Skip to content

Kuinka poistaa tietoni Google Chromesta ehdottomasti

1 de syyskuu de 2021
datos internet 14682

Internetin tietoturvaongelmaa lieventää vain yksityisyyden suoja samassa tilassa, kukaan ei halua, että heidän nimensä, tietonsa tai tietonsa ovat siellä kiertävät alttiina kaikenlaisille mahdollisille loukkauksille. Mutta tästä tulee titaaninen tehtävä, koska tällä hetkellä, jos et ole olemassa virtuaalisesti, ennen maailmaa, et ole olemassa.

Ymmärrettävällä pyrkimyksellämme suojella yksityisyyttämme haluamme poistaa eniten vieraillut verkkosivut, tai soveltaa samaa sosiaalisiin tiloihin, ja jotta voit aktivoida hakuhistorian poistoprosessin Twitterissä. Tämä on vain esimerkki rutiinista, mutta ongelma voi todella vaatia teräviä toimia.

On niitä, jotka haluavat poistaa Google Chromen tietokoneelta kokonaan ja ikuisesti toimenpiteenä tietojensa suojaamiseksi, jolla ei ole käytännön vaikutusta, jos he eivät kirjaudu ulos Google -tililtä kaikilla laitteilla. Joten on joitakin toimia, jotka uskomme olevan tylsiä, mutta ne ovat vain lumeita. Katsotaan siis kuinka poistan nimeni, tietoni ja jälkeni Google -selaimesta ikuisesti.

Voiko Internet -jäljen poistaa kokonaan?

Kaiken rekisteröinnin poistaminen verkosta on monimutkaista, koska kaikki ansaitsee ihmisten henkilötiedot rekisteröinnin ja muiden siihen liittyvien elementtien tekemiseksi, mutta muista, että sinun on myös poistettava rekisteröinti, välit, kuten sähköposti -alustat, luonteeltaan opetus- tai tiedotustilat.

Jotta Google -selaimen nimitiedot ja jäljet ​​häviäisivät pysyvästi, se ei takaa, että se katoaa digitaalisesta välineestä, koska tietojen virtuaalinen rekisteröinti monilla paikkakunnilla on jo oikeudellinen välttämättömyys. Mutta sitä voidaan aina säätää maksimiin, kuten näimme edellisissä riveissä.

Miksi on tärkeää poistaa tietoni Googlesta ja verkosta?

Poistaminen ikuisesti Google -selaimesta on monimutkaista, ja voidaan sanoa, että se on lähes mahdotonta, mutta se voidaan tehdä. Internetissä oikeus yksityisyyteen suppeassa merkityksessä, ei ole olemassaAina tavalla tai toisella nimi, tiedot tai toimintajälki säilyy tavalla tai toisella, mutta aiomme opettaa sinulle, kuinka poistaa se pysyvästi.

Tällaiselle välineelle ei vain tarvitse vaatia tietojamme käyttävää portaalia poistamaan se. Mahdollisuus tehdä se lopullisesti sisältää hinnan, josta kaikki eivät ole valmiita luopumaan. Ja se on, että jos haluat poistaa nimitiedot ja kaikki jäljet, sinun täytyy sulje kaikki mediat siellä, missä ne ovat, joka sisältää sosiaalisia alustoja, tilausmediaa, viihdesivustoja ja jopa opetus-vuorovaikutteisen käytön elementtejä.

Tämä kuulostaa tylsältä, mutta myös halu poistaa nimi, tiedot ja kaikki jäljet ​​pysyvästi. Joten vahvat toiveet ansaitsevat voimakkaita tekoja. Vielä pahempaa on muistettava kun kohde leviää verkossa, sen poistaminen on jo mahdotonta, koska tulee olemaan loputtomasti kiertäviä kopioita. Eli voit kerätä lehtiä, mutta et kerätä viidakkoa.

Google -tilin toiminta

Kuinka poistaa tietosi verkkosivulta, joka ei ole sinun

Suurilla verkkosivuilla on yleensä ennakoivuus liittää siihen elementtejä anna käyttäjän poistaa tai tukahduttaa tiedot joka on toimitettu. Siksi seurattava menettely suoritetaan kunkin verkkoportaalin mukautetun käyttöliittymämuodon kautta.

On kuitenkin huomattava, että monet verkkosivut, ei liitä tätä toimintoa suoraan Internet -käyttäjään, joten meidän on mentävä viestintään ja sovitteluun.

Jokaisessa digitaalisessa portaalissa on osio, jossa on yhteystapa, se on yleensä tilin sähköpostiosoite. Jos haluat poistaa tietosi verkkosivulta, joka ei ole sinun, meidän on pyydettävä omistajaa tekemään se; tai jos se ei onnistu, henkilölle tai ihmisryhmille, jotka vastaavat portaalin verkkokehityksestä.

Käyttämällä diplomatiaa ensimmäisenä poistumisena saadaan miellyttävä pyyntö kyseisen sisällön tai datan poistamiseksi. Muistakaamme, että jokaisen digitaalisen portaalin takana on ihminen, joka kehittää ja hallinnoi.

Siksi pyynnön on oltava ystävällinen, koska lopullinen päätös riippuu tietokoneen toisella puolella olevan henkilön harkintavallasta ja mielivallasta. Jos vastaus on kielteinen, voit ryhtyä oikeustoimiin. mutta muista, että tämä voi kestää määrittelemättömän ajan.

Poistamalla selaushistorian poistamme sen siitä, että olemme hakukoneessa. Kun teemme eliminoinnin, puhdistamme jälkemme ja tämän alkusoiton aikana toteutetut vaiheet. Kuitenkin se se ei ole toiminto, joka poistaa verkkoliikenteen lokin.

Verkkoliikenne on tallennettava tietokoneeseen, ei vain verkon käytännöllisyyden ja toimivuuden vuoksi, vaan myös siksi, että se on monissa valtioissa laillista toimintaa. Mainittu liikenne vuorostaan ​​kulkee alustan palvelimien kautta, joka yhdistää tietokoneen maailmanlaajuiseen verkkoon; Täten käynnissä olevan prosessin pitäisi olla tallennustila ja se on teloitettu.

Täten, historia ei jää mihinkään, kun se poistetaan, koska tämä on vain käyttäjän ja selaimen välisen vuorovaikutuksen määrä, mutta tietojen jalanjäljet ​​ja liikenne, jos sitä ylläpidetään. Tavallisella käyttäjällä ei kuitenkaan ole siihen pääsyä. Siksi selaushistorian poistaminen auttaa peittämään raidat, mutta ei vaikuta niiden jättämiseen.

Kuinka nähdä sormenjälkesi Googlessa askel askeleelta

Tämä menettely on nopea ja yksinkertainen, jotta voimme tehdä sen, meidän on tehtävä seuraava:

  1. Siirrymme selaimeen Android -mobiililaitteeltamme.
  2. Astumme sisään ”passwords.google.com”.
  3. Me annamme pääsytietomme, mutta tässä vaiheessa meidän on mieluiten annettava sormenjälki. Se on kuitenkin mahdollista myös tavallisilla käyttötiedoilla.
  4. Meillä on nyt pääsy ja visualisointi sisäisistä komponenteista ja tarvitsemamme tiedot.

chorme -verkkotiedot