Skip to content

Vaihda Disney Plus -tilini salasana – nopeasti ja helposti

3 de syyskuu de 2021
logo tv disney 14427

Disney Plus on suoratoistopalveluyritys, The Walt Disney Companyn luoma ja ylläpitämä, Sen julkaisupäivä oli 12. marraskuuta 2019. Disney +: n avulla voimme nähdä kaikki Disneyn alun perin luomat sarjat ja elokuvat vanhimmasta uusimpaan.

Sen koko luettelo on saatavilla, eikä se ainoastaan ​​salli meidän nähdä kaikkea Disneyn luomaa, vaan se näyttää myös kaikki sarjan, elokuvat, shortsit ja dokumentit Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, 20th Century Fox ja Blue Sky Studios.

Tämä alusta ilahdutti kaikkia Disneyn käyttäjiä ja faneja, kun Disney + aloitti toimintansa, koska se antaa meille mahdollisuuden nähdä ehdottomasti kaiken haluamamme aikaan. Alustan lisäksi voit suodattaa niiden nimiä, elokuvien tai sarjojen valitseminen luokittain haluat: animaatioita, lapsia, toimintaa ja seikkailua, komediaa, dokumentteja jne. Päästäksesi Disney Plus -palveluun sinun on ostettava tilaus, jolla on erilaisia ​​suunnitelmia.

Jos se mitä haluat on voi liittyä tähän alustaan Parasta on, että luot Disney Plus -tilin, tämä on melko yksinkertaista, luot vain käyttäjätunnuksesi, liität luottokorttisi, jonka kautta aiot maksaa tilauksen, ja siinä kaikki. Näin et missaa sinua odottavia Disney -klassikoita.

Kuinka voin nähdä salasanani ja käyttää Disney Plus -tilini tietoja

Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä ollaksemme varmoja, että tarvitsemme uuden salasanan tai yksinkertaisesti päivittämme tietomme, on syöttämällä kaikki tiedot suoraan Disney -tililtä.

Voit syöttää suoraan tietokoneeltasi, siirry Disney Plus -sivustolle ja napsauta sitten oikeassa yläkulmassa olevaa profiilipainiketta, napsauta kohtaa, jossa lukee tili, ja näet kaikki Disney -tiliisi liittyvät tiedot, joko laskutustiedot, maksu menetelmiä tai sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi.

Kuinka vaihtaa Disney Plus -tilini salasana, jos olen unohtanut sen

Unohda salasanamme Se on jotain, mitä meille kaikille on tapahtunut loputtomasti ja enemmän, kun meillä on useita sovelluksia, me kaikki asetamme eri salasanan ja kun haluamme kirjoittaa uudelleen, unohdamme ne. Jos unohdat avainkysymyksen, sinun kannattaa valita salasananhallinta Androidille, jotta avaimet säilytetään turvallisesti.

Tapahtuu myös, että monissa tapauksissa jaamme Disney Plus -salasanamme ystävien tai perheen kanssa, jotta he voivat nähdä tai käyttää alustaa, ja sitten haluamme muuttaa sitä, koska ymmärrämme, että monilla ihmisillä on salasana.

Vaihda Disney Plus -salasanasi se on aika yksinkertaista, vaikka on olemassa erilaisia ​​tapoja vaihtaa salasana, joten selitämme vaiheittain, miten se tehdään.

Oletetaan, että tässä tapauksessa jos tiedät Disney Plus -salasanasi, mutta haluat vaihtaa sen, koska et halua muiden ihmisten tulevan profiiliisi. Tämä on yleensä melko ärsyttävää, kun jaat salasanan niin, että henkilö vain katsoo elokuvan ja jatkaa sitten tilin käyttämistä ikään kuin se olisi oma. Vaihda salasana seuraavasti:

Verkkoselaimesta

Jos pidät mukavampaa työskennellä kannettavalla tietokoneella, on ihanteellinen, jos vaihdat salasanasi täällä.

 • Siirry ensin Disney Plus -sivulle ja kirjaudu sisään.
 • Profiilisi pitäisi näkyä oikeassa kulmassa, kirjoita tähän tilaan.
 • Valitse Tili
 • Napsauta sitten Vaihda salasana
 • Sinun on annettava nykyinen salasanasi ja sitten uusi salasana
 • Paina sitten Tallenna.
 • Yleensä sinun pitäisi saada vahvistusviesti tilille, jonka olet rekisteröinyt Disney Plus -palveluun.

Mobiilisovelluksesta

Tottakai, Voit myös muokata ja muokata kaikkia haluamiasi tietoja matkapuhelimestasi, Jos olet ladannut sovelluksen, sillä ei ole väliä, onko sinulla Android tai iPhone, prosessi on täsmälleen sama.

suoratoisto diney +

 • Ensin sinun on löydettävä profiilisi, joka on matkapuhelimesi näytön alalaidassa.
 • Painamalla näemme useita kokoonpanovaihtoehtoja, mutta pääsemme suoraan kohtaan, jossa lukee tili, ja vaihdamme sitten salasanan.
 • Anna nykyinen salasana ja sitten uusi salasana, muista painaa Tallenna.
 • Sinun pitäisi saada sähköposti, jossa vahvistetaan salasanan vaihto.

Suoratoistolaitteet

Onko sinulla Xbox, Apple TV, Smart TV tai mikä tahansa muu suoratoistolaite voit vaihtaa salasanasi helposti sohvalta.

 • Avaa sovellus millä tahansa laitteellasi ja kirjaudu sisään.
 • Valitse vasemmanpuoleisesta navigointipalkista Asetukset -osio ja valitse se.
 • Napsauta sitten tilin kohtaa ja sitten salasanan vaihto.
 • Anna nykyinen salasanasi ja sitten uusi salasanasi.
 • Valitse sitten tallenna ja voila, saat uuden salasanan.

Sinun pitäisi tietää se kun vaihdat salasanaasi Ihmisten, jotka käyttävät Disney Plusia ja sinua, on kirjauduttava uudelleen sisään ja käytettävä uutta salasanaa voidakseen nauttia alustasta.

Nollaa tai nollaa Disney Plus -tilini salasana

On myös tapaus, että haluat syöttää tilisi etkä muista salasanaasiTämä tapahtuu monta kertaa ja enemmän, kun aiemmin vaihdoimme salasanan ja laitoimme uuden, josta emme muista mitään. Jos olet unohtanut salasanasi ja haluat palauttaa salasanan uudella, toimi seuraavasti:

Siirry Disney Plus -sovellukseesi tai sen viralliselle verkkosivustolle. Etusivulla sinun on annettava sähköpostiosoitteesi, paina Jatka ja sitten ”Unohdin salasanani”. Siirry tämän jälkeen Disney + -tiliisi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen ja saat sähköpostiviestin, jossa on kuusinumeroinen pääsykoodi, Tämän viestin saapuminen voi kestää jopa 15 minuuttia, joten älä huoli, jos se ei ole vielä saapunut.

henkilö, joka katsoo disney +: ta näytöllä

Jos olet saanut koodin, siirry Disney Plus -palveluun ja kirjoita se vastaavaan tilaan, kirjoita uusi salasana ja napsauta Jatka. Kun kaikki tiedot on syötetty ja vahvistettu tilisi kirjautumistiedot päivitetään ja sinun on kirjauduttava uudelleen käyttämillesi laitteille, jotta voit jatkaa Disney Plus -palvelun katsomista ja nauttimista.

Hyvät salasanavaatimukset Disney Plus -tililleni

Totuus on, että on erittäin tärkeää pystyä myöntämään sinulle a hyvä salasana Disney Plus -tilille, koska tällä tavalla voimme estää varkauksia tapahtumasta ei -toivottuja tietoja vastaan.

Emme tietenkään voi asettaa erittäin vaikeaa salasanaa, jota emme voi helposti muistaa. Joten parasta on laittaa lause tai jotain, jonka voimme muistaa, mutta voimme lisätä joitakin numeroita, isoja kirjaimia ja numeroita. Tällä tavalla voimme tehdä hyvän avaimen.

Suosittelemme, että vaihdat salasanasi usein, vähintään kerran kuukaudessa. Yritä olla käyttämättä samaa salasanaa useilla tileillä tai laitteilla, testaa ne tekemällä niistä erilaisia. Vältä käyttämästä henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten omaa tai lemmikkisi nimeä, koska se on hyvin ilmeistä. Lopuksi, muista kirjoittaa kaikki salasanasi muistiin näkyvään paikkaan ja älä unohda sitä.