Skip to content

Mitkä ovat parhaat markkinointi -ideat houkutella asiakkaita hienoihin korukauppoihin?

26 de elokuu de 2021
mujer viendo joyeria fina

Hieno korukauppa on hyvin erityinen markkina -alue. Itse asiassa sen ei ole tarkoitus tarjota tarpeita tai mukavuutta. No, niiden myynti perustuu tunteiden tai tunteiden edistämiseen, jotka ovat täynnä symboliikkaa muinaiset perinteet. Jos omistat hieno koruliike ja etsit hyviä ideoita asiakkaiden houkuttelemiseksi, tässä artikkelissa näytämme sinulle Mitkä ovat parhaat markkinointiideat asiakkaiden houkuttelemiseksi?

Parhaat markkinointiideat houkuttelemaan asiakkaita hienoihin koruihin

Tutkimus paljastaa, että kaksi kolmasosaa hienojen korujen ostajista aloittaa haun verkossa ennen ostamista. Toiset käyttävät sosiaalista mediaa saada tietoa ja apua. Siksi digitaalinen media on erinomainen markkinointistrategia, jolla voit luoda yhteisöjä yrityksesi tai brändisi ympärille. Nämä ovat parhaita markkinointi -ideoita asiakkaiden houkuttelemiseksi:

Hakukoneen maksullinen mainonta (SEM)

Tämä on yksi parhaista ideoista houkutella asiakkaita investoimalla, jotta mainoksesi näkyvät mahdollisimman korkealla hakukoneissa. Hyödynnä sijoituksesi optimoimalla peruutuksesi jokaisesta napsautuksesta ja jakamalla se ostajan persoonalle. Toinen asia, jonka voit tehdä, on luoda kampanjoita näytön uudelleenmarkkinointi houkutellakseen kiinnostuneita käyttäjiä.

Orgaaninen hakukoneoptimointi (SEO)

Sijoitus korkealla orgaanisten hakutulosten joukossa on hyvä markkinointi -idea. Tämä on erittäin kannattavaa ja mahdollistaa myynnin kasvattamisen ilman suuria mainosinvestointeja. Tästä huolimatta, tulosten näkemiseen kuluu aikaa. Siksi SEO: n optimoinnin tärkeys verkkosijainnin parantamiseksi. Pidä nämä käsitteet mielessä:

  • Tarkasta verkkosivustosi, etsi virheitä metakuvauksista, käytettävyydestä ja URL -osoitteista.
  • Suunnittele kiinnostavaa sisältöä houkutellaksesi lisää verkkoliikennettä.
  • Linkitä verkkosivustosi sosiaalisiin verkostoihin.
  • Optimoi avainsanasi.

Luo sähköpostistasi korujen markkinointistrategioita

Kun sinulla on hyvä tietokanta, voit luoda henkilökohtaisia ​​uutiskirjeitä, joissa on tarjouksia ja tarjouksia. Sähköpostimarkkinointi on erittäin tehokas uudelleenmarkkinoinnissa, voit jakaa ja muokata sähköpostiviestejä käyttäjille, jotka ovat käyneet verkkosivustollasi tai sosiaalisissa verkostoissa.

Kirjoita blogiin koruista

Blogin luominen on erittäin kannattava markkinointi -idea. Bloggaaminen on halpaa ja se vie vain aikaa, vaikkakaan ei paljon, mutta tulokset voivat olla erittäin tehokkaita, jos puhut oikeasta aiheesta. Etsi ideoita artikkeleista, jotka saattavat kiinnostaa yleisöäsi, muista käyttää avainsanoja ja olla kärsivällinen.

Käytä sosiaalista mediaa

Sosiaalinen media on erittäin tehokas markkinointiväline potentiaalisten asiakkaiden houkuttelemiseksi. Sosiaalisten verkostojen kautta voit mainostaa tuotteitasi ja hallita brändiäsi. Voit esimerkiksi luoda yrityksellesi Instagram -profiilin ja yrityksellesi Facebook -sivun.

Google My Business

Voit rekisteröidä korusi Google My Businessissa niin, että ne näkyvät paikallisissa hakukoneissa. Tämä helpottaa vuorovaikutusta potentiaalisten asiakkaiden kanssa Google Mapsin hakukoneen kautta, minkä seurauksena houkuttelet lisää asiakkaita kauppaasi.

Google Shoppingin tai Marketplacen käyttäminen on erittäin hyvä markkinointi -idea asiakkaiden houkuttelemiseksi, koska ne ovat valtavia digitaalisia markkinoita, joilla voit mainostaa hienoja koruja ja tällä tavalla tavoittaa enemmän yleisöä.

myyjä palvelee ystävällisesti asiakasta

Vaikka nämä portaalit pyytävät prosenttiosuutta jokaisesta myynnistä, on aina hyvä, että tuote on saatavilla Marketplacessa. Et ehkä saa paljon myyntiä, mutta jos ne auttavat sinua vahvistaa brändiäsi.

Toivomme, että tämä artikkeli on ollut erittäin hyödyllinen sinulle, kirjoita meille kunnioittavia kommentteja, mielipiteesi on meille tärkeä ja muista jakaa nämä tiedot perheellesi ja ystävillesi.