Skip to content

Mistä tiedän, mikä on minun KUVANI, JOSSA ON ENEMMÄN TYKKÄÄ Instagramissa (Esimerkki)

27 de elokuu de 2021
instagram color logo oficial

Tänään aiomme nähdä Mistä tiedän, mikä on valokuvani, jolla on eniten tykkäyksiä Instagramissa?. Kun käytämme sosiaalista verkostoa, haluamme aina olla suosittuja tai saada mahdollisimman paljon ”tykkäyksiä”. Jotta voimme selvittää, mikä valokuva toimi parhaiten, meidän on oltava selkeitä profiilitilastoistamme.

Se ei ole oikein mukava ja varsinkin kun lataamme liikaa valokuvia. Täytyy mennä yksi kerrallaan katsomaan, mikä kaikista kuvista on saanut enemmän tai vähemmän tykkäyksiä; tai esikatsella profiiliasi ennen julkaisemista, se on hieman monimutkaista. Mutta onneksi voit löytää huomattavasti nopeamman tavan tietää, mikä kuvistasi on saanut eniten tykkäyksiä ja myös eniten kommentteja.

Tällä tavalla voit oppia, mitä seuraajasi haluavat nähdä, ja jatkaa samanlaisen sisällön lataamista tullakseen suositummaksi sosiaalisessa verkostossa. Lisäksi verkkosivusto, jota aiomme käyttää profiilimme tilastojen tarkistamiseen, toimii myös muiden profiilien tarkistamiseksi, niiden seuraamiseksi ja niistä pitämiseksi.

Instagram on tällä hetkellä yksi Internetin tärkeimmistä sosiaalisista verkostoista. Siksi on tärkeää säilyttää profiilisi korkealaatuisilla valokuvilla. Varsinkin jos käytät sitä yritysprofiilin kanssa tai tarjoat palveluitasi.

Kiitos eri sovelluksista ja verkkosivustoista. On mahdollista käyttää tiettyjä tilastoja, jotka ovat välttämättömiä julkaisujen optimoimiseksi ja saavuttaa suurempi ulottuvuus mainitussa sosiaalisessa verkostossa. Jotain, joka on välttämätöntä, jos haluat kasvaa Instagramissa.

Ehkä se johtuu uteliaisuudesta, ehkä muista syistä. Ei ole koskaan haittaa, kun on selvää, mikä kaikista lataamistamme valokuvista on vaikuttanut eniten seuraajiin. Jopa uteliaisuudesta muiden sosiaalisen verkoston käyttäjien kanssa.

Kuinka tietää, mikä kuvistani on eniten tykkää Instagramissa

Tällä hetkellä yksi parhaista verkkosivustoista nähdäksesi, mistä kuvistani pidän eniten Gramwiki. Se on verkkosivusto, joka muutamalla sanalla on omistettu analysoimaan Instagram -profiileja perusteellisesti.

Vain kirjoittamalla verkkosivustosi törmäät hakupalkkiin. Sinun on kirjoitettava etsimäsi henkilön tarkka käyttäjänimi.. Voimme käyttää sitä nähdäksemme mainitun profiilin Instagram -tilastot.

Kirjoita vain käyttäjätunnus ja paina Lähetä. Henkilön profiilikuva näkyy seuraajien lukumäärä, seuraamasi ja julkaisusi. Näet viimeisimmät ladatut valokuvat, ja jos menemme hieman pidemmälle, voimme löytää meitä kiinnostavia tietoja.

instagram virallinen logo valkoisella taustalla

Kuinka nähdä valokuvani enemmän Instagram -kommentteja ja tykkäyksiä

Kuten sanottu, sivun alareunassa on kaksi osiota: toinen, jossa lukee ”eniten pidetty”, mikä tarkoittaa ”Pidän siitä enemmän”Ja” eniten kommentoitu ”, mikä tarkoittaa”Useimmat kommentoivat”. Paikalla näkyvät kuvat saavat eniten tykkäyksiä ja kommentteja juuri avaamastasi profiilista.

Mikä parasta, et voi vain käyttää Gramwiki nähdä omat tilastot, mutta voit myös käyttää verkkoa nähdäksesi lähes kaikki sosiaalisen verkoston käyttäjät.

Ja miksi melkein? Ainoa ongelma Gramwikin kanssa on, että jos profiili on yksityinen, meillä ei ole pääsyä sen tilastoihin. Joten se on negatiivinen seikka, joka on otettava huomioon. Yleisesti ottaen se toimii kuitenkin varsin hyvin ja on ainakin toistaiseksi ainoa tapa tietää, millä kuvistani on eniten tykkäyksiä ja kommentteja Instagramissa.

Jos sinulla on kysyttävää aiheesta Mistä tiedän, mikä on valokuvani, jolla on eniten Instagram -tykkäyksiä?. Voit jättää sen hieman alemmaksi kommenttikenttään.