Skip to content

PDF -tiedoston muuntaminen Exceliksi ilman ilmaisia ​​online -ohjelmia (esimerkkejä)

14 de elokuu de 2021
De PDF a

Sekä Excel että PDF kuuluvat yrityksen kehittämiin tietokoneohjelmien ryhmään Microsoft, joka on monikansallinen yhtiö Washingtonissa, Yhdysvalloissa. Tämä yritys on omistautunut tarjoamaan ohjelmistoja ja palveluita tietokoneille ja muille laitteille.

Jokainen ohjelma kehittää eri tehtävän, koska Excel vastaa digitaalisen alustan tarjoamisesta laskentataulukoita varten ja PDF on palvelu, jota käytetään minkä tahansa digitaalisen asiakirjan säilyttämiseen. Jotta se ei vahingoitu tai menetä tietoja muokkauksen aikana.

Molemmat ohjelmat ovat tärkeitä välineitä yhteiskunnalle nykyään. Koska digitaalikaudella, jossa olemme, on paljon helpompaa ja nopeampaa suorittaa toimintojamme tietokoneeseen tai laitteeseen. Tämä ilman materiaalikulujen laskua

Kuinka muuntaa PDF -tiedosto Exceliksi ilman ilmaisia ​​ohjelmia?

Ohjelmien ohjelmiston päivittäminen Microsoftilla antaa sinun muuttaa tai muuntaa ohjelman muodosta toiseen. Tämä tarkoittaa, että on mahdollista viedä PDF -muodossa oleva asiakirja a laskentataulukko Excelissä ja päinvastoin.

Tämä uusi vaihtoehto sopii käyttäjille, jotka tavallisesti järjestävät asiakirjansa tai kansionsa yhteiseen muotoon. Sen avulla he voivat kehittää tiedoston, joka sisältää vain yhden alkuperäpaikan, ja on tarpeen soveltaa vain lyhyt kuvaus jokaisesta.

Toinen syy tähän palveluun liittyy ohjelmatyypit, jotka hyväksyvät tietyn muodon. On olemassa ohjelmistoja, verkkosivustoja ja palveluverkkoja, jotka käyttävät vain yhtä muotoa, ja sitten on tarpeen muuntaa mikä tahansa asiakirja yhteensopivaan ohjelman muotoon.

Vaiheet PDF -tiedoston muuntamiseksi Exceliksi ilman ilmaisia ​​ohjelmia

PDF -tiedoston muuntaminen Excel -laskentataulukkoksi on melko yksinkertainen, eikä se vaadi ohjelman tai sovelluksen lataamista. Sähköpostin ja tietysti Internet -yhteyden on kuitenkin oltava käsillä muutoksen aikana.

  • Kirjaudu ensin tietokoneeseen ja valitse asiakirja PDF -muodossa haluat kääntää.
  • Nyt sinun on etsittävä alusta, jonka avulla voimme muuntaa PDF -tiedoston Exceliksi, nimeltään Nitro.

Ilmainen nitro -ohjelma

  • Normaalisti tämän työkalun avulla voit muuntaa Microsoft -asiakirjoja, olivatpa ne sitten Word, PDF, Excel tai PowerPoint.
  • Kun olet sivulla, sinun on valitse lähdemuoto (kuten asiakirja, joka tässä tapauksessa olisi PDF) ja kohdemuoto (ohjelma, johon haluat muuntaa sen).
  • Voit tehdä tämän napsauttamalla avattavia nuolia, jotka sijaitsevat yksi oikealla ja toinen vasemmalla.
  • Tämän jälkeen on laatikko, jossa on lause ”Valitse PDF -tiedosto, jonka haluat muuntaa”. Napsauta harmaata kuvaketta ja valitse PDF -tiedosto tietokoneeltasi.
  • Seuraavassa laatikossa se on välttämätöntä kirjoita sähköposti johon haluamme lähettää linkin ladataksesi jo Excel -muotoon muunnetun asiakirjan.
  • Napsauta kuvaketta ”käänny nyt” eli käännä nyt, ja odotamme lauseen ilmestymistä ”menestys” ”Tarkista postilaatikkosi päästäksesi tiedostoon” eli tarkista postilaatikkosi päästäksesi asiakirjaan.
  • Kirjoita antamasi sähköpostin postilaatikko ja avaa ohjelman lähettämä viesti (nitropilvi), lataa ja valitse uuden asiakirjan sijainti painamalla.

Kuinka muuntaa muut asiakirjat Microsoft -muotoon?

Tämä palvelu on erittäin hyödyllinen asiakirjoille, jotka ovat PDF -muodossa, Excel, Microsoft Word tai PowerPoint, yritä muuntaa asiakirjasi ja latauksen lopussa voit muokata helposti ja ilman maksua.

Sinä pystyt luoda kansioita asiakirjoista eri muodoissa tai ryhmä sen mukaan, missä muodossa ne ovat.

Lopuksi toivomme, että tämä artikkeli on auttanut sinua. Haluaisimme kuitenkin kuulla mielipiteesi: Oletko pystynyt muuntamaan PDF -tiedoston Exceliksi ilman ohjelmia noudattamalla näitä ohjeita? Tiedätkö toisen menetelmän, jonka avulla tämä toimenpide voidaan suorittaa? Jätä meille vastauksesi kommentteihin.

Saatat myös olla kiinnostunut Skannatun PDF -asiakirjan muuntamisesta Exceliksi helposti