Skip to content

Kuinka voittaa siviilioikeudellinen tai oikeudellinen oikeusjuttu luottokorttirahoille

13 de elokuu de 2021
planillas porcentaje libro 12091

Siviili- tai oikeusjutun nostaminen luottokorttivelkaa vastaan ​​on yleisempi kuin luulet, arvioidaan, että joka kymmenestä heillä on luottokortit, 2 kantaa velkojaan oikeusjuttuja.

Kun ostat luottokortin pankin tai rahoituslaitoksen kanssa, allekirjoitetaan kortin vastaanottamista koskeva sopimus, jossa hyväksytään maksamaan korko ja velkasumma.

Henkilö, jolla on rahavelkaa luottokortilta, on vaatimus maksaa tämä sama tavalla, jolla se oli velvollinen tekemään niin, mutta yleensä tapahtuu, että jonkin odottamattoman tapahtuman tai sattuman vuoksi korttia ei voi peruuttaa.

Mitkä ovat oikeudelliset seuraukset, jos luottokorttia ei makseta?

Hyväksymällä luottokortin olet samaa mieltä sopimuksen pankin kanssa tai rahoitusyhteisö, tämä sopimus velvoittaa henkilön maksamaan korot, viivästykset ja kulutetun summan.

Yleensä pankki soittaa tai ilmoittaa velalliselle, eikä se peruuta luottokortin rahavelkaa, ja maksusopimukset voidaan tehdä.

Jos pankin ilmoitukset jätetään huomiotta, luottokorttia vastaanotettaessa allekirjoitetun sopimuksen perusteella se voi haastaa siviilioikeuden tai tuomioistuimen käsiteltäväksi milloin tahansa, ja jos hän voittaa tuomion, he voivat saavuttaa takavarikoida vastaajan omaisuus.

Vastaamaan vai ei luottokortin velkavaatimukseen?

Joissakin luottokorttia koskevissa oikeusjutuissa vastaaja ihmettelee, onko Vastaa tai ei koska se yleensä tunnistaa tosiasian, että hän on käyttänyt luottokortin saldon.

Kun vastaaja luottokorttivelkoista ei vastaa vaatimukseen, kantaja, pankki tai rahoituslaitos saavat tuomio sinua vastaan ja tällä tavalla se alkaa kerätä velkaa.

pankkitilit voidaan jäädyttää tällä tavoin rajoitetaan niiden rahan saantia, jotka heillä voi olla, ja huolestuttavammissa tapauksissa he voivat lopulta suorittaa omaisuutensa takavarikoinnin.

Kun vastaat velkavaatimukseen luottokortilla, voit pyytää kuulemisen lykkäämistä, jolloin sinulla on aikaa kuulla lakimies tai lakimies.

Vastaavasti tuomaria voidaan pyytää vähentää vaadittua määrää luottokorttivelkoja varten. Joissakin tapauksissa on mahdollista pyytää sinulle parhaiten sopiva maksusuunnitelma.

Kuinka voittaa luottokorttivelka?

Kun pankit jättävät a kysyntä velkojen perimiseksi erityisrahoituksessa, kuten luottokorteissa, he ilmoittavat todisteena vain korttisopimuksesta ja tiliotteesta, jonka he itse vastaavat.

siviilioikeudellinen kanne luottokortille

Toisaalta pankki esittää siviili- tai oikeusvaateen, jonka tarkoituksena on hakea maksu ja itse luoma todiste, tiliote tai vakavaraisuus.

Kun menet huoltoasemalle ja kulutus peruutetaan luottokortilla, allekirjoitetaan laskuksi kutsuttu asiakirja, alkuperäinen säilyy laitoksessa ja kopio toimitetaan ostajalle.

Pankki on kantaja -asemansa vuoksi velvollinen esittämään tiliotteen ja luottokorttisopimus, Velkojen perustelemiseksi jokainen lasku eri laitoksista, joissa luottokorttia on käytetty.

Siksi sen mukaan, mitä oikeusjärjestelmäVain esittämällä laskut vastaajan alkuperäisellä allekirjoituksella voit tehdä vaatimuksen luottokortin veloittamisesta.

Näin asianajaja tai oikeudellinen neuvonantaja voi puolustaa vastaajan vaatimusten puuttumista tai todeta, että pankin tai rahoituslaitoksen esittämä vaatimus puuttuu oikeudellinen peruste.