Skip to content

Mitä eroa on S -yhtymän ja C -yhtiön välillä?

25 de elokuu de 2021
corporation 10551

Kysyt itseltäsi Mitä eroa on S -yhtiöllä ja C -yhtiöllä? yksi monista nykyajan talouden ja liiketoiminnan järjestelmistä, lue sitten oppaamme huolellisesti.

Yritys C.

Tyypin C yritykset ovat yleisimpiä Yhdysvalloissa, useimmissa tapauksissa tämä järjestelmä keskittyy lähinnä muutamaan keskeiseen kohtaan. Ensinnäkin yritysten omistajat luovat ”erillisen” oikeusjärjestelmän, jossa ne annetaan vastuuta useille ihmisille.

Tämän päätarkoitus on suojata omistajien omaisuutta mahdollisilta oikeudellisilta haitoilta, joita voi ilmetä tulevaisuudessa.

  • Osakkeenomistajat: osakkeenomistajat ovat luonnollisia henkilöitä, jotka omistavat tietyn yrityksen osakkeita. Voitaisiin sanoa, että he ovat kumppani, joka tarjoaa pääomaa, ja ihmiset, jotka omistavat enemmän yhtiön osakkeita, voivat tehdä päätöksiä sen suhteen, ja he ovat selkeästi yksilöitä, jotka tietävät yrityksen osakkeisiin sijoittamisen edut ja haitat.
  • Ohjaajat: Yhtiöissä on erityyppisiä johtajia, ja jokainen heistä on vastuussa päätösten tekemisestä yhtiön suuntaviivojen suhteen. Yhdysvalloissa on tavallista, että yhtiön eri toimialoilla on johtajia, mutta jokaisen työn ymmärtämiseksi on välttämätöntä tietää erot toimitusjohtajan ja hallituksen puheenjohtajan välillä ja miten teetkö? työt on asetettu.
  • Virkailijat: Virkamiehet kuuluvat usein yrityksen hallitukseen, ja yrittäjät palkkaavat heitä hoitamaan erilaisia ​​hallinnollisia tehtäviä.

Pysyvä olemassaolo

Yksi tyypillisten yritysten mielenkiintoisimmista eduista on se, että niillä on jopa jatkuvuusjärjestelmä yrittäjän kuoleman jälkeen. Tämä tarkoittaa, että yritys voi jatkaa toimintaansa perustajan menettämisen jälkeen.

Uskottavuus

Se, että se on Yhdysvaltojen yleisin yritystyyppi, liittyy myös uskottavuuteen. Yritys, joka toimii C -tyypin yritysmalli, yleensä uskottavuus sijoittajien ja suuren yleisön keskuudessa.

Rajoittamaton kasvukyky

Toinen tämän tyyppisen yrityksen merkittävä ominaisuus on, että sen kasvukyky on rajaton. Toisin sanoen, jos sinulla on hyvä johto rajoja ei ole C-tyypin yrityksen tuottaman voiton kannalta.

S Corporation

Kuten muillakin yhtiöillä, S -yhtiöillä on samankaltaisuuksia kuin C -yhtiöillä. Kummassakin tapauksessa S -yhtiölle on ominaista sisältää ”rajoitetun vastuun suojan”, eli se perustuu LLC -järjestelmään, mikä tuo merkittäviä etuja maksettaessa yrityksen omia veroja.

Joka tapauksessa S -yrityksen perustamiseen liittyy monia asioita, ja sinun on tiedettävä muun muassa kirjanpitotietojen tärkeys päätösten tekemisessä. Siitä huolimatta esittelemme alla joitakin perusasioita.

Kiinteä maksu

S -yhtiön perustaminen edellyttää kiinteän maksun maksamisesta jotka ovat yleensä noin 150 dollaria. Tämä puolestaan ​​liittyy paperityöhön, joka riippuu nimenomaan sen maan tilasta tai alueesta, jossa olet.

yrityksen tyyppi s tyyppi c

Rekisteröintiedustaja

On välttämätöntä käyttää a rekisteröintiedustaja, joka vastaa laillisen osoitteen antamisesta. Tämä tehdään valmistautumalla yritykseen kaikkiin oikeudellisiin asioihin. Tämä osoite tarjoaa asiakaspalvelua aukioloaikoina.

S -yhtiöiden ja C -yhtiöiden väliset erot

Suurin ero S -yritysten ja C -yritysten välillä on se, että S -yritykset tyypillä S on yleensä suurempia etuja verojen suhteen.

Tämä johtuu siitä, että verot siirtyvät suoraan osakkeenomistajien tuottoihin. Tämä tarkoittaa, että osakkeenomistajien on maksettava veroja kuukausittain, joka tapauksessa osakkeenomistajat saavat osinkoja. Siitä huolimatta S -yhtiöissä osakkeenomistajilla on yleensä ensimmäisenä vuonna tiettyjä työntekijöiden oikeudellisia velvollisuuksia.