Skip to content

Kuinka tehdä tai luoda olutta tai olutkakkua ARK: Survival Evolved Mihin se on tarkoitettu?

26 de elokuu de 2021
encontrar barril cerveza marron survival evolved ark 11620

ARK on peli, joka osaa toteuttaa mekaniikansa paljon erilaisia ​​asioita, joita voit tehdä ja käyttääTäällä sinulla on mahdollisuus tehdä olutta, tämä neste voi olla hyödyllinen parissa asiassa.

Jotta voimme tehdä sen, tarvitsemme yksi tai useampi tynnyri olutta, Sen käyttö on vaihtelevaa, ja tässä syvennymme siihen, että se on uusiutuva luonnonvara, jonka voimme valmistaa ilman suuria vaikeuksia pelimme aikana, ja jos asetamme sen lähelle viljelykasveja, meillä on enemmän kerättävää ja helpompaa selviytyä .

Oluen panimo

Pääasiassa meidän on pidettävä mielessä, että tynnyri ja tarvittavat elementit tämän valmistelun tekemiseksi eivät ole saatavilla pelin ensimmäisillä tasoilla, erityisesti meidän on oltava tason 35 yläpuolella, kun tämä piste on saavutettu, voimme valmistaa olutastian.

Tynnyri olutta, tarvitset oman infrastruktuurin, Sen oikea toiminta edellyttää, että se ei ole halpa valmistaa, koska se tarvitsee muutamia mineraaleja, joita on hieman vaikea saada, sen valmistamiseksi tarvitsemme seuraavia elementtejä.

Suunnilleen, 500 kappaletta puuta, 100 yksikköä sementtiä, joka puolestaan ​​valmistetaan sekoittamalla kivi kitiiniin, 100 sementtiyksikön uuttamiseksi tarvitsemme noin 800 kiveä ja puolet tästä määrästä kitiinissä ja noin 80 puhdistettua rautaharkkoa, jotka uutetaan 150 malmilla. raudasta.

Kun tynnyri on tehty ARK: Survival Evolvedissa, meidän on tehtävä laita veden lähde, Tätä varten teemme putkia ja laitamme ne sen alle, emme voi käyttää vaihtoehtoisia vesilähteitä, kuten keräämme kartalle, niiden on oltava putkia, ja näiden kestää hetki, ennen kuin tynnyri hydratoituu, hetken kuluttua tynnyri valmiina käyttöön.

Oluen valmistukseen tarvittavat ainesosat

Pitkän prosessin jälkeen, joka voi viedä meidät keräämään kaikki materiaalit olut tynnyrija että asetamme niiden vedenotot.

Meidän on kerättävä joitain asioita, jotta voimme laittaa ne siihen, ja tehdä olutta, erityisesti tarvitsemme 40 yksikköä olkia ja vähintään 50 yksikköä luonnonmarjoja, meillä on mahdollisuus sijoittaa useita marjatyyppejä, joista osa voi olla marja ”Amarberry”, joka löytyy koko saarelta ja jonka voit kerätä itsesi kotiuttamat dinosaurukset.

Viidakosta löytyy ”Azulberry”, se on lihaksikas ja hajoaa noin kahdessa minuutissa, toinen vaihtoehto, jos päätät vierailla pelin vuorilla, on violetti marja, ei ole kovin hyvä syödä puhtaana, vaan parantaa muita yhden tekemiä reseptejä.

karhunvatukat oluen tynnyrin luomiseksi arkin selviytymiseen kehittyivät

Kun ainesosat on koottu, laitamme sen tynnyriin, on suositeltavaa olla asettamatta tarkkoja määriä, mutta laita paljon lisää marjoja, Koska näillä on ominaisuus, että ne hajoavat, tämä on hidas prosessi, joten sinun on oltava kärsivällinen, olutyksikön valmistaminen kestää noin 6 tuntia.

Mitä hyötyä oluen valmistamisesta on ARKissa?

The Chalicotherium, Se on erittäin hyödyllinen dinosaurus ARK: ssa, se voi palvella meitä hyökkäämään kaukaa, koska sillä on kyky tarttua kiviin maasta ja heittää niitä, mutta koska se on niin hyödyllistä, sillä on tapana kesyttää jotain monimutkaista ja vaikea saavuttaa, eikä kaikki johtuen siitä, kuinka kalliita komponenttien valmistaminen voi olla.

Tämän olennon kesyttämiseksi tai kesyttämiseksi tynnyrissä valmistamamme oluet ovat meille täysin hyödyllisiä, nopein tapa ja jos ei, paras tapa on tämä dinosaurusOluen kautta on otettava huomioon, että eläimen tasosta luonnossa tarvitsemme enemmän tai vähemmän tätä tuotetta.

Alimmalle tasolle (taso 1) tarvitsemme vain 3 yksikköä olutta kesyttämään sitäTämä kasvaa asteittain, sillä korkeimmalla tasolla (120: stä 150: een) tarvitaan yli 19 olutta Tamearloa varten.

Kun olemme löytäneet, lähestymme hänen selästään ja ruokimme häntä erittäin huolellisesti, meidän on oltava varovaisia, ettemme pääse liian lähelle tai hyökkää meitä vastaan.