Skip to content

Kuinka saada nahat Fortnitesta ilmaiseksi? (Esimerkki)

13 de elokuu de 2021
fortnite jugando

Fortnite on erittäin suosittu videopeli, joka on ajan myötä asettunut yhdeksi tärkeimmistä ja siitä on tullut pop -kulttuurin aihe. Seuraavan opetusohjelman kautta opetamme sinulle Kuinka saada nahat Fortnitesta ilmaiseksi? Tämä auttaa sinua muuttamaan hahmosi ulkonäköä tässä suositussa pelissä.

Mitkä ovat nahat Fortnitessa?

Fortnite on yksi tämän hetken suosituimmista videopeleistä, ja se on tarjonnut erittäin hauskan tilan, jossa kuka tahansa voi pelata täysin ilmaiseksi. Joka tapauksessa liiketoimintastrategiana Epic Games on vahvasti sitoutunut esteettisiin parannuksiin, jotka monissa tapauksissa käännetään nahkoiksi.

Mutta mitä ovat Fortnite -nahat? Fortnite -nahat ovat kosmeettisia parannuksiaerityisesti videopelin hahmoille. Voisimme sanoa, että iho on hallitsemamme hahmon yleinen ulkonäkö ja erityisesti Fortnitessa, niitä on suuri määrä. On tärkeää tietää, että puvut tai nahat ovat yksi Fortnite -myymälän asioista.

Suurin osa nahoista saadaan maksamalla videopelin valuutalla (paVos), valuutta, joka saadaan maksamalla oikealla rahalla. Silti on olemassa tiettyjä vaihtoehtoja saada nahat täysin ilmaiseksi.

Kuinka saada nahat Fortnitesta ilmaiseksi?

Jos haluat parantaa hahmosi ulkonäköä Fortniten sisällä, niin paras on käytä ihoa. Varmasti ihmettelet, miten voin saada kaikki nahat Fortnitessa? Lue seuraavat tiedot, sillä näytämme sinulle, kuinka voit saada nahat ilmaiseksi.

Hanki taistelupassi

Yksi tehokkaimmista tavoista saada nahat Fortnitesta on hankkia taistelupassi. Taistelupassilla on varmasti hinta, joka tällä hetkellä tarkoittaa 950 V-Bucks (pelin valuutta) joka tapauksessa, hankkimalla taistelupassin, varmistat useita nahkoja, jos pelaat jatkuvasti.

Taistelupassissa on noin 8 nahkaa joka kausi, joten se on yksi parhaista vaihtoehdoista siinä tapauksessa haluat saada nahkoja Fortniten kautta. Samoin on huomattava, että taistelupassi tarjoaa myös muita esteettisen tason parannuksia.

Muista, että jos et halua käyttää rahaa, voit saada taistelupassin, jos keräät, koska ilmainen kausikortti antaa sinulle 200-300 V-Bucksia. Jos sinulla on paljon kärsivällisyyttä, saat muutaman kuukauden kuluessa tarvittavan summan taistelupassin ostamiseen ja tällä tavalla useita nahkoja. Voit myös palauttaa tai hyvittää nahat, jos katut ostostasi.

Taistele Fortnitea vastaan

Hanki ilmainen iho Amazonin avulla

On tavallista, että tarjoukset näkyvät Amazon -alustalla, jonka kautta se on mahdollista saat ilmaisia ​​nahkoja videopelille Fortnite. Sinun on oltava hyvin tietoinen erilaisista tarjouksista, joita alustalla esitetään, koska aika ajoin ilmestyy sellainen, jolla on mahdollista saada nahkoja tästä suositusta videopelistä.

Useimmissa olosuhteissa alusta, josta voit saada Fortnite -videopelin esteettisiä parannuksia, on nimenomaan Amazon prime. Siksi, kuten aiemmin huomautimme, suosittelemme, että olet hyvin tietoinen kaikista tarjouksista, joita tällä alustalla voi syntyä.

Hanki ilmaisia ​​nahkoja Twitchin avulla

Twitch on videopelien pelaajien keskuudessa tunnettu alusta, jonka kautta ihmiset voivat tehdä suoria lähetyksiä ja jotka näytetään hyvin yleisesti videopeli kuten Fortniten tapauksessa. Tämän vuoksi yritys tekee yleensä tiettyjä näihin videopeleihin liittyviä kampanjoita.

On varsin tavallista, että Twitch tekee satunnaisia ​​mainoksia, jotka liittyvät Fortnite -videopeliin, mikä useimmissa tapauksissa tarkoittaa ilmaisten nahkojen hankkimista. Jos haluat ilmaiset nahat Tässä suositussa Battle Royale -pelissä suosittelemme, että kiinnität tarkkaa huomiota Twitch -alustaan.

PlayStation 4: n kautta

Toisaalta PlayStation 4 -käyttäjät voivat myös hankkia nahkoja Fortnite -videopelille. On melko yleistä, että PlayStation -kaupassa näet yhden tai toisen tähän liittyvän tarjouksen suosittu ilmainen videopeli.

Jos näet Fortniteen liittyvän kampanjan, suosittelemme, että olet erittäin tarkkaavainen, koska tällä tavalla voit helposti hankkia nahat hahmollesi. Voit jopa antaa nahat ystävällesi, jos haluat.