Skip to content

Kuinka tietää, onko Windows -laitteeni aktivoitu pysyvästi – nopea ja helppo

25 de elokuu de 2021
activar windows 10

Kuten kaikkien pitäisi jo tietää, Windows -lisenssin käyttö ei ole ilmaista, ja jotta voit nauttia siitä ja kaikista sen eduista, sinun on ostettava lisenssi. Kun tämä ostos on tehty, on aktivoitava eikä aiheuta enää ongelmia.

Mutta usein tapahtuu, että se poistetaan käytöstä eri syistä ja siitä tulee päänsärky. Oppia miten tiedän, onko Windows aktivoitu pysyvästi, helposti ja nopeasti.

Yksi näistä eri syistä voi johtua siitä, että teet muutoksen tietokoneellesi laitteistosta. Ja tämä voi saada Windowsin poistumaan käytöstä turvallisuussyistä. Siksi seuraava artikkeli näyttää sinulle kuinka tietää, onko Windows -laitteeni aktivoitu pysyvästi, helposti ja nopeasti.

Meidän on muistutettava, että meillä ei ole Käyttöjärjestelmä aktivoitu Windows voi olla erittäin vaarallinen. Tämä johtuu siitä, että emme voi päivittää turvajärjestelmiämme ollessaan online -tilassa. Puhumattakaan niistä rajoituksista, joita meillä on, kun Windowsia ei aktivoida.

Vaikka voimme myös poistaa automaattiset päivitykset ikuisesti, järjestelmä vaatii tiettyjä päivityksiä, jotta se toimisi kunnolla. Siksi tuomme sinulle seuraavan opetusohjelman, joka selittää yksinkertaisia ​​vaiheita Sinun on annettava tietääksesi tietää, onko Windows -laitteeni aktivoitu pysyvästi, helposti ja nopeasti.

Mistä tietää, onko Windows -käyttöjärjestelmä pysyvästi aktivoitu?

Seuraavat ohjeet, jotka aiomme antaa sinulle, jotta voit tietää tai selvittää, onko Windows -käyttöjärjestelmä pysyvästi aktivoitu. Ne suoritettiin tietokoneella, jossa oli Windows 10. Käyttö on erittäin todennäköistä, että tämä vahvistus eroaa hieman Windows -järjestelmissä muista versioista, kuten 8, 7, XP tai Vista.

Ensinnäkin, mitä aiomme tehdä, on siirtyä suoraan hakupalkkiin, tämä on vasemmassa alakulmassa. Siellä aiomme kirjoittaa cmd, se näkyy ensimmäisenä vaihtoehtona Komentokehote ja valitsemme sen. Näkyviin tulee musta ikkuna, jossa on erilaisia ​​komentoja ja kirjallisia ohjeita.

Tässä kirjoitamme seuraavan komennon slmgr – lauseke ja sitten aiomme painaa Enter -näppäintä, tämä toiminto sallii pienen ikkunan näyttämisen. Siinä voimme nähdä ja tietää, onko Windowsin aktivoitu pysyvästi tai jos sillä on päinvastoin viimeinen voimassaolopäivä.

Mitä tehdä, jos Windowsia ei ole aktivoitu pysyvästi

Jos suoritat edellisen toiminnon ja sinua näyttävässä ikkunassa, se osoittaa, että Windows ei ole pysyvästi aktivoitu ja siinä on Viimeinen käyttöpäivä. Tämä osoittaa, että tietokoneellesi on asennettu piraattiversio Windowsista. Ja sinun on kaikin keinoin hankittava lisenssi, jonka avulla voit aktivoida laillisesti.

Suosittelemme vierailemaan virallisilla sivuilla Windows joka tarjoaa sinulle tietokoneellasi käyttämäsi version lisenssin. Nämä lisenssit löytyvät erittäin edulliseen hintaan, 15–20 dollaria. Ja voit myös löytää verkkosivustoja, joilla he voivat selittää niiden asentamisen, tämä on myös erittäin helppoa.

Kuten olet ehkä huomannut, ei yleensä ole kovin vaikeaa tarkistaa ja tietää versiosi tilaa Windows 10. Sinun oli vain annettava komento ja sinulla oli ensikäden tiedot, joita etsit. Ei vaivaa, ei vaivaa ja kirjoittamatta pitkiä komentoja, jotka voivat hämmentää sinua.

tietää onko windows aktivoitu

Tässä opetusohjelmassa pystyimme tarjoamaan sinulle yksinkertaisia ​​ohjeita, joita voit soveltaa selvittää, onko Windows -käyttöjärjestelmä pysyvästi aktivoitu. Ja annoimme myös joitain suosituksia, jotka sinun tulee noudattaa, jos Windowsissa on vanhentumispäivä, mutta myös jos haluat sen, voit aktivoida sen pysyvästi.