Skip to content

Mitä tehdä, jos Disney Plus ei kuule televisiossa tai Android Mobile -laitteessa – Korjaa virhe

4 de syyskuu de 2021
telefono aplicacion disney plus 14370

Kuten tiedämme näinä karanteenipäivinä, etsimme tehokasta häiriötekijää, joka saa meidät tuntemaan olonsa hyväksi ja tietysti kaikin tavoin mukavaksi, sillä kukaan ei ole salaisuus siitä, että Internet on kehittynyt nopeasti ja sen myötä, suoratoistopalvelut, jotta viihdeteollisuutta kasvu on ollut nopeampaa maailmanlaajuisestija saa meidät viettämään tuntikausia näytön edessä nauttien.

Parasta niissä on, että niiden avulla voimme saada haluamamme sisällön ilman minkäänlaisia ​​rajoituksia juuri haluamallamme hetkellä ja missä tahansa, mikä luo audiovisuaalisen sisällön yritykset, saada useita käyttäjiä.

Mutta mikään näistä ei olisi ollut mahdollista ilman monia palvelimia, jotka ovat olleet oppaita samalle ja kasvaneet ajan myötä, aina etsimässä parannusta hänen faneilleen.

Suoratoistoalustoilta löytyy erilaisia ​​vaihtoehtoja ja ominaisuuksia, kuten Spotify, joka on omistettu musiikkisisällölle sen julkaisemisen jälkeen, ja myös ne, jotka perustuvat audiovisuaaliseen sisältöön, kuten HBO, Netflix ja tietysti Disney +, jolla on on epäilemättä ollut sen perustamisesta lähtien vuonna 2019 yksi myönteisesti ylistetyistä koko yleisön toimesta.

Kuinka Disney + -suoratoistoalusta toimii?

Näitä alustoja käytetään laajalti maailmanlaajuisesti, koska jonka avulla voimme katsella suosikkielokuviamme ja erilaisia ​​kanaviaYksi käytetyistä on Disney +, ja sen sisällä voimme nauttia sen sisällöstä, jota voimme tarjota, sekä nauttia ja ladata Disneyn tarjoamia elokuvia ja sarjoja, ja tietysti se sisältää muita kehittäjiä, kuten Pixar -yritystä, samalla tavalla yksi suosikeista, joka on Marvel.

Se sisältää myös oppimista parantavia dokumentteja kuuluvat National GeographicilleJotta voimme nauttia tästä kaikesta, meidän on vain tilattava Disney +, jolla on helppokäyttöinen maksutapa, joka on saatavana myös matkapuhelimissa, tietokoneissa ja tableteissa.

Miksi en kuule Disney Plus -ohjelmaa televisiostani tai Android -matkapuhelimestani? – Mahdolliset syyt

Disney Plus on tullut yksi suosituimmista viihdesovelluksista, koska se sisältää ainutlaatuista sisältöä sarjoissa ja elokuvissa. Jos olet vihdoin tehnyt tilin, mutta kun kirjaudut sisään Huomasit, että mitään ei kuulunut, älä epäröi, tässä selitämme, mistä tämän pienen virheen aiheuttavat syyt voivat johtua:

Jos meillä ei ole tarpeeksi tilaa laitteellammeEhkä tämä on syy siihen, että emme voi kuunnella sarjamme, koska monilla sovelluksilla on vain tarpeeksi tilaa, ne asennetaan yleensä virhein. Tässä tapauksessa meidän on vain asennettava sovellus uudelleen.

Toinen ongelma voi olla meidän Internet-yhteysJos jakelijamme ei ole kovin hyvä, sarjan toistaminen korkealaatuisena voi maksaa hänelle työtä, mikä tuo meille sisältöä ilman ääntä. Mahdollinen ratkaisu on heikentää kuvan laatua sovelluksessa.

Jos mikään yllä olevista syistä ei voi johtua virheestä Sovellusasetukset laitteemme sisällä.

Disney Plusin korjaaminen ei sisällä ääntä

Tämä voi tapahtua hyvin usein monien näiden alustojen käyttäjille yhteensopivuusongelman vuoksi tai vain sisäinen sovellusvirhe.

Siksi meidän on tiedettävä, mitä tehdä, jos se tapahtuu, ensinnäkin meidän on varmistettava, että Disney + yhteensopiva television kanssa, ja varmista myös, että se on asennettu oikein, jotta meillä on tarvittava tallennustila sen saamiseksi, koska sattuu, että monet sovellukset asennetaan virheen vuoksi.

älytelevision ohjaus

Ongelman ratkaisemiseksi meidän on vain poistettava sovellus ja asennettava se uudelleen joko matkapuhelimella tai televisiolla. tehokkain tapa tulla kuulluksi.

Toinen tapa on heikentää kuvan laatua, toisin sanoen alenna se HD: stä huonompaan laatuun, ainoa haittapuoli tämän tekemisessä olisi tietysti se, että meillä ei olisi paras kuva, mutta jos voisimme nähdä ja kuulla Disney +: n, sitä me haluamme.

Aseta ääni

Voimme yrittää syöttää tämän vaihtoehdon elokuvien toiston aikana, avaamalla valikon ja valitsemalla näytön yläkulmassa ’Ääni- ja tekstitysasetukset’ Mahdollinen ratkaisu ongelmaan on valita kieli uudelleen, jolla haluamme kuunnella sisältöä, kun sovellus sulkee tämän. Kun avaamme uudelleen, meidän pitäisi kuunnella sarja.

Tarkista sovellusten käyttöoikeudet

Usein tiettyjen sovellusten aiheuttamat ongelmat johtuvat siitä, ettemme anna tarvittavia oikeuksia niiden asianmukaiseen toimintaan, meidän on vain löydettävä itsemme sovelluksen tiedoista, anna käyttöoikeudet ja vahvista, että kaikki on kunnossa.

Tyhjennä sovelluksen välimuisti ja tiedot

Tämä temppu voi olla erittäin tehokas palauttamaan Disney Plus -sovelluksemme juoksevuus, menemme vain sovelluksen tiedot, siirrymme tietoihin ja kosketamme tyhjennettyä välimuistia. Sitten meidän täytyy vain kirjautua sisään uudelleen ja kaiken pitäisi toimia ilman ongelmia.

Mitkä laitteet eivät ole yhteensopivia Disney Plusin kanssa?

Valitettavasti joillekin Disney Plus -sovellus on, kun alustoja päivitetään jatkuvasti ja uusia toimintoja sisällytetään useimpiin sovelluksiin yhteensopimaton hyvin vanhojen laitteiden kanssa tai vanhentunut.

TV -laatikko

Jos meillä on ”TV Box” -laite ei toimiValitettavasti et voi ladata Disney Plus -sovellusta Google Playsta, koska se on ei-sertifioitu laitteisto, joten sovellus estää sen asentamisen suoraan. Tässä tapauksessa meillä on pääsy vain sovelluksiin, joilla on välillinen suhde Disney Plus -palveluun.

  Disney Plusia ei voi kuulla televisiossa tai Android -matkapuhelimessa

Android -matkapuhelin

Jos sinulla on Android -laite, jossa on käyttöjärjestelmä ennen versiota 5.0, se ei ole yhteensopiva Disney Plus -sovelluksen kanssa. Koska sovellus vaatii tiettyjä ominaisuuksia, jotka eivät ole käytössä tässä Android -versiossa, joka on yksi vanhimmista.

Chromecast

Jos näemme Chromecastin tapauksessa Disney Plus -lähetykset laitteiden kautta Android, iOS ja sama Google -selain Chrome tulee vain Disney + -sivustolle.

Kuinka voimme parantaa Disney Plusin ääntä

Jotta voimme nauttia Disney Plusin sisällöstä täysimääräisesti, meidän on pidettävä mielessä, että ääni on varsin tärkeä tekijä, minkä vuoksi laitteemme on pystyttävä toistamaan sitä, koska muuten saamme vain heikkolaatuisen stereoäänen. Disney + sisältää mm Dolby Atmos 5.1 -äänijärjestelmä, jotta voimme nauttia tämän surround -äänimuodon tarjoamasta kokemuksesta, tarvitsemme Dolby Digital Plus (5.1) tai Dolby Atmos -yhteensopivan äänijärjestelmän.

Mitkä ovat Disney +: n käytön edut ja haitat?

Suurimpia etuja on, että voimme nähdä suosikkisarjamme ja -elokuvamme milloin tahansa Disney Channelin alkuperäiseltä kanavalta, kun voimme nähdä sen matkapuhelimelta tai tietokoneelta ja tietysti alustan kautta, jonka voit luoda suotuisia mainostyyppejä.

Sitä pidetään parhaana ja myös eniten streaming -alustana säästäväinen rahan suhteenKoska kuukausihinta katsotaan saataville monille käyttäjille, jotka haluavat liittyä palveluun, tilin luominen on samalla tavalla helppoa, joten lataa Disney + nyt ja nauti.

Heitä vastaan ​​meillä on oltava jonkin verran rajoituksia sen sisällössä Disney +: lla ei ole alkuperäisiä elokuvia tai sarjoja vain Disney -kanava, joten siitä tulee suuri haitta, jota alustan fanit ovat hieman kritisoineet, mutta eivät kuitenkaan ole vähentäneet sen käyttöä ollenkaan.