Skip to content

Mitkä ovat parhaat strategiset ideat apteekkien myynnin lisäämiseksi?

27 de elokuu de 2021
fachada farmacia 10400

Sinulla on apteekki, mutta myynti on vähentynyt jyrkästi etkä tiedä mitä tehdä, tämä viesti näyttää sinulle mitkä ovat parhaat strategiset ideat apteekin myynnin lisäämiseksi; Nämä yksinkertaiset vinkit auttavat sinua kasvattamaan asiakaskuntaasi ja tuottamaan enemmän tuloja.

Strategiat apteekin myynnin parantamiseksi

Tuotteiden näyttely: Tuotteiden esittelytapa on tärkeä myynnin lisäämiseksi. Tästä syystä tuotteet on sijoitettava siististi hyllyille ja osioihin, jotta asiakkaat voivat nähdä ne nopeasti.

Aseta kausituotteet (joulu, ystävänpäivä, musta perjantai, syksy, kevät, kesä, talvi jne.) strategisia sivustoja apteekista niin, että ne näkyvät kaikille asiakkaille, muista järjestää hyllyt tuotteille, jotka ovat hyödyllisiä kullekin kaudelle. Hinta jokaiselle tuotteelle luettavasti, jotta käyttäjät tietävät sen hinnan.

Apteekin sisustus ja muotoilu: Jos apteekin sisustus sekä sisältä että ulkoa on synkkä, synkkä, heikosti valaistu ja karu, se ei todennäköisesti houkuttele asiakkaita.

Siksi sinulla on oltava moderni ja silmiinpistävä muotoilu apteekin julkisivuSinulla on myös oltava logo, joka kertoo ihmisille, että tämä paikka on apteekki ja sisustus on maalattava lämpimillä ja raikkailla väreillä, älä koskaan käytä tummia maaleja.

On myös tärkeää saada hyvä valaistus, jotta jokainen tuote voidaan katsoa ilman haittaa; On tärkeää käyttää hyllyjä tuotteiden järjestämiseen osioihin, kuten koti, lapset, kauneus, hygienia, karkit, lääkkeet, juomat jne.. Näiden hyllyjen on oltava mukavat ja helposti saatavilla, jotta asiakkaat voivat tarttua tuotteisiin.

Älä jää menneisyyteen ja kehity: Nykyään ihmiset eivät vain käy apteekeissa etsimässä lääkkeitä, vaan he etsivät myös kauneudenhoitotuotteita, suun terveyttä, vauvojen ja puhdistusaineita, jos sopeudut nykyiset vaatimukset Asiakkailta kasvatat tulojasi, joten tunne asiakkaat, jotka vierailevat usein apteekissa ja täyttävät hyllysi tuotteilla, joilla on paras myynti.

Tee tarjouksia joistakin kausituotteista: Kun loma tai vuodenaika lähestyy, tiettyjen tuotteiden kysyntä kasvaa; Siksi se suorittaa mainoskampanjoita, myyntiä, lahjoja, 2×1 ja alennuksia mainituista tuotteista; Voit myös tarjota lahjoja ja viikoittaisia ​​tai kuukausittaisia ​​arpajaisia.

Käytä sosiaalisia verkostoja: Sosiaaliset verkostot ovat välttämättömiä mainonnalle, koska niistä on tullut tärkeä osa ihmisiä. Se on myös kanava, jossa voit seurustella asiakkaiden kanssa, vastata kaikkiin heidän kysymyksiinsä ja lukea heidän ehdotuksiaan.

Luo verkkosivu: Tällä tekniikan aikakaudella ihmiset käyttävät usein Internetiä löytääkseen lähimmän apteekin. On hyödyllistä luoda verkkosivu, jossa voit näyttää apteekkisi, tuotteesi ja tarjouksesi.

Henkilökohtainen: On tärkeää, että henkilökunta käyttää univormuja, on myyntiasiantuntijoita ja tuntee apteekissa myydyt tuotteet, jotta ne voivat antaa asiakkaille hyviä neuvoja. Lisäksi heidän kielensä ja ilmaisujensa on tarjottava asiakkaalle luottamusta.

Tarjoaa suosittua Toimituspalvelu: Tämän tyyppisen palvelun saaminen lisää myyntiä, koska vain puhelun tai viestin avulla asiakas voi tehdä tilauksensa ja vastaanottaa sen lyhyessä ajassa mukavasti kotona tai työpaikalla.

Järjestä tapahtumia apteekissa: Jos järjestät pieniä tapahtumia, kuten meikkityöpajoja tai keskusteluja ravitsemuksesta, terveydestä, ihonhoidosta jne., Pystyt herättämään uusien asiakkaiden huomion. Tämä mainonta voidaan tehdä Instagramin, Facebookin tai Twitterin kautta, jopa sijoittaa julisteita apteekkiin.

Apteekin myydyimmät tuotteet vuodenajan mukaan

Kesä

 • Tuotteet hänelle ihonhoito kuten voiteet, aurinkovoiteet, shampoo ja saippuat.
 • Karkotteet ja tuotteet lasten ja aikuisten puremien hoitoon.
 • Epilaattorivoiteet.
 • Virkistäviä juomia.

kevät

 • Reseptilääkkeet ja ilman reseptiä saatavia allergioita torjuvia tuotteita.
 • Huulipunat kuiville huulille.
 • Lasit, lautaset ja kertakäyttöiset ruokailuvälineet piknikille.

kapseli täynnä dollarin symboleja

Syksy

 • Reseptilääke antibiootti hengitystieinfektioihin.
 • Koristeita tulevaa vappua varten.
 • Vitamiinit.

Talvi

 • Ravintotuotteet kaikille, jotka tarjoavat energiaa.
 • Flunssa.
 • Antibiootit keuhkoputkien tulehdukseen.
 • Kahvi ja suklaa.