Skip to content

PDF -tiedoston muuntaminen PowerPointiksi ilman ilmaisia ​​ohjelmia (esimerkki)

26 de elokuu de 2021
convertir archivos pdf powerpoint

Voit muokata tiedoston muotoa PDF: stä PDT: ksi monella tavalla. Tänään kerromme sinulle kuinka muuntaa PDF -tiedosto Power Pointiksi ilman ohjelmia ja ilmaiseksi.

Muunna tiedosto PDF muokattaviksi Power Point -tiedostoiksi, joiden laajennus on .ppt tai .pptx Se helpottaa uuden projektin aloittamista ja säästää koneistoaikaa. Jos haluat tietää, miten se tehdään, lue tämä opetusohjelma, selitämme sen vaihe vaiheelta, jotta voit tallentaa Power Point -esitykset PDF -muodossa.

Kuinka muuntaa PDF -tiedosto Power Pointiksi ilman ohjelmia

Esityksen luominen ja tallentaminen on hyvin yksinkertaista. Voit tehdä sen tavalla verkossa ja ilmaiseksi ilman, että sinun tarvitsee ladata kolmannen osapuolen sovelluksia. Voit tehdä sen milloin tahansa, tarvitset vain vahvan ja vakaan Internet -yhteyden.

Sinun ei tarvitse tyytyä yksinkertaisiin diakuviin. Voit muuntaa PowerPoint -tiedostot PDF -muotoon muutamassa vaiheessa.

Se on tapa muotoilla asiakirja lyhyemmässä ajassa. Tämä menetelmä sisältää luoteja, taulukoita, esineitä ja jopa perusasetteluja.

Sinun ei tarvitse muuntaa koko asiakirjaa. Voit valita kaikki tai osa PDF -tiedoston sisältämistä tiedoista suorittaaksesi muuntamisprosessin murehtimatta muunnosvirheistä.

Internetissä on monia sivustoja, joiden avulla voit muuntaa tiedostomuodon vapaa, vaikka on totta, että sitä on rajoitettu määrä. Jos sinulla on monia tiedostoja, joiden muoto on vaihdettava, suosittelemme, että käytät Premium -versiota ja onnistut jopa muuntamaan Power Point -esityksen videoksi.

Premium -versiot niillä ei ole rajaa käsiteltävien asiakirjojen määrän suhteen, joten jos työskentelet toimistoautomaatio -ohjelmien kanssa, suosittelemme, että sijoitat vähän rahaa tilauksiin. Niiden kustannukset eivät yleensä ole kovin korkeita.

PDF -tiedoston muuntaminen PPT- tai PPTX -muotoon muutamassa vaiheessa

Siirry selaimesta ja valitse osa sivustoja, joiden avulla voit muuntaa verkossa. Suosittelemme sinua Acrobat DC. Sen muuntamisprosessi on erittäin vaistomainen ja helppokäyttöinen.

Sen avulla voit luoda PPT -tiedoston mistä tahansa tiedostosta, kuten kuvista, skannauksista, verkkosivuista tai jopa Microsoftin toimistotiedostoista. Voit myös muokata suoraan PDF-tiedostoa sisällön kierrättämiseksi ilman, että sinun tarvitsee syöttää tietoja uudelleen, lisätä kuvia tai päivittää ja muokata taulukoita.

Tämän sivuston avulla voit myös käyttää PDF -tiedostoja ja jatkaa muokkaamista siitä, mihin jäit. Kun olet sisällä, sinun on kirjauduttava sisään. Jos et ole vielä käyttäjä, sinun on luotava profiili tiedoston muuntamista varten ja tallennettava Power Point -esitykset PDF -muodossa.

Nyt sinun pitäisi avata PDF -tiedosto, jonka haluat muuntaa näytön keskellä olevan oikeanpuoleisen ruudun Selaa tiedosto -kentästä.

pfd -logo kädessä

Valitse sitten Microsoft Power Point, jos haluat muuntaa PDF -tiedoston PPT- tai PPTX -muotoon. Kun olet valinnut muunnoksen skannausmuodon, sinun on napsautettava Selaa.

Jos PDF -tiedostosi sisältää digitoitua tekstiä, jos käytät Acrobatia, tekstintunnistus suoritetaan automaattisesti ilman, että sinun on valittava se manuaalisesti.

Seuraava asia on tallentaa tiedosto uutena. Se pyytää sinua lisäämään tiedoston nimen, jotta voit tunnistaa sen helpommin, tai voit antaa saman nimen kuin alkuperäinen tiedosto, eli PDF -dokumentti.

Valitse kohde tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi ja napsauta Tallenna. Lopuksi muistutamme, että voit halutessasi muuntaa PDF -tiedoston Power Pointiksi AceThinkerin avulla.

Näin saat Muunna PDF -tiedostosi PPT PPTX- tai Power Point -tilaksi nopeasti ja helposti. Jos sinulla on kysyttävää, voit jättää meille kommenttisi, jotta voimme auttaa sinua ratkaisemaan sen.