et voi poistaa ohjelmaa, mene Ohjauspaneelin ”Ohjelmat ja toiminnot” -kohtaan ja napsauta sitten poistettavaa ohjelmaa hiiren kakkospainikkeella ja napsauta sitten ”poista asennus”.

Ongelman voi korjata useilla tavoilla, mutta ehkä turvallisin, jos et ole tietokoneasiantuntija, saattaa olla kolmannen osapuolen ohjelman käyttö.

Kaksi, mitä voimme suositella, ovat IObitUninstaller, ohjelma, joka on vastuussa kaikkien niiden ohjelmien poistamisesta, jotka haluat hyvin kaukana Kiintolevy, ja RevoUninstaller joka on aika samanlainen.

Se on todella helppokäyttöinen, suoraan asiaan, ja mikä parasta, ne ovat täysin ilmaisia, vaikka jokaisella on premium -versio. Joka tapauksessa voit silti suorittaa perustoimintoja ei -toivottujen ohjelmien kanssa ilman liikaa vaivaa.

sininen ikkuna esitys

Varmista, että mitään ei ole jäljellä

Kun olet poistanut tai poistanut ei -toivotun ohjelman, on parasta varmistaa, että se on tehty tietokoneellasi ei ole jäljellä olevaa tiedostoa ja se on kokonaan poissa. Tätä varten voit kirjoittaa ”regedit” hakukoneeseesi ja painaa Enter -näppäintä, jolloin näet koko Windows -rekisterin.

Nyt sinun on oltava varovainen ja varovainen, koska jos haluat poistaa tai muuttaa jotakin tästä, tietokone voi lakata toimimasta oikein, joten jos olet peloissasi, voit keskustella asiantuntijan kanssa. Jos ei, ota aikaa etsimällä roskatiedostoja ja kansioita ja poistaa kaikki asiaankuuluvat.