Skip to content

Kuinka tietää, mikä on hyvä sijoitus tai luottotulos – nopea ja helppo

13 de elokuu de 2021
hombre muestra dinero billetes calificacion crediticia buen puntaje 11343

Luottoluokituspiste voidaan määritellä parametriksi, jonka on tiedettävä rahoituslaitokset jolle aiot mahdollisesti hakea luottoa tai rahoitustuotteiden tyyppiä; tämän pistemäärän tuottamaa arvoa käytetään viitteenä.

Jos aiot hakea lainaa pankista ja ajatus tästä termistä (luottoluokitus) kuulostaa sinulle tutulta, suosittelemme, että jatkat tämän artikkelin lukemista saadaksesi selville, millainen pisteet ovat, ja miksi se on niin tärkeä saada luottoa.

Mikä on luottoluokitus?

Kaikenlaiset pankki- ja / tai rahoitusyhteisöt ovat yleensä melko varovaisia myöntää luottoja. On ymmärrettävää, että maksukysymyksiin liittyy epäluottamusta, kun puhutaan kolmansista osapuolista ja vieraista.

Yleensä hyvitetyillä rahasummilla on suuria määriä, eikä ole olemassa rahoitusyhtiötä tai pankkilaitosta, joka olisi valmis antamaan lainattua rahaa olematta varma saada ne rahat takaisin.

Tätä tarkoitusta varten päästäkseen pois epäilyksistä tai saadakseen luottaa luotonannon yhteydessä yksityisille tai oikeushenkilöille pankit käyttävät luottoluokituspisteiden tietoja ja voivat siten myöntää a luotto mahdollisimman pienellä riskillä menettää ne rahat.

Tämä luottotulos tai sijoitus on numeerinen tai kirjainarvo, joka edustaa a riski -indeksi. Puhumme tiedoista, yleensä kolminumeroisista, jotka määrittävät asiakkaan luottamuksen, joka etsii velkojaa rahoittamaan itseään.

Tällöin pankit esimerkiksi lainaavat korkoa edellyttäen lainattua rahaa sille, joka aikoo pyytää sitä (luottoa) sen perusteella, ovatko pankit luottoluokitus se on hyvä. Jos ei, rahoituslaitos voi ja sinun on hylättävä pyyntö.

Milloin luottoluokitusta voidaan pitää hyvänä?

Siksi on tietenkin erittäin tärkeää saada korkeat pisteet tässä pätevyydessä. Tämän pistemäärän voivat mitata suuret yritykset tai niitä kutsutaan myös virastoiksi perustaa tuomiosi kuten asiakas on osoittanut.

Yksi näistä virastoista on VAKIO & KÖYDÄN, jonka tehtävänä on heittää pisteitä kirjaimilla ja / tai numeroilla sen vakuuden määrittämiseksi, jolla asiakas on rahoituslaitoksen edessä, kun hän pyytää lainaa.

AAA, AA + ja AA- korkeimmat pisteet otetaan huomioon. Ensimmäinen tarkoittaa, että olet asiakas maksimaalinen turvallisuus velan maksamisen yhteydessä; toinen ja kolmas edustavat korkeaa turvallisuutta ja maksukykyä, ja niin lista jatkuu ja saavuttaa C -kirjaimen D, joka ilmoittaa, että asiakkaalla on paljon vakavaraisuusriskiä ja että se voi olla huono pyytämieni luottojen maksamisen kanssa .

Tämä on tapa ilmaista luottotiedot, jotka kuuluvat edellisessä osassa mainitulle virastolle, mutta on muitakin tapoja kuvata luottotiedot. luokitusalue luottotiedot, jotka ovat riippuvaisia ​​eri virastoista, joita voi olla sekä Espanjassa että kaikkialla Euroopassa ja ympäri maailmaa.

Kuinka saada hyvä luottoluokitus tai pistemäärä?

Jos sinulla ei ole koskaan ollut pankkilainaa tai sinulla on luottokortti, on pohjimmiltaan mahdotonta saada tällaisia ​​pisteitä, koska sinulla ei yksinkertaisesti ole tietuetta, jonka perusteella voit määrittää sen.

Jos tämä on sinun tapauksesi, suosittelemme, että valitset pyytää uusia luottoja ja pienet (tai pankkilaitoksen tarjoamat) kyseisen rahoituslaitoksen käyttäjänä. Kun sinulla on se tai sinulla on luottokortti, yritä käyttää sitä 50% määrä, ja maksa vastaavana päivänä yhdessä korkojen kanssa sinulle hyvitetyt rahat.

tytöt käyttävät luottoa hyvästä luottotuloksesta

Jos sinulla on jo ollut mahdollisuus saada akkreditointi, suositus on, että maksat ja maksaa kaikki ajallaan, viettämättä päivää. Voit jopa hallita maksutapaasi osoitteessa a automatisoitu mekanismi jossa sinulta veloitetaan velkasi vastaavana päivänä. Tämä auttaa varmasti nostamaan pisteitäsi.