Skip to content

Millä alustoilla Facebook Shop sallii minun myydä WhatsAppia, Instagramia, Facebookia …?

26 de elokuu de 2021
moviles facebook shop plataforma

Covid-19-pandemia on vahingoittanut pienempiä kauppiaita, joten monet ovat valinneet sen sosiaalisen median edistämiseksi palveluistasi ja tuotteistasi, jotta voit tuottaa tuloja myös kotoa käsin. Tässä mielessä Facebookin luojat ovat kehittäneet tavan tukea käyttäjiään, myymälää ”Facebook -kauppa”. Lisäksi voit työskennellä millä tahansa alustalla myydäksesi Facebook Shopissa.

Joten budjetistasi riippumatta voit hyödyntää tätä alustaa ansaitaksesi tuloja kotoa ja jopa pitääksesi pienen tai keskisuuren yrityksesi käynnissä, koska myymälän luominen on ilmaista. Alusta tarjoaa markkinoille erilaisia ​​hyödyllisiä lisäosia, ja se linkitetään myös muihin sosiaalisiin verkostoihin; Mitä ominaisuuksia Facebook Shopilla on ja minkä alustojen kautta voit myydä? Näet sen tässä artikkelissa.

Facebook Shopin toiminnot

Myymälän luominen on hyvin yksinkertaista. Ne, joilla on fyysistä liiketoimintaa, mutta jotka sulkeutumisen vuoksi eivät ole pystyneet avautumaan, voivat hyödyntää tätä alustaa aloittaakseen digitaalisen kaupankäynnin. voit helposti muokata virtuaalikauppasi, väreillä ja malleilla, jotka mukautuvat brändisi parametreihin. Yrityksesi koosta riippumatta on aika aloittaa, koska verkkokauppa kukoistaa.

Voit luoda luettelon siitä, mitä tarjoat brändisi kautta, myytävät tuotteet, voit maksaa Facebookille mainostaaksesi kauppasi, voit tehdä suoratoistovideoita alustan kautta ja tarjota tuotteitasi samanaikaisesti; Asiakkaat voivat valita mitä haluavat, ja he voivat myös tallentaa sen, mitä he haluavat ostaa tulevaisuudessa ostoskärry.

Idea luoda virtuaalikauppa on ansaita rahaa, joten Facebook Shop sisältää mahdollisuuden asiakkaillesi maksaa ostoksensa. Luottaa maksutapojen helppouteen. Tämä tallennetaan ostajan tietueeseen, joka antaa positiiviset arviot, jotka hyödyttävät sinua ostoksilla muissa kaupoissa; Mutta millä tavoin voit ottaa yhteyttä asiakkaisiin? Ja mistä alustoista voit myydä tuotteitasi?

Alustat, joita voi myydä Facebook Shopissa

Ajatuksena on, että fyysinen kauppasi heijastuu digitaaliseen maailmaan ja Facebook Shopin kautta voit tarjota tuotteita Instagramin kautta ja jopa linkittää molemmat tilit. Jos asiakkaasi tarvitsevat apuasi tuotteiden ostamisessa ja valinnassa, he voivat ottaa sinuun yhteyttä Messengerin, WhatsAppin tai Instagram DM: n kautta. Kaikki riippuu käytössä olevasta vaihtoehdosta.

On totta, että tällä hetkellä voimme luoda sivuja myytäväksi Instagramissa ja Facebookissa, mutta nämä liittyvät niiden kauppojen sivuihin, joissa osto lopulta virallistetaan. Kuitenkin ajatus yrityksestä, jolla on Facebook Shop, on se asiakas voi tehdä ostoksen poistumatta sovelluksesta. Yhdysvalloissa voit jo hyödyntää tätä alustan ominaisuutta.

Zuckerbergin suunnitelmat eivät rajoitu Facebookiin, hänellä on myös Instagram Shop. Käyttäjät voivat tehdä ostoksia suoraan tarina -selaimelta jälleen poistumatta sovelluksesta; Käyttäjien odotetaan pystyvän tarjoamaan tuotteitaan myös WhatsAppin kautta; näiden alustojen palveluiden ja toimintojen avulla yritykset voivat tavoittaa suuremman määrän asiakkaita.

myydä tuotteita facebook -kaupassa

Vaikka emme tiedä milloin se tulee saatavilla oleva Facebook -kauppa Muualla maailmassa on rohkaisevaa tietää, että riippumatta siitä, kuinka pieni yrityksesi tai myymäläsi on, voit hyödyntää näitä alustoja sijoittaaksesi itsesi digitaaliseen maailmaan ja avataksesi uusia näköaloja, joiden avulla voit jatkaa tuottaa

Tällä hetkellä kotoa poistuminen ei ole vaihtoehto, ainakin toistaiseksi; niin hyödynnä Facebook, Instagram ja WhatsApp päästäksesi verkkokauppaan ja myymään tuotteitasi.