Skip to content

Mitä komissiota ansaitsen, jos lataan tuotteita Facebook -kauppaan – Facebook -kauppaan

14 de elokuu de 2021
facebook ads tienda shop

Facebook ei ole kauan sitten tarjonnut yleisölle mahdollisuutta sijoittaa kauppa tai kauppa, jonka kautta sekä yksityishenkilöt että pienet ja keskisuuret yritykset voivat myydä tuotteita. Tämä tunnetun sosiaalisen verkoston uusi palvelu on ilmainen ja se on hyvä tilaisuus ladata tuotteita Facebook-kauppaan ja myydä verkossa.

Mitä vaatimuksia henkilön on täytettävä voidakseen ladata tuotteita Facebook -kauppaan?

  • On käytettävä kelvollista sähköpostiosoitetta, joka voidaan sijoittaa Yleiset asetukset -osaan.
  • Luo tili Facebook Shopiin roolilla järjestelmänvalvoja sivullasi.
  • Kauppa voidaan sijoittaa vain Facebook -sivulle, jolla on Shopping -tyyppinen malli; Se on julkaistava ja sen sisällön tulee näyttää vain se, mikä liittyy yritykseesi.
  • Kaupan on laitettava se tuotteet, jotka on julkaistu kelvollisessa valuuttatyypissä ja Facebookin sallima. On hyvä ottaa selvää heidän käyttämistään maksuvälineistä.
  • Myymälä voi myydä vain fyysisiä tuotteita kuten vaatteita, asusteita, kodin sisustusta tai vauvojen ja lasten tuotteita.

Lisätietoja on seuraavalla sivulla, jossa on ehdot, jotka ovat välttämättömiä kauppiaille, jotka haluavat käyttää myymälätoimintoa Facebookissa.

Mitä tapoja on ansaita rahaa Facebook -kaupassa?

Kun määrität Shopping -malliasi, pääset ”Valitse maksutapa” -osaan ja näet kaksi vaihtoehtoa: ”Viesti ostaa” ja ”Maksa toisella verkkosivustolla”; Ensimmäinen on suoramyynti asiakkaan kanssa, sovittamalla viesteillä, miten maksu ja toimitus tapahtuvat, ja toinen on sisällyttää kolmannen osapuolen linkki myyntiin.

Toisella vaihtoehdolla voimme ansaita rahaa palkkioista, kun lataamme tuotteita Facebook -kauppaan; koska yritysten, kuten Amazonin, eBayn, Alibaban tai El Corte Inglésin, eri kumppaniohjelmien ansiosta voimme myydä tuotteitasi linkin avulla joka tunnistaa yrityksesi ja valitun tuotteen, jotta voit ansaita palkkion tapahtumasta.

Mikä on kumppaniohjelma ja miten se toimii?

Kumppaniohjelma on liiketoimintamalli, jossa yritys pyrkii laajentamaan tuotteidensa jakelua kolmansien osapuolten verkkosivustoilla, blogeissa ja sosiaalisissa verkostoissa, jotka ovat vastuussa tuotteen ostamisen edistämisestä ja kannustamisesta seuraajilleen. myynnin jälkeen kolmas, saat palkkion.

Liiketoiminta koostuu kolmesta osasta: mainostaja (yritys, joka omistaa tuotemerkin tai tuotteen), kumppani (web -järjestelmänvalvoja, joka mainostaa tuotemerkkiä tai tuotetta) ja alusta, jossa tarjoukset julkaistaan ​​(Facebook Shop).

Kumppaniohjelman mainostaja antaa sinulle tunnuksen tai koodin Vierailijoiden ohjaamiseksi tuotesivulle tätä tunnusta käytetään myös seuraamaan myyntiä, ansaittuja palkkioita ja tilastoja suorituksestasi mainostajan rekisteröimällä tilillä.

Tämä toiminta vaatii omistautumista, jonka mikä tahansa muu työ ansaitsee, koska hyvän tulon saamiseksi voit helposti sijoittaa 5-6 tuntia päivässä; ja mistä olemme tämän velkaa sinulla on aina markkinointistrategia joka motivoi seuraajiasi ostamaan ja olemaan tietoinen tuotteiden uutisista.

ansaitse rahaa verkkokaupan facebook -kaupassa

Mitä provisioita ansaitsen, jos lataan tuotteita Facebook -kauppaan?

Välityspalkkio tuotteiden lähettämisestä riippuu suoraan kumppaniohjelmasta, johon olet rekisteröitynyt. Prosentit vaihtelevat mainostajan ja tuoteluokan mukaan. esimerkiksi Amazonissa Tarjoa 5–10% jokaisesta myynnistä konkretisoitu; On tärkeää tietää, että yleensä rekisterisi voi kattaa vain tietyn luokan.

Liittymiseen vaadittavat rekisteröinnit ja asiakirjat voivat vaihdella mainostajabrändien välillä, ja niiden saatavuus voi vaihdella myös maittain. siitä syystä sinun tulee tutustua huolella vaatimuksiin näiden yritysten pyytämät, esimerkiksi alla esitetyt:

  • Amazon
  • eBay
  • Alibaba
  • Englannin tuomioistuin

Meillä on monia etuja, joita he tarjoavat meille ansaita ylimääräistä rahaa Facebookissa. Jos se on tavoitteesi, voit ansaita rahaa muitakin töitä verkossa. Toivottavasti siitä on ollut sinulle hyötyä.