Skip to content

Mitkä ovat asianajotoimiston tilaa ja suunnittelua koskevat vaatimukset asianajajille?

13 de elokuu de 2021
abogado atender cliente oficina 10656

Jos olet lakimies ja aiot luoda tilan harjoittaaksesi intohimoasi, sinun on tiedettävä kaikki tarvitsemasi tila ja oikeudellisen tilan suunnittelu. Jos haluat tietää kaikki yksityiskohdat tästä, älä irrota itsesi laitteen näytöstä ja nauti artikkelista Mitkä ovat asianajotoimiston tilaa ja ulkoasua koskevat vaatimukset asianajajille?

Mitkä ovat asianajotoimiston tilaa ja ulkoasua koskevat vaatimukset asianajajille?

Olennaiset tilat

  • Vastaanotto: Koska ensivaikutelma on ratkaiseva, on tärkeää, että asianajotoimistollasi on hyvä vastaanottoalue, että sillä on vastaanottovirkailija, joka arvioi sekä asiakkaat että toimittajat miellyttävällä tavalla. Tässä tilassa pitäisi olla tuoleja, joilla ihmiset voivat istua ja odottaa mukavasti, ja istuimien määrä on vähintään kolme kertaa suurempi kuin asianajajien lukumäärä. tilan koko se riippuu asianajajien määrästä että he työskentelevät siellä, mutta jotkut jätetään tyhjiksi, jotta paikka ei näy tungosta.
  • Toimistot: Toimistoille varattujen tilojen osalta on otettava huomioon, että jokaisella asianajajalla on oma toimisto, jossa on tilaa vastaanottaa kahta asiakasta samanaikaisesti, vähintään. Lisäksi asianajotoimistolla pitäisi olla tilaa kokouksille; tilan tulee olla kooltaan sellainen, että vähintään kaksi asianajajaa ja jotkut asiakkaat voivat tavata samanaikaisesti.
  • Asiakirjahuone: Sen on oltava helposti ulottuvilla, jotta kaapelit voidaan kytkeä ja että ne pääsevät jokaisen tietokoneen tulostimiin ilman ongelmia; Kaikkien kaapeleihin ja sähköliitäntöihin liittyvien asioiden on kuitenkin oltava palveluntarjoajien helposti saatavilla.
  • Hyllyjä tarvitaan myös laitteiden sijoittamiseen ja tarvikkeiden pitämiseen järjestyksessä ja oikein. Asiakirjojen sitomiseen ja järjestämiseen tulee sisällyttää suuri työpöytä, jossa on riittävästi tilaa, jotta paikka ei ole epämukava. Sinun tulisi myös yrittää noudattaa paikkakuntasi vaatimukset asiakirjahuoneen ilmanvaihdon osalta.

Kotitalouksien tilat

  • Kylpyhuoneet: kylpyhuoneiden tulee sijaita paikassa, johon pääsee vastaanottoalueelle, mutta olematta niin lähellä sitä, ja mahdollisuuksien mukaan on luotava yksityisyysseinä ja käytävä, joka jakaa kylpyhuoneet ja valmiustila -alueen. Tämä ei tietenkään ole aina mahdollista, koska se aiheuttaa enemmän kuluja, joten jos tämä ei ole mahdollista, sinun pitäisi luoda omat kylpyhuoneet asianajajille, jotta henkilöstön ja asianajajien välillä säilyy eräänlainen ammattimainen työympäristö.

asianajaja luki kirjan tasapainomerkin edessä oikeudenmukaisuus

  • Keittiö: Vaikka keittiö ei ole pakollinen asianajotoimistossa, se voidaan lisätä suunnitteluun, koska se lisää mukavuutta ja mahdollistaa vieraanvaraisuuden osoittamisen asiakkaille. Pieni keittiö jossa on jääkaappi, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, pesuallas ja kaapit tavaroiden säilyttämiseen, on enemmän kuin tarpeeksi tilaa varten, ja pöytä voidaan lisätä, jotta työntekijät voivat syödä mukavasti.

Lakitoimisto ilman toimistoja: onko se mahdollista?

Tällä hetkellä kiinteistötilat ovat yhä kalliimpia, joten se voi olla vaikeaa saada hyvä tila mihin sijoittaa asianajotoimisto kustannusten vuoksi. Sinun pitäisi tietää, että asianajotoimiston fyysisen tilan sijoittamiselle on vaihtoehto. Jos haluat tietää, mitä se on, jatka lukemista, mitä kerromme sinulle alla:

”Hajautus” -malli vaihtoehtona oikeudelliselle tutkimukselle

”Hajaantumisen” liiketoimintamalli on, että sen sijaan, että heillä olisi suuri toimisto asianajajille, he jokainen tekee töitä kotoaan tai tilaa, jonka he itse perustavat työnsä suorittamiseksi, jolloin he ovat ”hajallaan”. Teknologian avulla asianajotoimisto voi tehdä ryhmätyötä kuten mikä tahansa perinteinen asianajotoimisto, mutta kaukaa.

Tämä merkitsisi valtavia säästöjä kiinteistöjen vuokrauskustannuksissa, fyysisen laitoksen kuluissa ja muissa, lakimiesten lohduttamisen lisäksi työntekijän itsenäisyys ja olla tuottavampi etätyössä.