Skip to content

Mitkä ovat joitain myynninedistämisideoita onnistuneelle kylpylälle?

26 de elokuu de 2021
hombre mujer masaje spa 10453

Olet juuri avannut kylpylän, mutta et tiedä miten houkutella asiakkaita, älä huoli, olet oikeassa paikassa, koska tämä artikkeli näyttää sinulle joitain myynninedistämisideoita onnistuneelle kylpylälle; Näiden ideoiden noudattaminen auttaa sinua kasvattamaan asiakaskuntaasi kuluttamatta paljon rahaa.

Ennen kuin teet tarjouksia kylpylällesi, varmista, että palvelukirje on houkuttelevaSiksi sinulla on oltava markkinoiden suosituimmat palvelut ja sisällytettävä muita, jotka erottavat sinut muista kylpylöistä. Palveluihin kuuluu kauneushoitoja, hierontoja, kuumia lähteitä, vesipiirejä, erityisiä päiviä, merileväkääre, turkkilainen sauna ja sauna.

On myös tärkeää, että kylpylässäsi on hyvää seinätaidetta Koska on turhaa saada hyviä tarjouksia ja paikka, jossa hoidot suoritetaan, on likainen, ruma ja sotkuinen, koska onnistut vain pitämään asiakkaat loitolla. Varmista, että kylpyläsi välittää rauhaa ja rauhaa, joten käytä vaaleita värejä, aseta peilit, koristele kasveilla, kynttilöillä ja korikorilla; lisäksi paikan on aina oltava siisti ja puhdas.

Hyvät tarjoukset auttavat yrityksiä houkutella asiakkaita, mutta sinun on pidettävä mielessä, että nämä kampanjat tulisi tehdä usein, mutta sinun ei koskaan pitäisi toistaa samaa, olla uusi ja tarjota aina jotain erilaista, jotta et kyllästyisi asiakkaita.

Luo houkuttelevia palvelupaketteja: Suunnittele 5–8 pakettia eri palveluilla ja hinnoilla, mutta varmista, että ne eroavat muista lähellä olevista kylpylöistä. Voit luoda erikoispaketteja tietyille vuoden päiville, kuten isänpäivä, äitienpäivä, ystävänpäivä, ystävänpäivä, rentoutumispäivä, 2×1, perheen rentoutuminen, häät huntu, naistenpäivä jne.

Käytä lahjakortteja: Tarjoa yrityksille paketteja, jotka voivat toimia lahjoina työntekijöilleen, muodostaa liitto muiden yritysten kanssa lahjakorttien lahjoittamiseksi, jos he ostavat tietyn määrän rahaa kyseisestä paikasta. Voit myös lahjoittaa kortin kanta -asiakkaillesi, jos he ostavat kalleimman paketin tai käyvät useita kertoja kuukaudessa.

Tarjoa alennuksia: Tarjoa alennuksia tavalliset asiakkaat Se auttaa sinua säilyttämään näiden asiakkaiden uskollisuuden samalla kun he kommentoivat ystävilleen ja perheelleen palkintoja, joita he saavat menemällä kylpylään. Voit jopa tehdä erikoisalennuksen, jos käyt kylpylässä ensimmäistä kertaa, ja alennuksia muista paikoista tai usein asiakkailta tulevista lähetteistä.

Suorita kilpailut: Käytä sosiaalista mediaa kilpailujen järjestämiseen, tätä taktiikkaa käytetään nykyään laajalti, koska seuraajasi voivat jakaa kilpailusi muiden ihmisten kanssa, mikä auttaa sinua levittämään sanaa kilpailusta, hankkimaan seuraajia ja houkuttelemaan potentiaalisia asiakkaita kylpylääsi.

Sosiaaliset verkostot: Käytä sosiaalisia verkostoja, kuten Facebookia tai Instagramia, mainostaaksesi kylpylääsi. Lisäksi näillä tileillä voit ladata valokuvia, videoita, uteliaita tietoja, järjestää kilpailuja, olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa ja sisällyttää kylpylän tiedot ja palvelut. On tärkeää julkaista kiinnostavaa sisältöä useita kertoja viikossa.

Nettisivu: Verkkosivun luomisen avulla voit näyttää kylpylän sijainnin, yhteystiedot, paketit ja tarjoukset; On myös tärkeää julkaista valokuvia ja videoita, jotta asiakkaat voivat näyttää, millaista roskapostia on ja mitä palveluita tarjotaan. Muista lisätä osa, joka sallii varata tapaamisia.

kynttilöitä ja kukkia spa -tilojen sisustamiseen

Google My Business: Useimmat haut tehdään Googlessa, joten Google My Businessin käyttäminen on erinomainen ilmainen työkalu, jonka avulla voit hallita kylpylän online -läsnäoloa Googlen tuotteissa.

Kutsu bloggaajia ja alan vaikuttajia: Alan vaikuttajilla ja bloggaajilla on yleensä tarpeeksi seuraajia, jotka noudattavat antamiaan ehdotuksia ja suosituksia; Siksi kutsu heidät jonain päivänä kylpylääsi, näytä heille paikka ja anna heidän kokeilla joitain palveluistasi. Jos tarjoat laadukasta palvelua, tämä henkilö tekee erinomaisen arvostelun paikastasi.

Muistaa pitää yhteyttä asiakkaisiin lähettääksesi heille uusia tarjouksia, paketteja tai palveluita, voit jopa lähettää heille vinkkejä kehon ja mielen terveyden ylläpitämiseksi; Kylpylän menestys riippuu siitä, miten kehittyt ja sopeudut asiakkaiden tarpeisiin.