Skip to content

Mikä on tiedosto, jossa on ITL -laajennus, ja miten ne avautuvat Windowsissa?

26 de elokuu de 2021
mujer mesa laptop

On hyvin yleistä, usko tai älä, mutta vastaanottaa tiedostoja, jotka eivät avaudu, ja mielestämme se on vahingoittunut tai sillä ei yksinkertaisesti ole tärkeitä tietoja. Mutta se ei ole niin, tapahtuu, että tietokoneellemme ei ole asennettu ohjelmaa, mikä ei auta tiedoston avaamisessa. Tätä varten on tärkeää tietää, minkä tyyppinen tiedosto se on, siksi näytämme sinulle Mikä on tiedosto, jolla on ITL -laajennus, ja miten ne avautuvat Windowsissa?

Asiaan perehtymiseksi kerromme sinulle, että on tärkeää, että tunnistat hyvin avattavan tiedoston laajennuksen ja ettet sekoitu ITE -tiedostoihin. Nämä viittaavat iTunes Extra -tiedostoihin, kun taas ITL -tiedostot, katso iTunes Library Files. Ja ne ovat tietokanta, johon iTunes -musiikkikirjaston tiedostot on järjestetty.

Nämä tiedostot sisältävät tietoja kappaleluetteloista, luotuista soittolistoista, kappaleiden partituureista ja jopa kommenteista. Kuten tiedät, iTunes voidaan helposti käyttää Windows -ympäristöissä, voit jopa määrittää sen estämään iTunesin avautumisen automaattisesti Windowsissa.

Mikä on tiedosto, jolla on ITL -laajennus, ja miten ne avautuvat Windowsissa?

Kuten tiedät jo, jos haluat avata minkä tahansa tyyppisen laajennuksen sisältävän tiedoston, kaksoisnapsauttamalla sitä, sen pitäisi avautua. Tietenkin, jos tiedostoyhdistelmät toimivat oikein tai on määritetty oikein. Tai sinulla ei yksinkertaisesti ole tietokoneellasi sovellusta, jonka avulla voit avata ITL -tiedostot.

Joten ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on etsiä tietokoneeltasi oikea sovellus ja jos sinulla on se, sinun on liitettävä se, jotta se voi avata tiedoston. Jos sinulla ei ole sovellusta, etsi se verkosta. Kuten jo mainitsimme, tämä laajennus viittaa iTunes -kirjaston tiedostoihin.

ITL -laajennuksella varustetun tiedoston avaaminen Windowsissa

Siksi ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on tarkistaa, onko sinulla tämä sovellus tietokoneellasi, muuten sinun on ladattava ja asennettava se. Kun olet suorittanut tämän toiminnon, löydät luettelon, joka kuvaa sovellukset, jotka käsittelevät tiedostoja tämän kanssa ITL -laajennus. Nyt sinun on valittava ohjelmakansio.

Sieltä löydät tärkeitä tietoja, mutta meidän tapauksessamme kopioimme vain linkin ohjelman kehittäjän verkkosivustolle. Ja tällä tavalla voit ladata ohjelman asennusohjelman ilman ongelmia ja turvallisesti.

Tärkeintä on, että iTunes toimii täydellisesti Windows -käyttöjärjestelmien ja Mac OS -käyttöjärjestelmien kanssa. Jos tietokoneessa on iTunes -ongelmia tai virheitä, ne voidaan aina korjata.

Jos ohjelma on jo asennettu tietokoneellesi, seuraava vaihe on liitä se ITL -tiedostopääte. Seuraavaksi näytämme sinulle kaksi tapaa suorittaa tämä toiminto. Ensimmäinen koostuu Windowsin rekisterin muokkaamisesta manuaalisesti ja HKEY_CLASSES_ROOT -avaimen käyttämisestä.

Mutta toinen olemassa oleva tapa on suositeltavin ihmisille, jotka eivät ole niin kokeneita, ja se on myös helpompi tehdä. Sinun on tehtävä seuraava, siirry tiedostoon ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella. Valitse sitten pikavalikosta vaihtoehto Avaa, valitse sitten Valitse toinen sovellus ja valitse sitten Lisää sovelluksia.

Seuraava askel on valitse vaihtoehto Etsi lisää sovelluksia tältä tietokoneelta, etsi ohjelma ja valitse sitten Käytä aina valittua ohjelmaa ITL -tiedostojen avaamiseen -ruutu. Lopuksi hyväksy toiminto ja tällä tavalla tiedoston pitäisi avautua ilman ongelmia, jos tämän jälkeen se ei vieläkään avaudu, on mahdollista, että tiedosto on vaurioitunut.

asiakirjan tiedostopääte

Näiden hyvin ohjattujen ITL-laajennusta sisältävien tiedostojen avaamista koskevien ohjeiden jälkeen olemme saavuttaneet tämän artikkelin. Toivomme, että annetuista suosituksista on paljon hyötyä lukijoillemme. Ja että olet oppinut, että se on a ITL -tiedosto ja kuinka ne avautuvat Windowsissa.