Skip to content

Mikä käyttöjärjestelmä on parempi LibreELECin ja OpenELECin välillä?

28 de maaliskuu de 2022
computadora escritorio 18717

Jos epäilet näitä käyttöjärjestelmiä, sinun pitäisi tietää, että se ei ole suinkaan vanhentunut, molemmat ovat erittäin suosittuja tällä hetkellä. Nämä Linux-järjestelmät tarjoavat käyttäjilleen helpon ja yksinkertaisen tavan navigoida.

Jos olet epävarma siitä, kumman asentaa, tai haluat tietää niistä hieman enemmän, näytämme sinulle, kuinka se tehdään tässä artikkelissa. Sinun pitäisi tietää se ne ovat hyvin samanlaisia ​​järjestelmiä ja että yleensä sinun tulee valita tarpeisiisi parhaiten sopiva.

Mikä on paras käyttöliittymä LibreELEC- ja OpenELEC-käyttöjärjestelmien välillä?

Paras käyttöliittymä LibreELEC- ja OpenELEC-käyttöjärjestelmän välillä on yleensä vaikea tehtävä. Tämä liittyy enemmän käsitys, joka jokaisella ihmisellä on sitä käyttäessään.

Ensinnäkin on tiedettävä, että molemmat perustuvat Linuxiin ja ovat Kodista peräisin olevia käyttöjärjestelmiä, joten ne toimivat hyvin samalla tavalla.

Ennen kuin aloitat sen käytön, sinun tulee pitää mielessä OpenELEC julkaistiin vuonna 2009. Sitä hallinnoi yksi henkilö, jolle se on rajoitettu useilta osin.

Toisaalta LibreELEC-käyttöjärjestelmä julkaistiin vuonna 2016 eri vaihtoehtona Linux-käyttäjille. Tätä järjestelmää, toisin kuin OpenELEC, ohjaa sille omistautunut ihmisryhmä, minkä vuoksi sen suoritus on parempi.

Mikä käyttöjärjestelmä on helpompi käyttää LibreELECin ja OpenELECin välillä?

Näiden järjestelmien asennus on melko yksinkertaista, sinun on tiedettävä, että laitteistoja on erilaisia, joten sinun on löydettävä tarpeisiisi sopiva. Mitä tulee sen käytettävyyteen, LibreELECin asennus on paljon yksinkertaisempaa. Tämän sivulla on selkeämmät ohjeet mitä tehdä ja vaatimukset.

Molemmat järjestelmät ovat käytettävyyden suhteen hyvin samankaltaisia, kuten OpenELEC:ssä, ne toimivat suoraan Kodin kanssa. Koska käyttöliittymä on erittäin intuitiivinen.

Toisaalta LibreELEC käyttää myös Kodia, joka on erittäin helppokäyttöinen, koska jos olet käyttänyt tätä käyttöliittymää aiemmin, olet erittäin mukava käyttää sitä. Yleensä se on erittäin intuitiivinen käyttöliittymä.

Mitä tulee sen käytettävyyteen, se alkaa kotisivulta, jossa näet valikot ja järjestelmäasetukset. Voit myös navigoida helposti valitsemalla eri elementtejä käytön aikana.

Kuinka mukautusjärjestelmä toimii näissä kahdessa käyttöjärjestelmässä?

Molempien järjestelmien räätälöintijärjestelmät ovat yleensä hyvin samankaltaisia ​​ja erittäin intuitiivisia, koska ne käyttävät samaa Kodin ja Estauryn vakiorajapintaa.

openelec käyttöjärjestelmä

Vakiomukautukset

Mukauttaminen käyttöliittymä molemmat käyttöjärjestelmät ovat Kodi-jakelusta. Joten muokataksesi sinun on siirryttävä Kodi-käyttöliittymän asetuksiin ja määritettävä se mieleiseksesi.

Molemmat järjestelmät ovat tässä suhteessa identtisiä, ja niissä on laaja valikoima lisäosia asennettavaksi molempiin järjestelmiin. Niin kauan kuin mustalla listalla olevia lisäosia ei käytetä. Siksi, ei ole toista parempaa koska ne molemmat käyttävät samaa käyttöliittymää.

”Lisäosien” asennus

Lisäosien asentaminen on yleensä hyvin yksinkertaista molemmissa käyttöjärjestelmissä, koska ne toimivat erittäin hyvin sekä LibreELEC:ssä että OpenELEC:ssä. Näiden asentamiseen Kodi-järjestelmään sinun ei pitäisi käyttää niitä mustalla listalla.

Tämä johtuu siitä, että noin 335 lisäosaa voivat vahingoittaa laitettasi. Sinun pitäisi tietää, että luettelot ovat mahdollisesti vaarallisia koska voimme saada haittaohjelmien tartunnan.

Kuinka usein nämä kaksi käyttöjärjestelmää päivitetään?

Tässä osiossa on eroja molempien käyttöjärjestelmien välillä. Toisaalta OpenELECillä on ajoittain ollut puutteita järjestelmän turvallisuudessa. Yhtä hyvin ongelmia päivitysten ja HTTPS:n käytössä. Tämä voi muuttua ajan myötä, joten järjestelmän nykyisen tilan tarkistaminen ei haittaa.

Toisaalta libreELEC-järjestelmässä on joka kuukausi päivitys, joka työskentelee yhteistyössä Kodin kanssa tehdäkseen käyttöliittymästään paljon sujuvamman. Siten verrattuna näiden kahden välillä tämä on yleensä tehokkaampi, koska sitä johtaa loistava asiantuntijatiimitoisin kuin OpenELEC, jossa se on vastuussa yhdestä henkilöstä.