Skip to content

Kuinka yhdistää Disney + Google Assistantin kanssa – Löydä äänikomennot

4 de syyskuu de 2021
disney intro 14446

Voinko linkittää Disney + -tilini Google -avustajaan? Kuinka voin linkittää tai yhdistää Disney + -tilini Google Assistantiin? Mitä vaiheita minun on suoritettava, jotta voin yhdistää Disney plus -palvelun Google Assistantiini?

Jos tiedät, miten Google Assistant toimii, tuomme sinulle hyviä uutisia, ja nyt voit yhdistää Disney + -tilisi. Tällä tavalla näet koko luettelon joka tarjoaa tämän palvelun sarjoista ja elokuvista äänikomennoilla.

Jos et tiedä miten Google Assistant toimii, älä huoli. Miracomosehacessa tarjoamme sinulle täydellisen oppaan, jotta voit yhdistää Disney + -tilisi Google -avustajaan.

Mitä hyötyä on älylaitteiden ja verkkopalveluiden synkronoinnista?

Älylaitteiden ja palveluiden yhdistämisen suuri etu on kyky jakaa tietoja laitteiden välillä. Voit esimerkiksi avata sähköpostin useilla laitteilla samanaikaisesti. Voit siis lukea tietoja tai lähettää sähköpostia sekä puhelimesta että tietokoneesta.

Samoin synkronoimalla laitteet voit Jaa kuvia, valokuvia tai videoita puhelimesta televisioon. Tällä tavalla voit nähdä matkapuhelimeesi tallennetut tiedostot television suurelta näytöltä.

Tämä prosessi tapahtuu myös online -suoratoistopalveluissa. Voit linkittää Disney + -tilisi Googlen avustajan kautta ja jakaa elokuvia tai sarjoja puhelimesta älytelevisioon. Samoin, kun älylaitteet on yhdistetty palveluihin, voit hallita niitä paremmin.

Disney + -kokoonpano, jolla voit tutustua luetteloon äänikomennoilla

Palvelu yhdistää Disney + -alustan Google Assistantiin on suhteellisen uusi. Näin ollen tämän suoratoistopalvelun saavutettavuutta ja toimintaa voidaan ohjata äänellä. Tämä toiminto voidaan suorittaa millä tahansa älylaitteella, mukaan lukien televisiot

Linkitä tai liitä Disney + -tilisi Google -avustajan, Google Assistantin, avulla on monia etuja. Niiden joukossa on nähdä Disney plus Android- tai iOS -mobiililaitteellasi äänikomennolla.

Lisäksi yhteysprosessin suorittaminen on äärimmäisen helppoa. Jos haluat linkittää Disney + -tilisi, sinun on vain asennettava ja määritettävä Google Assistant espanjaksi. Jos osaat englantia, avustajan kieltä ei tarvitse vaihtaa.

Koska voit linkittää tai yhdistää Disney plus -tilisi Google -avustajaan, voit hallita toistoa. Voit pyytää avustajaa lisäämään äänenvoimakkuutta, keskeyttämään, kelaamaan eteenpäin, kelaamaan taaksepäin tai muuttamaan sitä.

linkitä disney -tili ja Google -avustaja

Disney plus on suoratoistopalvelu joka on poistunut merkittävästi sen käynnistämisen jälkeen. Kun voit yhdistää sen Google -avustajaan, voit katsella mitä tahansa sarjaa tai elokuvaa mukavasti ja yksinkertaisesti. Näin voit unohtaa ohjaimet ikuisesti.

Vaiheet Disney +: n linkittämiseksi Google Assistantiin

Disney Plus -tilin linkittäminen Google Assistantiin, joka tunnetaan nimellä Google Assistant, on erittäin yksinkertainen. Tällä tavalla pääset Disney Plusiin helposti äänikomennoilla.

Jos haluat linkittää Disney + -tilisi Google -älykaiuttimeen ja Google Assistant -tukeen, sinun on annettava sovellus Googlen etusivu tai Google Home. Tämä on tehtävä mobiililaitteestasi.

Sitten sinun on koskettava aloitusnäytössä valokuvaasi tai profiilikuvakettasi, jolloin voit käyttää profiiliasi ja aloittaa avustajan määrittämisen.

Kun olet profiilissasi, sinun on valittava vaihtoehto ”Ohjatut asetukset” o ”Ohjatun asennuksen määritys”. Näyttöön tulee sarja palveluja.

Sinun on napsautettava ”Video ja kuvat” ja näet joukon vaihtoehtoja, kuten Netflix tai YouTube Kids. Palveluvaihtoehdoissa sinun on vain napsautettava Disney plus ja sitten ”link Disney +”.

Lopuksi sinut ohjataan Disney +: n pääsivulle ja sinun on kirjauduttava sisään vain käyttäjätiedoillasi.

Jos ei Disney + -linkitysvaihtoehto tulee näkyviin Mutta jos sinulla on muita videopalveluvaihtoehtoja, älä huoli. Sinun tarvitsee vain odottaa muutama tunti, kunnes vaihtoehto on käytettävissä alueellasi.

Opi otsikoimaan ääniä

Helpoin tapa löytää otsikot tai elokuvat, jotka haluat nähdä Disney +: ssa, on käyttää äänikomentoja. Nyt kun olet linkittänyt Google Assistant -tilisi Disney + -palveluun, osoitteeseen saat kaiken irti voit käyttää erilaisia ​​komentoja. Komennot koostuvat komennoista, jotka annat Google Assistantille.

Google -avustaja disney -tilille

Komennon pitäisi alkaa sanoilla Ok Google tai Hey Google, jota seuraa kehote tai komento Googlelle. Jotkut eniten käytetyt komennot ovat:

  • Hei Google / Ok Google, katso sarja / elokuva / dokumentti mobiililaitteella / TV: llä / tietokoneella / tabletilla.
  • Hei Google / Ok Google, katso sarja / elokuva / dokumentti mobiililaitteellasi tasan tunnissa.
  • Hei Google / Ok Google, laita tekstitykset (kielellä) parhaillaan toistettavaan sarjaan / elokuvaan / dokumenttiin.
  • Hei Google / Okei Google, kirjaudu lasteni tilille ja laita sarja / elokuva / dokumentti mobiililaitteelle.

Näin voit sanoa ok Google, katso Pieni merenneito puhelimessa ja elokuva toistetaan automaattisesti puhelimessa. Samalla tavalla voit käyttää näitä komentoja sarjoille ja muille laitteille. Joten voit sanoa puhelimestasi: Ok Google, katso Clone wars televisiosta ja televisio käyttää Disney + -tiliä ja tulet katsomaan tätä Star Wars -tarinaa.

Disney + ja sen yhteensopivuus Smart TV: ssä ja älylaitteissa

On olemassa suuri määrä älylaitteita, jotka ovat yhteensopivia Disney + -alustan kanssa, mukaan lukien monet älytelevisiot. Tämä suoratoistopalveluun liitettävissä tärkeimmistä älytelevisioista se erottuu LG Smart TV sukupolvi 2016 eteenpäin.

Toinen alustan kanssa yhteensopiva televisio on Samsung Tizen Smart sukupolvesta 2016 lähtien lukuun ottamatta näyttöjä, joiden käyttöjärjestelmä on OS Orsay. Samalla tavalla Android -televisiot ovat yhteensopivia ja ne voidaan yhdistää Disney +: een, lukuun ottamatta Lollipop 5.0 -mallia alempia televisioita.

Lopuksi luodut televisiot stai Roku -yhtiö voidaan linkittää tähän alustaan. Siksi useimmat Roku -televisiot ovat yhteensopivia, lukuun ottamatta hyvin vanhoja, kuten Roku LT: tä.

Toisaalta myös muut älylaitteet ovat yhteensopivia Diney +: n kanssa. Nämä laitteet voivat olla käyttöjärjestelmiä Android -puhelimet korkeampi kuin Lallipop 5.0 ja IOS -brändi, kaikki matkapuhelimet, jotka laskevat, ovat NIIN suurempia kuin 12.0. IPod tai iPad on yhteensopiva vain Disney + -sovelluksen kanssa, ei selainten kanssa.
Muita laitteita voivat olla tietokoneet, sekä kannettavat että pöytätietokoneet, tabletit ja jopa älykkäät jääkaapit.

Google-kotisivu: Ikkuna monisovelluksisille ääniohjauksille

Google Home -sovellus on työkalu, joka on luotu tekemään asetuksia ja hallitsemaan asioita laitteiden kaiuttimien kautta. Tämä sovellus toimii Google Assistantin kanssa, työkalu, jonka avulla ihmiset ovat vuorovaikutuksessa suorittaakseen käskynsä.

Tämä sovellus ohjaa muita laitteita siitä lähtien toimii kaukosäätimenä puhelimesta. Voit myös ohjata älykkään kodin valoja, kameroita, äänilaitteita ja paljon muuta.

linkitä disney -tili älylaitteeseen

Sovellukset, jotka ovat yhteensopivia Google Assistantin kanssa

On olemassa suuri määrä sovelluksia, jotka ovat yhteensopivia Google Assistantin kanssa, ja itse asiassa määrä kasvaa joka päivä. Niistä, joilla on paras toiminto ääniohjaimen kautta, ovat suosituimmat sovellukset, kuten Youtube, Google Play Musiikki tai Spotify.

Samoin Streaming -palvelut ovat yhteensopivia tämän avustajan kanssa. He erottuvat heistä Netflix, HBO, Disney + ja Amazon Prime Video. Muita tärkeitä Google Assistantin sovelluksia ovat Google Home, IFTTT, Maps, Lifx, Google Translate, Calendar, Time Meter ja Clock.

Google Assistant -työkalut

Google Assistantin tarjoamat työkalut tai mahdollisuudet ovat rajattomat. Koska Google pyrkii aina parantamaan avustajansa ja tarjoamaan lisää palveluita sen kautta. Yksi näistä työkaluista on, että voit aloittaa päiväsi a Informatiivinen yhteenveto säästä, päivän tapahtumista ja muita asioita vain sanomalla Ok Google, hyvää huomenta.

Samalla tavalla voit tehdä tämän avustajan laittaa musiikkia soimaan YouTubesta tai Spotifysta ja jopa laulaa kappaleita. Siinä on myös toimintoja tunnistaa kenenkään ääni, toinen soittaa sinulle toisella nimellä tai muuttaa lämpötilan mittausta.

Lopuksi voidaan mainita muita tärkeitä työkaluja, kuten a käännös tarkkaa sana, jota tarvitset. Samoin kuin sanan määritelmä, jos se on mitä tarvitset. Samoin, voit löytää paikkoja ja yleisen mielenkiinnon kohteita kuten kartat, puistot, ravintolat, museot, koulut tai stadionit.