Skip to content

Mikä on paras tapa myydä käytetyt DVD-, CD- ja Blu-ray-levyt verkossa?

27 de elokuu de 2021
varios discos bluray 10419

Muutama vuosi sitten meillä oli enemmän kuin tavallista, että meillä oli käytössämme erilaisia ​​DVD-, CD- tai Blu-ray-levyjä, usein viihdyttääksemme elokuvia tai videoita. Mutta ajan myötä sen käyttö on vähentynyt huomattavasti, joten digitaaliset alustat ovat voittajia. Jos haluat saada jotain levyiltä, ​​joita et enää käytä, tässä artikkelissa näytämme sinulle mikä on paras tapa myydä käytettyjä DVD-, CD- ja Blu-ray-levyjä verkossa.

Monet ovat ehkä tallentaneet, kun muistan monia näistä levyistä, joita on käytetty muutama vuosi sitten, mutta jos sinulla on niitä talossasi ja haluat hyötyä niistä, älä epäröi jatkaa lukemista ja löytää miten. On monia tapoja saada rahaa tai myydä verkossa, ja tämä tapaus ei ole poikkeus.

Kuinka myydä käytettyjä DVD-, CD- ja Blu-ray-levyjä verkossa?

Kaikilla on jossain vaiheessa elämäämme ollut mahdollisuus käyttää tai ainakin katsella DVD-, CD- tai Blu-ray-levyjä. Ei ole epäilystäkään siitä, että niitä käytettiin laajalti jossain vaiheessa, mutta digitaalisten alustojen valtavan tulon myötä musiikin kuunteluun ja elokuvien tai videoiden katseluun nämä olivat taustalla.

Mitä voit tehdä, jos sinulla on paljon näitä jauheita hyllyssä tai laatikossa? Voit aloittaa Blu-ray-levyjen toistamisen tietokoneelta tai hankkia todellista voittoa myymällä niitä, joita sinulla on verkossa. Vaikka se saattaa kuulostaa hieman monimutkaiselta, se on itse asiassa hyvin yksinkertainen; Ja nykyisten verkkokauppojen suuren määrän ansiosta tästä tulee vieläkin helpompaa.

On monia tapoja saavuttaa tämä ilman ongelmia, joten tässä on yksinkertaiset vaiheet, joihin sinun on ryhdyttävä myy käytettyjä DVD-, CD- ja Blu-ray-levyjä verkossa.

Mistä myydä käytettyjä DVD-, CD- ja Blu-ray-levyjä verkossa?

Jotkut sanovat, että yhden miehen roskakori on toisen aarre, joten kun monien meistä DVD-, CD- ja Blu-ray-levyjen käyttöaika on kulunut, monien muiden kohdalla se on vasta alussa. Itse asiassa monet ovat onnistuneet muuntamaan DVD- tai Blu-ray-levyn muihin muotoihin. Hyödyllisiä sivuja ja verkkokauppoja näille kasvaville markkinoille ovat:

  • Bonavendi. Voit käyttää tätä kätevää sivua Vertaile hintoja ja siten sinulla on yleinen käsitys siitä, mitä odottaa sinua, kun aloitat näillä markkinoilla. Lisäksi voit käyttää sen sovellusta mukavuuden lisäämiseksi.
  • Decluttr. Tämä elektroniikkamyynnin verkkosivusto on ihanteellinen, jos haluat saada hyvää voittoa käytetyistä tietueistasi. Tarvitset vain UPC -viivakoodinumeron, jotta voit aloittaa myynnin ilman ongelmia.
  • Amazonin lunastusohjelma. Vaikka se on vähän tunnettu vaihtoehto, se on itse asiassa erittäin hyödyllinen, jos haluat myydä levyjäsi, koska sen mukaan voit saada 45–65 senttiä CD: ltä.
  • Vapaa kauppa. Voimme sanoa, että tämä ei koskaan petä meitä, koska Mercado Libren ostaminen on aina hyvä vaihtoehto, koska sen käytettyjen tavaroiden markkinat ovat erittäin laajat ja kätevät, kun tarjoamme tuotteitamme.
  • Takaisinosto Express. Tältä erinomaiselta myyntisivulta löydät hyviä elektroniikkatarjouksia, ja voimme jopa kannustaa itseämme myymään levyjämme 45–65 senttiä yksikköä kohti.

valkoinen cd -levy kotelossaan

  • MyyDVDsOnline. Sen nimi sanoo niin, tämä on sivu tarkoitettu DVD- ja CD -levyjen myyntiin, josta voit saada 50–70 senttiä jokaisesta. Vaikka tämä on sen päätavoite, voit käyttää sitä myös muun tyyppisten elektroniikkatuotteiden ostamiseen ja myymiseen.

Nämä ovat vain muutamia vaihtoehtoja, jotka voit ottaa huomioon etsiessäsi sivuja myydä käytettyjä DVD-, CD- tai Blu-ray-levyjä; Vaikka voit myydä niitä myös vanhanaikaisella tavalla: henkilökohtaisesti ostajan kanssa. Tietenkin, jos päätät olla myymättä niitä ja haluat hyödyntää tyhjiä, voit myös polttaa Blu-ray-, CD- ja DVD-levyt Windowsin Resurssienhallinnalla.

Toivomme, että tästä koko oppaasta voi olla sinulle paljon hyötyä ja että saat kaiken irti vanhoista tietueistasi, päätit sitten myydä ne tai haluat pitää ne muistoina muista erityisistä hetkistä.