Skip to content

Kuinka tehdä markkinointistrategia kahviloille luovilla ideoilla

26 de elokuu de 2021
personas tomando cafe cafeteria 10499

Kahvi on tärkeä juoma ympäri maailmaa, joten monien ihmisten tavoitteena on avata oma kahvila, jos sinulla on tämä tavoite, ihmettelet varmasti, mitä markkinointistrategioita voin toteuttaa käytännössä, jotta suurin määrä asiakkaita vierailee luonani.; tämä viesti kertoo sinulle kuinka tehdä markkinointistrategia kahviloille luovien ideoiden avulla joka auttaa kiinnittämään monien ihmisten huomion.

Kahviloiden markkinointistrategiat

Kausittainen markkinointi: Kun loma lähestyy, kuten naisten, isän, äitien päivä, ystävänpäivä, kahvipäivä tai kesä- ja talviaika ovat päivämääriä, joilla voidaan käynnistää tarjouksia ja erikoisalennuksia valikosta, mutta sinun on otettava huomioon ryhmä ihmisiä vierailee kahvilassasi ja valitsee sopivat juhlat.

Valikko vaihtelee: Saman ruokalistan tarjoaminen ympäri vuoden pyrkii kyllästyttämään asiakkaita, jotka etsivät aina jotain uutta ja herkullista, ja ihmiset haluavat erilaisia ​​tuotteita, mutta heillä ei myöskään ole loputonta juomien ja ruokien luetteloa. Arvioi ruokia usein, myydyimmät pitävät ne valikossasi, mutta ne, joilla on vähän menestystä, vaihtavat ne toiseen kahviin, jälkiruokaan tai juomaan.

Tarjoukset: Me kaikki pidämme hyvästä tarjouksesta, minkä vuoksi se tekee usein tarjouksia; esimerkiksi 2×1, kun ostat aamiaisen, saat ilmaisen kahvin, kun ostat 5 kahvia, saat yhden ilmaisen, 20%: n alennuksen jälkiruokasta tai juomasta, jos he tuovat markkinoille uuden juoman tai ruoan, promootio, jota ihmisiä kannustetaan kokeilemaan. Muista mainita nämä kampanjat verkkosivustollasi ja sosiaalisissa verkostoissasi.

Laita bannerit: Aseta strategisiin paikkoihin lähellä toimitilojasi bannereita (liikerakennuksia, puistoja ja liikennepysäkkejä), joissa on yrityksesi ja sijaintisi logo, älä unohda lisätä houkuttelevaa tarjousta. Jos lähistöllä on liikerakennuksia, lähetä käyntikortteja ja esitteitä ruokalistasi ja tarjoustesi kanssa.

Käytä toimituspalvelu: Monet toimistot etsivät kahviloita, jotka kuljettavat toimistoonsa leipää, keksejä, jälkiruokia ja kaikenlaista kahvia; Jos sinulla on tämä palvelu, voit houkutella asiakkaita, joilla ei ole aikaa mennä kahvilaan syömään ja juomaan jotain herkullista.

Markkinointistrategiat teknologian avulla

Luo verkkosivu: Suurimmalla osalla väestöstä on pääsy Internetiin, ja monet ihmiset käyttävät sitä etsiessään ravintoloita, baareja, kauppoja ja kahviloita. Tästä syystä luo värikäs ja houkutteleva verkkosivusto, jonka avulla voit julkistaa yrityksesi. Älä kuitenkaan käytä verkkosivuja suunnitellessasi valokuvia peittäviä värejä, ja kirjaimet eivät ole erotettavissa.

On tärkeää, ettet lisää monia sanoja, vaan lähetä valokuvia, jotka eivät paina liikaa valikostasi, lisää sijaintisi, yhteystietosi, valikko, jossa on päivitetyt hinnat, ja voit lisätä osion, jossa asiakkaat kertovat mielipiteensä kokemuksestaan asunut yrityksessäsi. Päivitä sisältösi usein.

Sosiaaliset verkostot: Monet ihmiset menevät sosiaalisiin verkostoihin etsimään tuotteita ja palveluita, joten on tärkeää, että mainostat yritystäsi sosiaalisissa verkostoissa, kuten Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa, joilla on paljon käyttäjiä. Näissä verkoissa sinun on jaettava kahvilan, valikon, tarjousten ja kilpailujen tiedot.

henkilö, joka valmistaa kahvia asiakkaalle

Älä unohda ladata valokuvia ja lyhyitä videoita valikostasi ja henkilökunnasta, joka valmistaa näitä herkullisia ruokia ja juomia, voit jopa asentaa valokuvia paikasta, mutta sen on oltava siisti ja puhdas; valokuvat myyvät enemmän kuin tuhat sanaa. Pysy aktiivisena sosiaalisissa verkostoissasi.

Huoneessa on ilmainen Wi-Fi: Matkapuhelimet ovat olennainen osa jokaista ihmistä, ja siksi monet asiakkaat etsivät kahviloita, joissa on ilmainen Wi-Fi ja jotka yhdistetään heidän matkapuhelimeensa juoden hyvän kupin kahvia tai syömällä aamiaista.

Kun olet lukenut tämän viestin kahvikupilla kädessä, sinun on nyt ryhdyttävä töihin ja osoitettava luovuuttasi paitsi tiloissa, verkkosivustolla, sosiaalisissa verkostoissa, myös ruokien ja juomien maussa ja esittelyssä, koska tämä tekee sinusta erottua kilpailijoista ja auttaa houkuttelemaan paljon asiakkaita.