Skip to content

Luovan mainonnan myyntiesitteen tekeminen yritykselle helposti ja nopeasti

14 de elokuu de 2021
folleto ventas 10739

Esite on a aika hyödyllinen työkalu kun aiot myydä, koska niissä voit värittää kaikki tiedot tuotteesta, jonka haluat myydä. Voit jakaa sen asiakkaidesi kesken tai lähettää sen suurelle määrälle ihmisiä, jotta he tietävät kaiken tuotteestasi.

On monia alustoja, joilla on kaikki tarvittavat työkalut suunnittele luovia esitteitä myyntiin tai mainontaan yrityksille. Tässä artikkelissa suosittelemme joitain ohjelmia, joissa voit suunnitella ne, ja annamme sinulle vinkkejä niiden toteuttamiseen.

Kuinka tehdä mainosmyyntiesite?

Jos sinulla on yritys ja sinun on tehtävä esite, sinun on pidettävä mielessä, että tavoitteesi määrittäminen on välttämätöntä Mille yleisölle se osoitetaan? Ja miten aiot levittää sitä? Nämä ovat kysymyksiä, jotka sinun on kysyttävä itseltäsi.

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on alustava luonnos ideoiden järjestämiseksi ja rakenteen määrittämiseksi, jota aiot käyttää esitteen suunnittelussa.

On tärkeää, että esite, jonka aiot tehdä tunnistettu brändisi kanssa, voit laittaa logosi siihen. Lisäksi sinun on annettava yhteystietosi, sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, jotta asiakkaat voivat ottaa sinuun yhteyttä.

Suunnittelussa on oltava visuaalisia elementtejä ja kiinnostavaa tietoa, aseta tuotteesta kuvia ja tietoja tuotteen käyttöohjeista ja tuotteen ostamisesta saatavista eduista.

Kirjallista sisältöä varten sinun on käytettävä joitain sopivat fontit. Kirje, jota on miellyttävä katsoa ja jonka koko on ihanteellinen lukemisen helpottamiseksi ja ihmisten huomion kiinnittämiseksi.

Tällä hetkellä on paljon sivustoja, joilla voit suunnittele esite ilman lataamista ohjelmia tietokoneellasi tai matkapuhelimellasi.

Mitä sivuja tai ohjelmia voisit käyttää?

Sivut tai ohjelmat, joiden avulla voit tehdä myyntiesitteitä, ovat uskomattomia, ja jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka eivät tiedä suunnittelusta mitään, älä huoli, koska monet näistä helpottavat työtä, koska ne tarjoavat käyttäjilleen useita työkaluja. Jotkut näistä ohjelmista ovat:

Canva

Canvan verkkosivustolta löydät malleja, tarroja, kuvia, fontteja, värejä ja muotoja, kuten soikeita, joten sinun ei tarvitse olla suunnittelija grafiikkaa luodaksesi haluamasi mallit.

canvan suunnittelusivu

Nämä uskomattomat työkalut saavat sinut tuntemaan itsesi suunnittelun asiantuntijaksi ja voit suunnitella yrityksellesi ihanteellisen myyntiesitteen. Canvasilla on useita ilmaisia ​​työkaluja ja elementtejä, joilla voit muuttaa mallin kokoa, mutta jos tilaat, voit käyttää monenlaisia ​​toimintoja.

Lisäksi Canvalla on sovellus, jonka voit ladata matkapuhelimeesi. Tämä sovellus on saatavana Google Play- ja App Store -kaupoista.

Kustantaja

Kustantaja on a ilmainen ohjelmisto joka tulee oletuksena Windows -käyttöjärjestelmän toimistopakettiin. Se on melko yksinkertainen ja helppokäyttöinen ohjelma, jolla voit suunnitella paljon asioita, mukaan lukien esitteet. Canvasin tavoin siinä on joitain malleja, mutta ne ovat hieman vanhentuneita ja yksinkertaisia.

Virtapiste

Power Point kuuluu myös toimisto -ohjelmien ryhmään, ja tässä ohjelmassa on myös välttämättömät työkalut esitteen luomiseen.

Venngage

Se on sivusto, jossa voit Kirjaudu sisään ilmaiseksi täyttämällä lyhyt kysely henkilötiedoillasi ja sähköpostilla. Venngagesta löydät malleja ajatuskarttojen tekemiseen, kortteja, uutiskirjeitä, bannereita, esityksiä, esitteitä ja paljon muuta myynnin parantamiseksi.

Crello

Se on verkkosivu, jossa voit luoda haluamasi mallit muutamassa minuutissa ja voit Lataa 5 ilmaista luomusta kuukausi. Jos maksat tilauksen, sinulla ei ole rajoituksia, kun haluat tallentaa tekemäsi eri mallit.

Crello on yksi halvimmista verkkosivustoista vain 9,99 dollarilla kuukaudessa, ja voit käyttää kaikkia tämän sivuston tarjoamia työkaluja ja toimintoja.

Picmonkey

PicMonkeyn avulla voit luoda malleja ja muokkaa valokuvia verkossa, ilman tarvetta ladata ohjelmia, sillä on verkkosivu ja sovellus mobiililaitteille.

DesignCap

Tämän verkkosivuston avulla voit suunnitella visuaalisia grafiikoita ja tyylikkäitä esitteitä DesignCapista löydät yrityksellesi ihanteelliset yksinkertaiset mutta ammattimaiset mallit, joiden avulla voit suunnitella upeita esitteitä ilmaiseksi.

Kaikilla näillä sivuilla ja ohjelmissa on joukko kuvia, piirroksia ja typografisia fontteja, jotka täydentävät tekemäsi esitteen suunnittelua.