Skip to content

Google Chrome on pysähtynyt tai ei vastaa – syyt ja nopea korjaus

4 de syyskuu de 2021
aplicacion google chrome 14320

Siitä lähtien, kun Internet tuli elämäämme, se on kehittynyt siinä, miten me yleensä teemme toimintamme tärkein työkalumme ja korkein liittolaisemme etsinnässä, tämä askel tietolähteestä virtuaalimaailmaan, jossa voimme yhdistää ja olla vuorovaikutuksessa haluamiemme ihmisten kanssa ja jopa ansaita rahaa.

Tällä hetkellä, Internetillä on erittäin tärkeä rooli, periaatteessa jokaisella yrityksellä on digitaalinen alusta, jonka tarkoituksena on helpottaa kuluttajien pyytämistä, esim. Amazon, Ebay, Aliexpress jne. Ostosivustoista sosiaalisiin verkostoihin ovat verkkosivustoja ja miten pääsemme niihin? Selainten kautta yksi suurimmista selaimista on Google Chrome.

Google Chrome

Tämä on Googlen yrityksen kehittämä selain, ja voimme tällä hetkellä sanoa, että se on suurin selain planeetalla, koska se on markkinoilla 70%: n osuudella, Google Chrome aloitti alusta alkaen uudesta selaimesta useimpien Internet -käyttäjien parhaaksi selaimeksi, totuus ei ole vähäisempi, koska tällä selaimella on vaikuttava järjestelmä.

Google Chromen mukana tulee mielenkiintoisia uutisia, Nämä ovat samat uutiset, joista käyttäjät pitävät Google Chromesta. Nämä vaihtelevat siitä, että voimme luoda laajennuksia Google Chromessa, ja antaa meille täyden pääsyn osioihin, kuten tietyn verkkosivun estämiseen, epäilemättä erittäin hyödyllisiin työkaluihin ja toimintoihin, joita Chrome tarjoaa meille. meille sen käyttäjille.

Vaikka Google Chrome on nykyään eniten käytetty selain, sillä on uskomattomia toimintoja ja se on peräisin Googlen yritykseltä, se ei tarkoita, että se olisi täydellinen, vaan on normaalia, että sillä voi olla virheitä käytettäessä sitä joko huonon päivitys, kun se ladataan tai asennetaan tai laitteemme, sekä tietokoneella että Androidillamme, tässä tapauksessa keskitymme virhe, että se on pysähtynyt.

Miksi Google Chrome ei toimi tai lakkaa toimimasta?

Usein tämä virhe ilmenee, koska muisti laitteemme kyllästyy tietoja ja lähettää meille virheitä sovelluksemme, tässä tapauksessa Google Chromen, pysäyttämisessä, mutta sovelluksesi on valmis suorittamaan kaikki nämä vaiheet parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos Google Chrome kaatuu tai ei avaudu?

Joskus Google Chrome ei toimi kunnolla, eli se pysähtyy, ei avaudu ja siinä on muita vikoja, jotka keskeyttävät sen käytön. Tämä voi tapahtua, koska selain on vanhentunut, se on täynnä tietoja ja tallennustilaa, sen palvelimessa on vikoja; Se voi johtua myös sopimattomista sivuista tai viruksista, jotka ovat keränneet niitä. Huonojen aikojen välttämiseksi ehdotamme alla kaksi mahdollista ratkaisua.

Käynnistä Chrome uudelleen asetusikkunasta

Helppo vaihtoehto suorittaa ja onnistua antamaan nopea vastaus käynnistä selain uudelleen asetuksista joka tuo saman. Aloita avaamalla Google Chrome ja siirry sitten kolmeen pystysuoraan pisteeseen oikeassa yläkulmassa. siirry asetuksiin ja sitten ”lisäasetuksiin”.

Tässä vaiheessa suosittelemme suorittamaan prosessin tietokoneesi käyttämän järjestelmän mukaan. Jos se on Windows, sinun on etsittävä vaihtoehto, joka osoittaa ’palauta asetukset ja poista’, sitten ’nollaa asetukset’ ja se on kaikki, prosessi suoritetaan. Mutta jos tietokoneessasi on Mac, Linux tai muu järjestelmä; sitten nollausvaihtoehtoa kutsutaan ”palauta alkuperäiset oletusasetukset” ja lopuksi napsautat ”palauta asetukset”.

Google Chrome pysähtyy

Käynnistä laite uudelleen

Toinen vaihtoehto tämän ongelman ratkaisemiseksi ja se voi olla erittäin hyödyllinen käynnistä tietokone uudelleen. Tämä voidaan tehdä yksinkertaisella tavalla, ennen kuin teet sen, sinun on suljettava kaikki tietokoneen välilehdet tai ohjelmat ja sitten, voitko käynnistää uudelleen.

Siirry laitteen näytön päävalikkoon ja avaa aloitusvalikko, siellä näkyy käynnistys- tai sammutuskuvake; napsauta tätä ja toinen avattava valikko tulee näkyviin; kun näet sen, sinun on napsautettava uudelleenkäynnistystä. Sitten odotat prosessin suorittamista eli laitteen sammuttamista ja käynnistämistä ja sitten, voitko avata selaimen uudelleen.

Kokeile toista selainta

Jos edellinen vaihtoehto ei ole toiminut sinulle, sinun on vaihdettava selainta jotta voit käyttää Internetiä tietokoneeltasi. Koska Chrome ei siirry eteenpäin eikä sitä ole määritetty. Asenna uusi selain noudattamalla alla olevia ohjeita

 • Avaa tietokoneellesi tehtaalla asennettu selain
 • Siellä etsit sitä, jonka haluat ladata
 • Annat sen ladata ja kun olet valmis, napsautat ”suorita selain”
 • Odota hetki ja se ilmoittaa, että selain on asennettu oikein

Miten voin estää Google Chromen lakkaamasta toimimasta Android -laitteellani?

On harvinaista, että Android -selain lakkaa yhtäkkiä toimimasta. Tämä ei kuitenkaan poista poikkeusta, että on olemassa käyttäjiä, joilla se ei voi tapahtua heille puhelimillaan. Tästä syystä annamme sinulle kaksi keskeistä vinkkiä, jotka auttavat suuresti estämään tämän tapahtuvan sinulle ja menettämään pääsyn navigointiin matkapuhelimellasi.

Pidä sovelluksesi ajan tasalla

Tärkeintä on varmistaa, että kaikki matkapuhelimessasi olevat sovellukset on päivitetty uusimpaan versioon. Tämä on helppo tehtävä; esimerkiksi myymälä Google Play Kauppa antaa käyttäjilleen mahdollisuuden päivittää jokaisen sovelluksen he haluavat tai kaikki aina, kun uusi päivitys tulee.

Toisaalta, jos et halua kyllästyttää matkapuhelintasi aktivoimalla tätä toimintoa, voit päivittää manuaalisesti tarpeellisiksi katsomasi sovellukset. suosittelemme sitä päivitä mobiili- ja selainjärjestelmäsovellukset, koska tämä on ratkaisevan tärkeää jälkimmäisen asianmukaisen toiminnan kannalta.

Asenna toinen selain varmuuskopioksi

Liian, on välttämätöntä, että sinulla on vähintään yksi muu selain asennettuna mobiililaitteessa, jotta se toimii Google Chromen varmuuskopiona. Tätä ehdotetaan, jos sinun on käytettävä Internet -hakukonetta, muuten se ei ole välttämätöntä.

Sitä varten, sinun on siirryttävä Android -kauppaan ja etsit haluamaasi selainta tai pidät sitä parhaana, annat sille mahdollisuuden asentaa, odotat latauksen päättymistä ja se on siinä; voit avata sen helposti ja käyttää sitä.

Google Chromen pysäytysvirheratkaisu

Kuinka korjata Google Chrome ”on pysähtynyt tai ei vastaa” -virhe Android -puhelimessani?

 • Ensimmäinen asia, joka meidän pitäisi tietää tämän virheen aikaan, on tuntea hyvin Android -laitteellamme, tietääksemme, onko se puhelin, jossa on hyvä RAM -muisti, vai onko sillä päinvastoin enää sama teho, tämä koskee sovellustemme aiempia päivityksiä.
 • Siirrymme puhelimen asetuksiin ja sen jälkeen menemme Sovellukset -osio.
 • Tämän moduulin sisällä me etsimme Kaikkien sovellusten joukossa on Google Chrome -selain.
 • Koska olemme jo Google Chromen tiedoissa, tarkistamme niiden määrän painon koko laitteessamme, tämä riippuu sen käytöstä on huomattava koko.
 • Jos sinun tapauksessa se painaa paljon ja et käytä sitä niin merkittävästi, Google Chrome saattaa olla asuminen paljon tilaa puhelimessamme, tietoja, jotka eivät ehkä tällä hetkellä ole niin hyödyllisiä laitteessamme.
 • Nämä tiedot voivat yleensä olla meidän Kätkö, joten siirrymme Google Chromen tietoihin Tallennus -osioon.
 • Täällä näemme, kuinka Google Chromen kokonaispaino on rakennettu ja jaettu matkapuhelimeemme sovelluksen tiedot ja välimuisti.
 • Seuraavaksi teemme poistaa sekä välimuisti että sovellustiedot.
 • Kaiken tämän jälkeen, jos puhelimessasi on sisäänrakennettu puhdistusaine, suosittelemme, että käytät sitä ja voit poista muut tiedostot puhelimestamme, joten Google Chromen virheenkorjauksen lisäksi myös koko laitteemme.
 • Käynnistämme puhelimemme uudelleen Android ja menemme Google Play -kauppaan, ja viimeisenä vaiheena voimme päivittää Google Chromen uusimpaan versioon. Tämä on myönteistä, koska Googlella on uusia ominaisuuksia, joilla voi olla toimintoja, kuten tietojen säästö ja energiankulutus.

Tällä hetkellä on useita vaihtoehtoja, joilla voit korvata Google Chromen joko puhelimellasi, tabletillasi tai tietokoneellasi. Mutta tallennustilan, nopeuden ja helppokäyttöisyyden mukaan suosittelemme myös seuraavaa luetteloa mahdollisista selaimista.

 • Microsoft Edge
 • Ooppera
 • Firefox
 • DuckDuck Go
 • Mozilla
 • Rohkea selain
 • Vivaldi