Skip to content

Ota Google Chromen ennakoiva teksti käyttöön tai poista se käytöstä – askel askeleelta helposti

2 de syyskuu de 2021
autocorrector google 14777

Jos olet Chrome -käyttäjä, olet todennäköisesti huomannut, että kun teet haun, saat jonkinlaisia ​​ehdotuksia. Tämä on vain ennustavaa tekstiä, jota käytetään nopeuttamaan hakuaikoja. Siksi on normaalia, että olet kysynyt itseltäsi, miten voin ottaa ennakoivan tekstin käyttöön tai poistaa sen käytöstä Google Chromessa?

Google Chrome on aina ollut nopein selain yleensä. Siinä on monia apuohjelmia, jotka tekevät sen käytöstä kaikkein helppokäyttöisimmän. tästä huolimatta on tiettyjä toimintoja, jotka saattavat tuntua ärsyttäviltä. Joten jos haluat poistaa ne käytöstä, meidän on suoritettava useita vaiheita.

Ennakoivan tekstin ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä laitteillasi

Internet -alan jättiläinen, Google; tarjoaa käyttäjilleen mukavuutta, kun he selaavat Internetiä tai haluavat tehdä kyselyn verkossa. Yksi näistä hyödyllisistä toiminnoista on ennakoivan tekstin käyttäminen, eli kun kirjoitat hakukoneeseen, ehdotuksia tulee näkyviin ja se tekee jopa asiaankuuluvia korjauksia, jos se havaitsee kirjoitusvirheitä. Jos tämä vaihtoehto on mielestäsi ärsyttävä, selitämme, mitä sinun pitäisi tehdä sen poistamiseksi käytöstä helposti.

Windows- tai Mac -tietokoneessa

Ennakoivien tekstien kautta Google kerää joukon tietoja ja näytä se sitten meille. Näiden tietojen avulla se nopeuttaa selaamistamme. Tämä johtuu siitä, että useimmissa tapauksissa meidän ei tarvitse kirjoittaa kokonaisia ​​lauseita. Mutta vain avainsanoilla pääsemme tietoihin.

Ennakoiva haku on ollut käytössä jo jonkin aikaa, jopa kauan ennen käänteisiä kuvahakuja. Se on myös jotain, jonka voimme deaktivoida milloin tahansa, joten voimme ottaa sen käyttöön toissijaisena tai valinnaisena.

Ensinnäkin meidän on siirryttävä määritykseen, tämä tehdään avaamalla oikealla oleva valikko. Mikä on oikein hakupalkissa, jos katsomme loppua, näemme vaihtoehdon. Kun pääset tähän osioon, meidän on mentävä loppuun, jotta voimme käyttää lisäasetuksia.

Yksin jälkeen meidän on poistettava ennakoivan tekstivaihtoehdon valinta. Jos haluamme aktivoida sen, teemme sen samalla tavalla. Tämän jälkeen meidän ei pitäisi tehdä mitään muuta. Koska asetukset tallennetaan automaattisesti. Jos jostain syystä onnistut palauttamaan selaimesi tehdasasetukset, sinun on toistettava prosessi alusta.

On huomattava, että tämä prosessi koskee selainversiota, jonka lataat mille tahansa alustalle tai tietokoneelle; mukaan lukien Windows- tai Mac -tietokoneet, mikä tekee sen soveltamisesta helpompaa ja tehokkaampaa.

Android- tai iOS -matkapuhelimellasi

Jos haluat poistaa tämän lisäosan käytöstä matkapuhelimestasi, jossa on Android. Sinun on seurattava a hieman erilainen, mutta jopa yksinkertaisempi menettely. Ensin sinun on avattava selain, sitten meidän on avattava yksityisyysvalikko, löydämme tämän selaimen asetuksista.

Tästä valikosta saamme useita vaihtoehtoja, jotka voimme sekä merkitä että poistaa. Täältä voimme aktivoida turvallisen navigoinnin ja hyökkääjiä vastaan ​​sekä aktivoida navigointivirheitä koskevia ehdotuksia.

Meidän tapauksessamme välitämme URL -ehdotusten poistamisesta käytöstä, jotka vastaavat ennakoivista hauista. Jos se ei ole aktiivinen ja haluamme käyttää tätä toimintoa, se riittää vain neliön merkitsemiseen. Samoin kuin tietokoneessa, muutokset pelastavat itsemme, eikä meidän tarvitse tehdä mitään muuta.

Itään kokoonpanotyyppi Niitä käytetään lähes aina yhdessä Chrome -ilmoitusten poistamisen kanssa, mikä voi olla erittäin ärsyttävää ja vie enemmän tilaa kuin tarvitaan Android -laitteessamme.

Tästä huolimatta; jos puhelimesi on iPhone, sitten menettely on täysin erilainen, mutta hyvin yksinkertainen. Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on mennä mihin tahansa sovellukseen, avata näppäimistö; Voit painaa ja pitää painettuna emojien esiintymispaikkaa tai maailmankuvaa. Siellä se avaa joitain vaihtoehtoja, valitset asetukset; sitten napsautat Yleistä ja lopuksi painat näppäimistön kohtaa ”ota käyttöön tai poista käytöstä ennakoiva” ja asetukset tallennetaan automaattisesti.

Ennakoivan tekstin käytön tärkeimmät edut

Ennakoiva teksti on apuohjelma, jota voidaan käyttää moniin tarkoituksiin nopeuttaa työtämme. Samoin kuin Googlen palveluiden kautta tehdyt haut.

Tämä on yksi työkalu, joka on seurannut meitä pitkään ja joskus emme edes huomaa sitä. Tämän palvelun kautta yhtiöllä on pääsy viimeaikaisiin hakuihimme. Tästä syystä he voivat tehdä ehdotuksia, kun aloitamme kirjoittamisen.

Huolimatta hänen toimintoja ja ominaisuuksia, monet ihmiset haluavat pitää sen pois käytöstä. Tämä johtuu siitä, että yleisesti uskotaan, että nämä palvelut keräävät tietoja myydäkseen sinulle myöhemmin mainontaa.

Tästä syystä on aina tärkeää, että tiedämme jopa perusasiassa sovelluksiemme tarjoamat toiminnot. Mobiilipäätteiden tapauksessa, Tiedetään, että mitä enemmän palveluita on aktiivisia sovellusta avattaessa, sitä enemmän akkua käytetään. Tästä syystä käyttäjät haluavat kerrostaa tiettyjä sovelluksia niin, että he käyttävät vain välttämättömiä asioita.

Ota ennustava teksti tai älykäs kirjoitus käyttöön

Lisääntynyt nopeus selaamisen aikana

Yksi eduista, miksi monet käyttäjät käyttävät Googlen ennakoivaa tekstiä; se on koska saat suuremman nopeusalueen kun käytämme selainta. Näin kirjoituksesi liittyy etsimääsi tai liittyy siihen.

Tässä mielessä Google auttaa tekemään Internetissä surffaamisesta todella nopeaa. koska ihmisille aika, jonka he käyttävät etsinnän suorittamiseen, on välttämätöntä; toisin sanoen he eivät halua sinun myöhästyvän kirjoittaessasi voidaksesi löytää tarvittavat tiedot tällä hetkellä.

Mielenkiintoisia ehdotuksia

Ennakoivan tekstin toinen tärkeä näkökohta on se, että se yleensä ehdottaa mielenkiintoisia hakuja; Ne ovat sopusoinnussa etsimäsi tai yksinkertaisesti sukulaisuutesi kanssa. Missä sanaa kirjoittaessaan hän heittää sinulle muita, jotka täydentävät ja jotka jopa kiinnostavat sinua, ja voit myöhemmin tiedustella.

Lisää automaattisen täydennyksen tilavaihtoehtoja, joista saatat olla hyötyä

Joka kerta, kun teet haun Google -selaimen kautta, se tallentaa tavallisesti tarkastelemiesi sivujen tiedot ja tietää siten, mitä tarjota sinulle seuraavalla kerralla. Täten, kun aloitat sanan kirjoittamisen, vaihtoehdot tulevat näkyviin joka voi palvella sinua siinä, mitä haluat etsiä.

Siksi selaimesi personoidaan, kun vierailet verkkosivustoilla ja niihin sijoitetuissa tiedoissa. silloin sinulla on historia ja muita työkaluja, joihin asetuksesi lisätään.

Muokkaa ennakoivaa tekstiäsi

Kun käytät Google -näppäimistöä, saatat huomata sen Ennakoiva teksti tallentaa eniten käyttämäsi sanat; eli vain kirjoittamalla viestin, toistuvia sanoja lisätään ja jopa personoituja lauseita muodostetaan tähän tekstiin.

Joten voit kolikoida omia sanojasi, tiettyjä sanoja tai ammattikieltäsi ja lisätä tekstiin ennusteita; Teet tämän vain käyttämällä niitä usein, jotta sinulla on pääsy siihen viestin kirjoittamisen aikana; haet Googlen selaimessa; tai lähetä sähköpostia Gmail -tililtäsi …