Skip to content

Kuinka tehdä lantakuoriaisen tehostettua lannoitetta ARK: Survival Evolved Kuinka kauan se kestää?

25 de elokuu de 2021
fertilizante escarabajo pelotero ark

Kun aloitamme seikkailumme ARKissa, olemme täysin armoilla villi luonto pelistä löytyviä dinosauruksia kaikkialla, vain sinä, villiä viidakkoa vastaan, meidän on ensin mietittävä, miten selviytyä?, koska me voimme milloin tahansa hyökätä ja jättää puolustuskyvyttömät.

Yksi toimenpide, joka meidän on toteutettava, koska se on elintärkeää selviytymisemme kannalta, on kasvavia kasvejaAloitamme pienemmästä puutarhasta, jotta voimme vähitellen parantaa ja luoda hieman suurempia puutarhoja, riippuen tasostamme ja rakentamastamme puutarhasta, voimme kylvää yhden tai toisen siementyypin.

Pelin kasveilla on tietty aika uskoa, se riippuu yksinomaan siitä, minkä kasvin kylvämme, Kasvuaika voidaan optimoidaLannoitteilla nämä ovat myös porrastettuja, ja kehittyneemmät saavat sadot kasvamaan paljon nopeammin.

Kuinka tehdä lannoite?

Kun pelaamme ARKia, meidän on opittava selviytymään, sillä tämä on elintärkeää, tietää käyttö ja miten tehdä lannoitetta, Jotta viljelykasvumme kasvaisivat paljon nopeammin, tätä varten meidän on tutkittava Ragnarokin saari, passiivinen olento, nimeltään ”Dung Beetle”, joka tavallisesti näkyy syvissä luolissa, joissa se ruokkii lepakon ulosteita.

Tämä olento on elintärkeä eläinten ja kasvien kehitystä Kaikilla pelin alueilla, koska sillä on tärkeä rooli hopean kasvussa, ihmiset käytännössä palvovat näitä eläimiä, koska niillä on hämmästyttävä kyky muuttaa minkä tahansa eläimen ulosteet öljyksi ja lannoitteeksi.

Riippuen alueesta, jossa olemme, nämä voivat muuttaa ulkonäköäsi, värivaihteluilla, mutta kaikki nämä, alueesta riippumatta, ovat meille täysin hyödyllisiä viljelyssä, jotta voimme hyödyntää niiden kykyä, meidän on otettava huomioon pari asiaa.

Meidän on alettava kerätä karttaa pitkin dinosauruspaketteja, olivatpa ne pieniä, suuria tai minkä kokoisia tahansa, jopa omat ulosteemme toimivat, sinun on sijoitettava se niiden luetteloon ja joka 15 min antaa lannoitetta ja vähän öljyä

Vaihtoehto lantakuoriaiselle

Samalla kun Lantakuoriainen Se on melkein paras tapa saada hyvää lannoitetta, ja lyhyessä ajassa sitä esiintyy aloitteleville pelaajille vaarallisissa paikoissa tai alhaisella tasolla, joten meidän on pidettävä mielessä, että se ei ole ainoa vaihtoehto, jonka peli antaa meille.

Niin kutsuttu ”Kompostisäiliö” Se voi saada meidät pois vaikeuksista, jos olemme aloittamassa peliä, sen valmistamiseksi meidän on etsittävä joitain materiaaleja, tarvitsemme 12 kuitua, 15 yksikköä olkia ja 50 puuta, me kirjaudumme varastoon ja menemme valmistukseen.

Siellä voimme tehdä kompostisäiliön ilman ongelmia, kun se on valmis, se on esine, jonka voimme laittaa maailmaan, on suositeltavaa aseta se viljelykasvien lähelle Lannoitteiden etsimisen helpottamiseksi on myös hyödyllistä valmistaa useita näistä laatikoista paremman tuotannon saavuttamiseksi.

Lannoitteen valmistamiseksi meidän on avattava laatikko ja jokaiselle 50 yksikköä olkia ja 3 ulostetta, se tuottaa täydellisen pussin lannoitetta, mikä meidän on otettava huomioon, on aika, joka kuluu sen tuottamiseen, eli tuotantoaika, joka on noin 40-50 minuuttia.

Pelistä löydetyt ulosteet

Lannoitteen laatu riippuu myös siitä, mitä jätettä käytämme sen valmistamiseen, pelissä niitä on yhteensä 4 erilaista jakkaraa, eläinten, eli jaettu koon mukaan sama, pieninä, keskisuurina, suurina ja jättiläisinä, mikä on suurin erinomainen satoillemme.

arkijakkaratyypit

Lisäksi niitä on yksisarvisen ulosteet, saatavilla vain pelin mobiiliversiossa, lumipöllö, hieman harvinaisempi olento, tuo meille myös ulosteensa.

Viimeisenä vaihtoehtona meillä on ulosteet, jotka karkotamme, ja ne ovat vähiten tehokkaita sen pieni koko, on paljon kannattavampaa kotieläimiä ja ruokkia niitä.