Skip to content

Kyselyn luominen helposti päivämäärien tai alueiden välillä Accessissa (esimerkki)

25 de elokuu de 2021
logo access 3

Tietokoneet ovat nousseet olennaiseksi osaksi eri toimintoja, koska sen tarjoamat suuret työkalut jokaiselle niitä käyttävälle henkilölle, etenkin lataamalla ja asentamalla ohjelmia.

Toimistotyö on yksi monista toiminnoista, joihin on vaikuttanut voimakkaasti ohjelmien kehittäminen, jotka helpottavat kaikkien päivittäin käsiteltävien tietojen käsittelyä, ylläpitoa ja hallintaa.

Microsoftin ohjelmat

Jokaisessa yrityksessä tietyn ohjelmiston käyttö voi vaihdella, mutta ei ole mikään salaisuus, että monien yritysten suosimat ohjelmat ovat niitä, jotka ovat osa Microsoft Office -pakettia.

Wordista ja Excelistä puhutaan paljon, koska se on epäilemättä yksi maailman laajimmin käytetyistä toimisto -ohjelmista. Jokaisella on työkalut, joiden avulla voit erilaisten asiakirjojen toteuttaminen ja jäsentäminen ja tiedostot.

Accessin ulkonäkö

On kuitenkin ohjelmia, jotka ovat jääneet huomaamatta sen lisäksi, että tuhannet käyttäjät käyttävät niitä melko usein. Tietenkin olla osa valittua ohjelmaryhmää, kuten Microsoft Office ja korostus, ei ole helppo tehtävä.

Tällainen on tilanne Microsoft Access, ohjelmisto, joka on kehitetty ja julkaistu vuonna 1992 ja joka on siitä lähtien ollut olennainen osa yrityksiä ja yrittäjiä, joiden on hallittava paremmin ja paremmin tietokantaan tallennettuja tietoja. Sen kehitys on ollut se, että nyt kuka tahansa käyttäjä voi asentaa tämän toimisto -ohjelmiston älypuhelimeensa.

Mikä se on?

Accessia määriteltäessä ei ole paljon sanottavaa, että se eroaa aiemmin mainitusta. Microsoft Access on täydellinen työkalu sinulle, jos tarvitset hallita helposti ja tehokkaasti tietokanta jostain syystä.

Voit lukea tai kuulla paljon, että tämäntyyppiset asiat voidaan tehdä myös Wordin ja Excelin kautta … totta. Näillä kahdella ohjelmalla on niin laaja toiminnallisuus, että erilaisia ​​asioita, joita voit tehdä, on yksinkertaisesti uskomatonta. Ei kuitenkaan mitään parempaa kuin tämän ohjelman tosiasiallinen käyttö erikoistunut tiedonhallintaan ja hallintoon.

Käytön edut

Tämän ohjelmiston käyttö voi aiheuttaa joitain rajoituksia, varsinkin kun se koskee sen käyttöä suurissa yrityksissä, joissa tiedonkäsittelykapasiteetti se voi olla liian vaativa tälle ohjelmalle.

Sen myönteinen vaikutus sekä yrittäjiin että pieniin ja keskisuuriin yrityksiin on kuitenkin valtava. Tämän sarjan eduista erottuvat seuraavat:

 • Todella intuitiivinen käyttöliittymä, jonka avulla voit käyttää sitä ilman suuria vaikeuksia, jos vasta opit käyttämään sitä.
 • Tehokas mitä tulee tuoda tietoja.
 • Kyselyjen luominen esitetään tiedonhallinnan peruspilarina, joka on yksi ohjelman hyödyllisimmistä työkaluista tietojen luomisessa, päivittämisessä ja poistamisessa.

Kyselyn luominen

Tiedetään, mikä on yksi tärkeimmistä Microsoft Access -työkaluista, jos sinulla ei vieläkään ole enemmän tietoa tämän toiminnon käsittelystä, älä huoli, täällä on kaikki mitä tarvitset kyselyn luomiseen, jotta voit käyttää sitä päivämäärille , alueet tai muut haluamasi kriteerit.

luo kysely

 • Sinulla on jo oltava tietokanta luotu.
 • Siirry ”Luo” -välilehdelle.
 • Valitse seuraavassa taulukossa luotu taulukko, joka tallentaa kriteerinä käytettävät tiedot.
 • Sulkee valintaikkunan.
 • Lisää tarvitsemasi kriteerit.
  • Jos haluat neuvotella päivämäärien välillä, jos haluat tutustua 1. huhtikuuta 2020 ja 31. toukokuuta välisiin päiviin, sinun on lisättävä kriteeri ”> # 4.4.2020 # ja < # 5.5.2020 #
 • Napsauta Suunnittelu -välilehden Suorita -kuvaketta.
 • Valmis!

Hallinnoi tietokantaasi Microsoft Accessilla

Voit suorittaa saman toimenpiteen jokaiselle kentälle, johon olet tallentanut tietoja, ja saada siten kaiken irti. Microsoft Accessin tarjoamat edut. Älä odota enää ja kokeile!