Skip to content

Mitkä ovat henkilökohtaisen tai asuntolainan vaatimukset Banamexissa ja korko?

13 de elokuu de 2021
tarjeta visa gold credit 12095

Pankki- tai rahoituslaitoksissa paketti tai sarja lainan hakemisen vaatimukset jotta kiinnostuneet tietävät, mitä heillä on tilauksen yhteydessä. Banamex on yksi esimerkki, tuntee vaiheet, jotka on noudatettava henkilökohtaisen tai asuntolainan ja koron hyväksymisessä.

Mikä on Banamex ja mitä palveluja se tarjoaa?

Banamex on suuri, kansainvälinen ja korkealaatuinen laitos rahoituspalvelut. Ymmärtääksemme, miten tämä ryhmä syntyi tai perustettiin, katsotaan sen lähihistoriaa ja huomaamme, kuinka arvokas ja voimakas Banamex on.

Vuosia sitten sijoittajaryhmä, joka johti Meksikon pääomamarkkinoita, osti ostoksen Meksikon keskuspankki (Banamex), nimeämällä Grupo Financiero Banamex.

Tämän hankinnan jälkeen vuonna 2001 Citigroup -laitos, joka on tuolloin suurin ja tehokkain Yhdysvaltain rahoitusyhtiö maailmassa ja sijaitsee edelleen, sijaitsee New Yorkissa, osti tämän ryhmän ja sai sen omaisuudekseen vaihtamalla nimensä Citibanamexiksi.

Tämän oston myötä kyseisestä ryhmästä tuli lainaaja rahoituspalveluja yli 100 maahan suurin asiakaskyky, joka on noin 200 miljoonaa henkilöä tai oikeushenkilöä.

Tälle valtavalle lainaajamäärälle Banamex tarjoaa kaikki rahoituspalvelunsa aina henkilökohtaiset lainattai ei-asuntolainatakuu, aina lainoihin asti, joilla on todellinen takuu tai joita kutsutaan myös asuntolainat.

Mitkä ovat henkilökohtaisen lainan vaatimukset Banamexissa ja korko?

Luottohakemuksen tekemiseksi meidän on ensin selvitettävä tämän kaltaisten rahoituslaitosten vaatimukset, jotta voimme tietää, mitä menettelyjä niiden on tehtävä, mikä lisää todennäköisyyttä saada hyväksyntä luotosta.

On hyvä muistuttaa, että voit saada lainaa ilman pankkitiliäkin se riippuu sinusta tulo, sekä se riippuu pisteistäsi tai luottoluokituksestasi.

Tässä mielessä henkilökohtaisen luottohakemuksen vaatimukset ovat seuraavat: jos olet Meksikossa, sinulla on oltava voimassa oleva henkilöllisyys Meksikon tai ulkomaalaisena. Ja ikävaatimuksena sinun on oltava yli 21 -vuotias ja alle 79 -vuotias. Sinun on myös osoitettava, että kuukausitulojesi on oltava vähintään 5000 Meksikon pesoa.

Mitä tulee tarjouksen ominaisuuksiin, sinun tulee tietää seuraavat asiat. Lainattava määrä ei saa ylittää 750 000 pesoa, ja se on maksettava 24–60 kuukauden kuluessa. tämä a 14% korkoja ilman ennakkomaksuja.

Mitkä ovat Banamexin asuntolainan vaatimukset ja korko?

Nyt on asuntolainojen vuoro. Tärkeimpiä vaatimuksia a vakuudellinen luottotai asuntolaina, Banamex laatii luettelon, jonka aiomme selventää.

Sinun tulee myös muistaa, että kuten kaikki rahoituslaitokset, myös asuntolainaa haettaessa sinulla on oltava vähimmäisluottokyky, joka tarvitaan asunnon ostamiseen ensimmäistä kertaa.

asuntolaina banamex

Toisin kuin henkilökohtaiset lainat, Banamexin asuntolainatakuilla on muita vaatimuksia, toisin sanoen vaativat erilaisia ​​ominaisuuksia niille, joita vaaditaan henkilökohtaisissa lainoissa.

Toisaalta ikävaatimus määrittää iän 23–69 vuoden välillä. Tosiasia on heidän turvallisuuspolitiikassaan. Toisaalta vähimmäistulot, jotka sinun on osoitettava, ovat 15 000 Meksikon pesoa, mutta jos asut sivuvaimo tai vanhempiesi kanssa, riittää, jos he osoittavat, että molemmat kertovat 20 000 pesoa kuukausituloja. Ja myös lainattu määrä riippuu muista tekijöistä, ja voit laskea sen.

On tärkeää huomata, että yhden vuoden työssäolon on oltava osa vaatimuksia. Ja mikä parasta, se on korko ei nouse 8 prosenttiin (7,90%), mikä osoittaa, että asuntolainojen korot ovat alhaisemmat kuin henkilökohtaisten lainojen.