Skip to content

Mitä luovia markkinointiideoita ja -strategioita päiväkotihakemukseen haetaan?

24 de elokuu de 2021
guarderia infantil 10405

Ajattelet päiväkodin avaamista, mutta et tiedä miten toteuttaa markkinointistrategioita menestyäksesi, älä huoli, tämä viesti kertoo sinulle mitä luovia markkinointiideoita ja -strategioita voit soveltaa lastentarhassa; Nämä työkalut, vaikka ne ovatkin yksinkertaisia, voivat auttaa sinua erottumaan muista lastentarhoista.

Mitä tarvitset lastentarhan perustamiseen?

Lisenssit ja luvat: Ennen päiväkodin avaamista sinun on rekisteröitävä se maan vastaaville viranomaisille ja pyydettävä lupa, joka valtuuttaa sinut lailliseen työskentelyyn.

Opinnot: Et tarvitse korkeakoulututkintoa päiväkodin avaamiseen, mutta jotkut vanhemmat etsivät päiväkoteja, joilla on pätevää henkilöstöähe tuntevat olonsa turvallisemmaksi tietäessään, että heidän lapsensa ovat pätevien ihmisten hoidossa.

Tila: Sinun on löydettävä talo tai paikka, jossa on riittävästi tilaa lapsille viihtyä. Siksi paikassa on oltava tilaa syödä, nukkua ja leikkiä, ja siinä on oltava myös kylpyhuone ja toimisto.

Hakuhenkilöstö: Kun palkkaat henkilökuntaa auttamaan sinua huolehtimaan lapsista, sinun tulee etsiä päteviä henkilöitä, joilla on ensiapukoulutus ja jotka voivat käsitellä empatiaa, rakkautta ja kunnioitusta sekä lapset että vanhemmat. On tärkeää, että palkkaamallasi henkilöstöllä ei ole rikosrekisteriä ja jos he ovat työskennelleet muissa päiväkodeissa, pyydä viitteitä.

Olennaiset asiat: Ennen lastentarhan mainostamista sinun on varustettava tila lasten ikään sopivilla esineillä, esimerkiksi sinun on ostettava kirjoja, mattoja, pinnasänkyjä, leikkikenttiä, leluja, kylpyammeita ja kylpytuotteita, keittiövälineitä.

Sinulla on oltava myös paperi, maksu, opetuspelit ja taidemateriaalit; on tärkeää, että nämä tavarat ovat turvallisia ja hyvässä kunnossa. Voit ostaa joitain tuotteita sovelluksista, jotka myyvät hyviä käytettyjä esineitä, kuten Vinted tai Wallapop.

Luo sopimus: On suositeltavaa luoda sopimus vanhempien allekirjoittamista varten, ja siinä on määritettävä kuukausimaksu, päiväkodin säännöt, aikataulut ja sakot, jotka voivat aiheutua viivästyksistä.

Luovat markkinointistrategiat, joita voidaan käyttää lastentarhassa

Kun olet suorittanut tarvittavat paperityöt ja ostanut tarvittavat tavarat, sinun on aloitettava markkinointistrategiasuunnitelman kehittäminen lastentarhan markkinoimiseksi ja asiakkaiden houkuttelemiseksi. Tässä muutamia ideoita, joita voit toteuttaa lastentarhassa:

Sijainti: Valitse sijainti, jonka sijainti on esteetön, näkyvä ja helppo löytää; jos se on lähellä yrityksiä, kauppoja ja toimitiloja, sen avulla voit lisätä lasten määrää, koska monet vanhemmat etsivät päiväkoteja lähellä työpaikkaa.

Sisustus: Lastentarhan julkisivun on oltava silmiinpistävää, värikästä ja siinä on oltava logo, joka tunnistaa tilan lastentarhaksi; myös paikan on oltava sekä sisällä että ulkona siisti, puhdas ja hyvin sisustettu koska vanhemmat haluavat saada lapsensa hyvin hoidettuihin tiloihin, jotka välittävät lämpöä ja tuttuutta.

Mainonta: Suusanallisesti on hyvä työkalu tietoisuuden lisäämiseen lastentarhasta, mutta voit myös julkaista julisteita tai jakaa esitteitä koulujen, puistojen tai liikerakennusten lähellä. Toinen tehokas ja laajalti käytetty työkalu ovat sosiaaliset verkostot, joissa voit tehdä ilmaista mainontaa ja tavoittaa enemmän ihmisiä.

vauvat leikkivät karhun kanssa lastentarhassa

Luo verkkosivu: Monet vanhemmat etsivät Internetistä työpaikkaansa lähimpää lastentarhaa, joten verkkosivun avulla voit näyttää heille sijaintisi, yhteystietosi ja ladata valokuvia, jotka osoittavat heille, millainen lastentarhan rakenne on, jotta he voivat nähdä mitä se turvallinen ja mukava paikka lastesi puolesta. Voit myös kirjoittaa vinkkejä verkkosivustollesi vanhemmuuteen ja lastenhoitoon.

Järjestä tapahtumia: Jos budjettisi sallii sen, suorita toimintaa, johon osallistuvat vanhemmat; järjestää myös työpajoja muun muassa koulutuksesta, vanhemmuudesta, ravitsemuksesta, lapsipsykologiasta, sosiaalisista taidoista.

Lastenhoito on arkaluonteinen ala, joten valitse pätevä henkilökunta riittävästi tilaa ja älä unohda suojella jokaisen lapsen turvallisuutta ja koskemattomuutta lastentarhasi hoidossa. Erinomainen hoito ja huomio takaavat onnelliset vanhemmat sekä menestyksen ja kasvun lastentarhassa.